Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Bardzo ładny śpiwór dla kota w pięknym granatowym kolorze.W środku mięciutkie beżowe futerko.Nie nosi śladów używania, jest uprany.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje nelka83 za 21 zł.Dziękuję

2.Miś z małym termoforkiem w środku.Używany,ale uprany.On ma tak wyglądać, jakby był misiem odziedziczonym po prababci.Kolory bardziej intensywne niż na zdjęciach, ładna czerwień, nie marchewkowa.Czapeczkę można odpruć, tylko po co?
Cena wywoławcza 10 zł.

3.Owieczka z termoforkiem w środku.Bardzo miła, mięciutka.Używana, ale uprana.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje berni za wywoławczą.Dziękuję

4.Rękawica do czesania kota, jednocześnie do masażu.Niektóre koty tylko takim czymś dadzą się czesać ( moja Mela).Wykonana z czegoś, co przypomina skórę.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje nelka83 za wywoławczą.Dziękuję

5.Bardzo ładna puszka po whisky, koloru głównie granatowego, nie szafir.Kupiłam na targu staroci, ale to staroć nie jest.Naprawdę ładna, nie robię dobrych zdjęć

Cena wywoławcza 15 zł

6.Kubek wys.10 cm, pamiątka z Londynu.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje ewagrz za wywoławczą.Dziękuję

7.Bawełniane podkładki, pikowane pod spodem.Zapakowane fabrycznie, opakowanie nieco sfatygowane.Komplet dwóch sztuk.Kolor to brąz i ecru.
Cena wywoławcza obu 10 zł.

Licytuje ewagrz za wywoławczą.Dziękuję

8.Podkładki 100% bawełny, melanż brązu z beżem.Ładne!
Cena wywoławcza obu 8 zł.

9.Podkładki plastikowe z kotami, trójwymiarowe.Nowe.
Cena wywoławcza każdej 4 zł.

a/ z białaskiem Licytuje fonja za wywoławczą.Dziękuję

b/ z buraskiem Licytuje ewagrz za 10 zł.Dziękuję

10.Bardzo ładne torby żakardowe z pieskami.Mam dwie sztuki.Bardzo porządne, starannie wykonane.
Cena wywoławcza każdej 10 zł.

a/Licytuje fonja za wywoławczą.Dziękuję

b/
11.Mam chusteczki haftowane..Oczywiście nowiutkie, ładnie złożone.Koronka różowa i zielono-pomarańczowa.Ładna, elegancka rzecz do damskiej torebki.
Cena wywoławcza obu 6 zł

12.Mała ikona.Kupiłam na targu staroci.Jest dość zniszczona, ale akurat w takim przypadku to nie powinno
przeszkadzać.Ikona powinna być stara, prawda? Zdecydowanie w realu ładniejsza.Blikuje, nie radzę sobie ze zdjęciami

Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Katia80 za 10zł.Dziękuję

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.Zapraszam.
Koniec bazarku w czwartek o godz.8.30 .