Bardzo chciałabym pomóc lidka02.
Sama mam w domu 14 kotów, w tym dwie FelV+. Nie mogę więc podarować jej pieniążków, ale chociaż w ten sposób może troszkę pomogę.
Postanowiłam więc wystawić ten bazarek, aby choć trochę ulżyć Lidce w ogromnych kosztach, jakie codziennie ponosi karmiąc i lecząc bardzo dużo kotów.
Ostatnio pod jej opiekuńcze skrzydła trafiły maluszki, totalnie zaniedbane, bardzo chore i w dodatku ślepe. Mogła je przecież uśpić, żaden weterynarz nie sprzeciwiłby się temu, widząc w jakim są stanie. Lidka 02 postanowiła dać im szansę na życie, jednak nic nie jest za darmo a pieniądze nie rosną na drzewie.
Link do wątku lidka02 - poczytajcie, to niesamowita kobieta.
viewtopic.php?f=1&t=141846
Cały dochód z tego bazarku trafi do rąk Lidki i przeznaczony zostanie na ratowanie ślepych maluszków.

Jestem debiutantką w wystawianiu bazarków, gdyby ktoś zauważył jakieś błędy, proszę o uwagi

Przedmiotem licytacji jest biżuteria Avon - chyba każda kobieta zna tę firmę. Wszystkie wystawione przedmioty są dobrej jakości, wykonane solidnie i są bardzo ładne. W posiadanie tych przedmiotów weszłam, kiedy byłam konsultantką AVON.
Przeleżały troszkę czasu, zamknięte w pudełeczkach w mojej szufladzie, nigdy nie zakładane, nowiutkie i błyszczące.
Teraz powinny ujrzeć światło dzienne i ozdobić osoby, którym wpadną w oko.
Aby ułatwić ich opis, na początku zaznaczam, że słowa "złoty" "srebrny" "brylanciki" "perły" itp, nie oznaczają że są ze złota, srebra, że brylanty i perły nie są prawdziwymi brylantami itd. W ten sposób określam ich kolor i wygląd. Zapewniam, że są bardzo ładne, czego nie oddają tak moje amatorskie zdjęcia.
Licytacja będzie trwała przez 10 dni do 08.08.2012 do północy.
Wysyłka na koszt kupującego wg cennika PP
Cena wywoławcza za każdy z przedmiotów - 20 zł
1. Komplet biżuterii.
Śliczna zawieszka z trzema brylancikami w odcieniach niebieskich na srebrnym łańcuszku długości 36 cm i przedłużką o 10 cm, do tego kolczyki z jasnobłękitnymi brylancikami.
Licytuje mamaGiny za wywoławczą - 20 zł

2. Komplet biżuterii
Perełka z trema brylancikami zawieszona na srebrnym łańcuszku o długości 40 cm, z możliwością przedłużenia o 8 cm. Do kompletu kolczyki z perełką i brylancikami.

3. Broszka.
W kształcie kwiatu, z pięknymi błyszczącymi kamyczkami koloru miodowego. Średnica broszki - 4 cm

4. Kolczyki.
Złote, wysadzane maleńkimi brylancikami kółka o średnicy 2 cm.
Licytuje puszatek za wywoławczą - 20 zł

5. Bransoletka
Śliczna srebrna bransoleta wysadzana brylancikami. Obwód 19 cm. Można poszerzyć o 2 cm. Eleganckie, błyszczące cacuszko.

6. Naszyjnik
Delikatny i elegancki naszyjnik z kryształem swarovskiego. Długość srebrnego łańcuszka 44 cm.

7. Zestaw upominkowy "różowa wstążeczka"
Breloczek, może być do kluczy, oraz zawieszka np. do telefonu. Zestaw jest koloru srebrnego w kształcie wstążeczki, wysadzany różowymi kamyczkami.

8. Złota bransoletka
Piękna, elegancka złota bransoletka błyszcząca wysadzanymi brylancikami. Obwód 22 cm. Cudna.

9. dwie poduszeczki-przytulanki z podobizną kotka, nowiutkie, zafoliowane. Wielkość 20x20 cm.
Pokrycie - poliester, wyrób polski, wypełnienie - granulat hipoalergiczny, można prać w 40 stopniach.
Cena wywoławcza za każdą poduszeczkę - 8 zł.
Licytuje mavi - obie poduszki za wywoławczą - 8x2 = 16 zł

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO LICYTACJI.
Błyskotki warte zainteresowania, a pieniążki bardzo potrzebne. Maluszki bardzo cierpią, Lidka się dwoi i troi, aby im pomóc.