Puzderka panda i słoń kolekcjonerskie, na leczeni NumerJeden

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 28, 2012 23:28 Puzderka panda i słoń kolekcjonerskie, na leczeni NumerJeden

Dwa przepiękne puzderka Estee Lauder - niegdyś były w nich perfumy w kremie, teraz są puste, ale nadal śliczne :wink: Śliczny gadżet dla kolekcjonera lub po prostu konesera. Unikat, nie do dostania.

Obrazek
Słoń jest w oryginalnym pudełku (odrobinkę zniszczonym), z dołączonym czarnym, aksamitnym woreczkiem. Zatrzask działa. Licytację zaczynamy od 15,00 zł., opcja KUP TERAZ to 45,00 zł.

Obrazek
Panda jest bez pudełka, tylko z kremowym woreczkiem. Niestety, zatrzask nie działa (ale puzderko się zamyka). Licytację zaczynamy od 15,00 zł., opcja KUP TERAZ to 40,00 zł.

Licytacja przez tydzień od pierwszej oferty. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera się duże zdjęcie.

Przesyłka płatna zgodnie z cennikiem poczty polskiej. Jeśli jedna osoba kupi oba puzderka w opcji KUP TERAZ, przesyłkę opłacam ja.

Płatność albo w całości na moje konto, albo na konto Fundacji ARGOS (cena puzderka) i częściowo na moje (cena przesyłki).

Beneficjentem bazarku jest NumerJeden - pierwsza kotka, którą wykastrowałam na podwórku na Kole. To było 6 lat temu... Teraz kotka jest bardzo chora, przebywa w Koterii, gdzie miała badania krwi, dostaje leki i kroplówki, za kilka dni kolejne badania. Nie mamy dużych szans na wyleczenie, bo to nerki, ale jeśli NumerJeden zareaguje na leczenie, to damy jej szansę. Koteczka na szczęście psychicznie dobrze znosi leczenie, nawet zaczęła się tulić do pielęgniarzy.

Kotkę złapała pani Krysia, karmicielka. Za pierwszą wizytę w lokalnej lecznicy zapłaciłam 40,00 zł., ponoszę też koszty pobytu i leczenia w Koterii.

A to jest NumerJeden, zdjęcie sprzed 4 lat:
Obrazek

Teraz jest chudziuteńka, wycieńczona i bardzo chora :( :( :(

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon paź 29, 2012 21:03 Re: Puzderka panda i słoń kolekcjonerskie, na leczeni NumerJ

Takie piękne, oryginalne i unikatowe!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59