Tusz do rzęs na tymczaskę Dziunię - koniec!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2012 15:02 Tusz do rzęs na tymczaskę Dziunię - koniec!!

Dziunia to znajda, którą ktoś prawdopodobnie wyrzucił z auta, oswojona biegała za ludźmi, wybiegała na jezdnię ale nikt się nie zainteresował i traf chciał, że tego dnia szłam tą drogą i zabrałam to małe bure nieszczęście do domu. Była opcja że to kotka takiej małej dziewczynki bo je zaginęła, ale okazało się, że goniła zupełnie inną kotkę tydzień temu. Poza tym tamten dom do dziś się nie zainteresował, że możliwe że wiemy gdzie znajduje się ich kotka, chyba im na rękę że uciekła tamta kicia.
Kotka jest u mnie w DT ale ja niestety mam kiepskie dochody - tylko alimenty i rodzinne i nie stać mnie na kolejnego kota - a 3 kot to kolejna "gęba" do wykarmienia i kolejna "d..." do kuwety :roll:
Kotka została już dwukrotnie odrobaczona i zaszczepiona dzięki pomocy dobrych ludzi ale zaczyna brakować nam karmy - mała ma wielki apetyt i przybiera na wadze.
wątek kotki :arrow: viewtopic.php?f=1&t=145096
Obrazek
koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP

Mam do zaoferowania 4 kremy
1. Bursztynowa Vilcacora do cery suchej i wrażliwej 2sztuki
cena 20zł szt. (2 za 35zł)

http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpage= ... php&idp=56
Obrazek
data przydatności: 03.2013 i 10.2014
2szt - sprzedana Pako

2. Oriflame Essentials Weather Protective Cream
Ochronny krem do twarzy Essentials
Krem z masłem kakaowym i witaminą E intensywnie nawilża i pielęgnuje skórę, stanowiąc doskonałą ochronę przed szkodliwym oddziaływaniem mroźnej, zimowej pogody. Rano i wieczorem rozprowadzić na oczyszczonej skórze twarzy.
Ochronę przed słońcem stanowią filtry naturalne, które nie obciążają skóry i dlatego krem może być używany również na noc.
Pełną ochronę przed słońcem da nam jednak dodatkowe zastosowanie kremu do opalania z filtrami UV (ważne szczególnie dla narciarzy).
cena 15zł

Obrazek
data przydatności: 08.2014
Sprzedany - Pako

3. Pulanna Bust Nutrition Gel do biustu - cena 15zł
http://alejka.pl/pulanna-bust-nutrition ... wczym.html
Obrazek
data przydatności: 01.2015
sprzedany - edii

4. Tusz do rzęs AVON Super Extend Extreme
cena 10zł

Obrazek
sprzedana - Jagoda

5. Żel pod prysznic Avon Senses Vintage Glamour 500ml - cena 8zł
Obrazek
sprzedany edii

6. Żel pod prysznic C-Thru Emerald Zielony - cena 6zł
Obrazek
Sprzedany - Pako

Kosmetyki są nowe, nie używane nigdy!!
Ostatnio edytowano Pt wrz 28, 2012 18:01 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 11 razy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 21, 2012 18:01 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię

proszę 1 i 2
Pako

Post » Pt wrz 21, 2012 19:11 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię

Pako pisze:proszę 1 i 2

tzn jedną sztuke tego pierwszego i ten z Oliframe tak?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt wrz 21, 2012 19:26 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię

Karolek(ona) pisze:

tak :ok:
Pako

Post » Sob wrz 22, 2012 9:14 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię

Pako pisze:
Karolek(ona) pisze:

tak :ok:

jednak poproszę 2 sztuki nr 1 i nr 2 :ok:
Pako

Post » Sob wrz 22, 2012 11:31 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

Okej już zaznaczam

Karolek(ona)

Post » Sob wrz 22, 2012 11:42 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

poproszę jeszcze 6 i... nie wchodzę już na ten wątek, bo pójdę z torbami :P
Pako

Post » Sob wrz 22, 2012 11:51 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

Pako pisze:poproszę jeszcze 6 i... nie wchodzę już na ten wątek, bo pójdę z torbami :P

Dziekuje bardzo i zmykam do mamy z młodym, będe wieczorem może cos jeszcze znajde :P

Karolek(ona)

Post » Sob wrz 22, 2012 18:42 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

do góry

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 23, 2012 6:42 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

hop

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 23, 2012 9:53 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

proszę 3 i 5
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie wrz 23, 2012 13:50 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

edii pisze:proszę 3 i 5

już notuję :D

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 23, 2012 14:19 Re: Kremy do twarzy i biustu na tymczaskę Dziunię- dokładka!

nikt nie chce maskary? nówka, zafoliowana jeszcze. z netu się dowiedziałam ze to żółte jest opakowanie :P

Karolek(ona)

Post » Pon wrz 24, 2012 9:39 Re: Tusz do rzęs na tymczaskę Dziunię

komu tusz komu?
Dziunia prosi o pieniążki na papu bo jest młoda i rośnie (i ma chyba 4 czynne żołądki)

Karolek(ona)

Post » Pt wrz 28, 2012 10:20 Re: Tusz do rzęs na tymczaskę Dziunię

Wpłaty otrzymałam i paczki wysłałam :D
Pako już mnie poinformowała, że otrzymała :D
do Edii poszło wczoraj więc po niedzieli raczej dotrze

Karolek(ona)

[następna]