Prostownica Babyliss. Na dt. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 11:49 Prostownica Babyliss. Na dt. KONIEC

Ta aukcja to pomoc w nadgonieniu mega długu który rósł systematyczne przez ostatnie miesiące.
Jakoś prosperuję jeśli koty nie chorują i ich utrzymanie sprowadza sie do zakupu karmy lub żwirku. Ale jak zaczynaja chorować, to zaczynają się schody...
Koty tymczasowe utrzymuję tylko z bazarków i dobrowolnych wpłat, więc prosze o udział i wsparcie.

Jeśli ktoś może wspomóc nas bazarkiem lub darowizną w postaci karmy, to z góry dziękuję.

Wiecej o moich podopiecznych mozna przeczytac TUTAJ

Mam dla was nową prostownicę do włosów
wersja mini, idealna na wyjazd ale i do codzienniego użytku
nie zajmuje dużo miejsca

Obrazek

Opis:
Mini prostownica do włosów Mini Sleek firmy Babyliss Pro.
Mini prostownica BabySleek wykonana w najnowszej technologii Nano-tytan, opracowana i wykonana specjalnie z myślą o doskonałej stylizacji wszystkich rodzajów włosów. Małe rozmiary mini prostownicy sprawiają, że jest on bardzo przydatna podczas podróży.

Prostownica wyposażona jest w najnowocześniejszy system nagrzewania Advanced Heat ManagementTM z automatyczną regulacją, umożliwiający precyzyjną i ciągłą regulację temperatury. Technologia ta umożliwia niezwykle szybkie nagrzewanie urządzenia, utrzymanie wysokiej temperatury z dokładnością do 0,5 st.C, a ponadto doskonałą reaktywność i zdolność odzyskiwania ciepła.

Płytki mini prostownicy opracowane dzięki nanotytanowej technologii Sol-Gel pokryte są nową powłoką zawierającą mikrocząsteczki ceramicznego materiału tytanowego. Dzięki tej technologii płytki mini prostownicy są bardziej gładkie i doskonale ślizgają się po włosach, dzięki czemu w żaden sposób ich nie uszkadzają: zero tarcia.

Włosy pozostają piękne i błyszczące.

Dane techniczne mini prostownicy BabySleek:

- płytki mini prostownicy 50x15mm wykonane z ceramicznego materiału nano-tytanowego w technologii Sol-Gel

- długość całej prostownicy 15cm

- przycisk włączania-wyłączania

- kontrolka gotowości urządzenia do pracy

- system Advanced Heat Managemant – natychmiastowe nagrzewanie (moc 20W)

- temperatura prostowania 200 st.C

w oryginalnym pudełeczku, na którym jest cena 175zl :roll:

ja oferuję "kup teraz" za 75zl

kupiła milu :mrgreen: :kotek:

Koszt wysyłki pokrywa kupujący.
Wysyłka po 23.09!

Dziekuje za udzial w aukcji i wsparcie.
Ostatnio edytowano Czw wrz 13, 2012 21:14 przez natur11, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw wrz 13, 2012 20:49 Re: Prostownica Babyliss. Na dt.

Ja poproszę :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw wrz 13, 2012 21:12 Re: Prostownica Babyliss. Na dt.

milu pisze:Ja poproszę :)

dziękuję!!!! :kotek: :1luvu:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41