Bazarek w opcji licytacji trwa do soboty 13.10.2012r. do godz. 20:00.
Koszt przesyłki (i pakowania) w kwocie 7 zł pokrywa kupujący (bez względu na zakupioną ilość rzeczy).
1.Fajna dłuższa kurtka w stylu wojskowym z kapturem, rozmiar 42, zapinana na zamek błyskawiczny i guziki, w środku paseczek na guziczki do marszczenia w pasie, dwie duże kieszenie u dołu z przodu, zapinane na guziki, bez podszewki. W biuście -2x59cm, długość -82cm, rękaw 62 (po zewnętrznej) i 47 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza: 15 zł
wylicytowała izaz za wywoławczą

2.Kurtka sztruksowa RAVEL, rozmiar XL, W biuście -2x50cm, długość -58cm, rękaw 64 (po zewnętrznej) i 50 (po wewnętrznej), dół – 2x46cm. Bez podszewki, dwie małe kieszonki na piersiach (np. na bilet lub pomadkę) i dwie większe na dole, zapinana na zamek błyskawiczny, stójka i dół zamykane na dwa guziki, na mankietach również po dwa guziki.

Cena wywoławcza: 15 zł
wylicytowała wiolka06 za 17 zł

3.Duża kurtka zimowa. Na zdjęciach bez kaptura, ale kaptur się znalazł Pod pachami – 2x72cm, długość 76 cm, rękaw 61 (po zewnętrznej) i 50 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza: 10 zł
4.Krótka kurteczka w stylu wojskowym z uroczymi kwiatowymi haftami na rękawie i na plecach. Praktycznie nówka nie śmigana, dostałam od Bożeny, ale kurtek mam pod dostatkiem, więc Bożena się chyba nie obrazi jak ta kurteczka postara się jej finansowo pomóc…
W biuście -2x51cm, długość -59cm, rękaw 66 (po zewnętrznej) i 50 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza:20 zł
5.Elegancka biała bluzka z przezroczystymi rękawami. Ciekawa i niebanalna… Rozmiar z metki 44, w biuście 2x62 cm

Cena wywoławcza: 8 zł

6.Bladożółta bluzka koszulowa z ciekawymi przeszyciami/marszczeniami na przodzie. Z metki rozmiar L, ale raczej małe, ciekawe przecięte rozkloszowane rękawy, po bokach również rozcięcia. W biuście 2x50cm

Cena wywoławcza:8 zł
7.Fantastyczna bluzka – połączenie różnych stylów, niesamowita… rękawy nietoperza, kieszeń kangura, wykończenie stójka luźnego golfu zapinana na trzy duże guziki, na dole ściągacz… Pod pachami – 2x76cm, ściągacz – 2x53 cm

Cena wywoławcza: 10 zł

8.Piżamki (mam dwie takie same) – piękny gładki nie wymagający prasowania w przyjemny dla oka kwiatowy wzór… Jak zobaczyłam te piżamki od razu kupiłam dwie sugerując się metką z rozmiarem 38/40, nie przymierzając wrzuciłam do pralki i jak chciałam ubrać okazało się, że niestety moje bioderka się w spodniach z tej piżamy nie zmieszczą… tak więc – piżamki nowe, tyle, że wyprane, nigdy nie noszone, jedna raz przymierzona. Szczerze polecam.
Góra z kołnierzykiem, zapinana na guziki, na dole dwie kieszenie, biust 2x61,
Spodnie na gumce (bez rozciąganie 2x33cm), gumka trochę mocna – jak ktoś zdolny może wymienić, biodra 2X50cm

Cena wywoławcza jednej: 10 zł
jedną wylicytowała as_animali za wywoławczą

drugą wylicytowała izaz za wywoławczą

9.Mokasyny, rozmiar 39, lekko schodzone pięty, lewy but przeszyty w jednym miejscu przez rymarza (na zdjęciu widoczne, ale w noszeniu nikt tego nie zauważy), kolor ciemniejszy niż na zdjęciu. Długość wkładki – 25,3 cm

Cena wywoławcza: 8 zł
licytuje cytryna za wywoławczą

10.Worek na buty/strój gimnastyczny czy brudne ciuchy na wyjeździe, można nosić jako plecaczek. BEN 10, 34cmX42cm

Cena wywoławcza:6 zł

11.Worek na buty/strój gimnastyczny czy brudne ciuchy na wyjeździe, można nosić jako plecaczek. Scooby Doo 1, 33x43cm

Cena wywoławcza: 6 zł
12.Worek na buty/strój gimnastyczny czy brudne ciuchy na wyjeździe, można nosić jako plecaczek. Scooby Doo 2, 32x36cm

13.Worek na buty/strój gimnastyczny czy brudne ciuchy na wyjeździe, można nosić jako plecaczek. Power Rangers, szary34x43cm

Cena wywoławcza:6 zł
14.Worek na buty/strój gimnastyczny czy brudne ciuchy na wyjeździe, można nosić jako plecaczek. NIKE, 25x30 cm

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!