O tym można poczytać na forum
RYBNICKIE SZPITALNIAKI viewtopic.php?f=1&t=136738&p=8302413#p8302413
i na blogu
http://kotydoadopcji.blogspot.com/2012/ ... akcja.html
Klatka łapka kupiona 26.04.2012 w Zamecie, a dokładnie w Elkom Trade kosztowała netto z transportem 275zł czyli 338,25zł brutto, a 3 transporterki Ferplast Altas 10 kupione 25.04.2012 w najtańszej ofercie z allegro kosztowały 38,99/szt= 116,97
Dodatkowa duża kennel klatka V kosztowała 229zł

Razem daje to sumę 684,22zł którą wydałam z własnych pieniędzy, bo koty trzeba było łapać i sterylizować na cito, a nie wiadomo kiedy uzbierałabym pieniądze na bazarkach.
Niedawno wyszłam za mąż, urządzamy się nadal, za kilka tygodni rodzę, wydatki na wyposażenie, na rzeczy dla dziecka, wózek itp są ogromne, wypłatę dostaję z ZUS

Już kiedyś zbierałam na klatkę łapkę viewtopic.php?f=8&t=48669 - teraz patrzę że to już 6 lat! Wtedy forumowicze bardzo pomogli. Od tamtego czasu poza "uzbieraną" klatką łapką kupiłam ze swoich środków 3 transporterki Ferplast (2x Atlas 10 i 1x Atlas 20), 2 klatki kennelowe rozmiar 3 i 1 klatkę kennelową rozmiar 5. Plus niezliczone ilości podkładów, kocich miseczek, żwirku, kuwet, zabawek dla tymczasów. Paliwa i czasu prywatnego poświęconego kotom nie da się w żaden sposób przeliczyć.
Dzięki w/w zakupom ja i osoby mi pomagające (afiain i jej TŻ

Trochę głupio mi to pisać i tłumaczyć dlaczego tutaj bazarkuję niejako "na siebie" a nie na koty (choć i tak będę to wydawać chociażby na jedzenie i "kuwetkę" moich wiecznych tymczasów : Willy'ego i Misia, rezydentów Leonka i Irysia, plus Balbinkę ojca i nowego Zygusia). Ale pieniądze nie chcą się magicznie rozmnożyć, a L4 ciążowe i wypłata daje przedsmak tego jak będzie cienko po urodzeniu dziecka.
Tutaj można zobaczyć jakim zwierzakom pomagałam od 2006 roku viewtopic.php?f=1&t=46947&hilit=bluerat trochę się tego nazbierało, a i tak nie ma wszystkich.

Efekty działań łapki i transporterków afiain wkleja na bieżąco w wątek Operacji Zabieg PJD
viewtopic.php?f=1&t=137467&p=9218593#p9218593