Nieaktualne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt lip 06, 2012 10:44 Nieaktualne

TERAZ WIELKA WYPRZEDAŻ :) Jestem zmuszona uzupełnić finanse, więc ogłaszam wielką obniżkę cen. Czasową :) Zapraszam do obejrzenia całego pierwszego postu :)

Witajcie na bazarku.
Te same fanty są też wystawione na moim pchlim targu/bazarku, którym również zbiorczo zbieram fundusze na futra swoje, a także by wspomóc inne, które wpadną w oko.
Jest to biżuteria wykonana przeze mnie własnoręcznie, materiały kupuję w profesjonalnym sklepie z półfabrykatami do tworzenia biżuterii. Jeżeli zostanie ona sprzedana na kocim bazarku, to zysk również będzie przeznaczony na leki i badania mojej Kośki - bannerek w podpisie.

Ceny są tylko w opcji kup teraz w tej sytuacji, wysyłam w kopercie bąbelkowej (1,5 zł) pocztą polską - koszt wysyłki i koperty pokrywa kupujący.

9.5. Dreamer - kolczyki: prześliczne kule porcelanowe błękitne średniej wielkości, duże bigle posrebrzane zamknięte.
Obrazek
Cena 12 zł

9.8. Zielono mi - breloczek z walcem ze szkła dmuchanego, otoczony awenturynem - kompozycja na szczęście ;)
Obrazek
Cena 10 zł

9.11. Ptaszor - Bransoletka na sznurku skręcanym czeskim, woskowanym grubym rzemieniu, z pandorkami kryształkami i zawieszonym ptaszorkiem ceramicznym :) Całość lekka, koraliki się przesuwają po rzemyku. Regulowana
Cena 17 zł
Obrazek

9.13. Seahorse - Kolczyki z posrebrzanymi konikami morskimi, koralikami cloisonne, kryształkami Swarovskiego, bigle posrebrzane zamknięte. Całość bardzo leciutka i nieprzeszkadzająca ;)
Cena 19 zł
Obrazek

9.14. E-spirit - Breloczek większy ze smyczką, idealny do kluczyków samochodowych czy innych, lub do suwaka od torebki :) Sznurek skręcany, elementy metalowe, kamienie ceramiczne, piórko. dla zainteresowanych mogę zmierzyć długość.
Cena 22 zł
Obrazek Obrazek

8.2. Recycling - kolczyki, koraliki szklane, el. posrebrzane, leciutkie. Bigle antyalergiczne z silikonowymi barankami.
Obrazek
Cena 15 zł obniżka 10 zł

8.4. Just inflated - bransoletka na rzemieniu skórzanym, w towarzystwie sznurka skręcanego czeskiego, "napompowanych" korali drewnianych i szklanych pandorek. elem. posrebrzane, regulowana ze Swarovskim.
Obrazek Obrazek Obrazek
Cena 25 zł obniżka 20 zł - kolejna obniżka 15 zł

8.7. Awakening of a green - bransoletka sznurkowa, koraliki murano, szklany i kryształek, elem. posrebrzane, regulowana. Leciutka, delikatna, świeża.
Obrazek
Cena 23 zł obniżka 19 zł - kolejna obniżka: 15 zł

8.11. - Zabibu - bransoletka sznurek czeski skręcany duży i mały, rzemień skórzany pleciony, koraliki drewniane i kiść winogron ze szkła weneckiego, el. metalowe z przedłużką. Regulowana.
Obrazek
Cena 25 zł obniżka: 17 zł

8.12. Kimbunga - naszyjnik, bazą sznurek skręcany jasno szary (słoniowy), muszle skręcone, duży awenturyn, przekładki korkowe i koralik akrylowy, el. metalowe posrebrzane. Dł. średnia.
Obrazek
Cena 29 zł obniżka: 20 zł

8.14. Wengi Rangi - komplet: podwójna bransoletka i kolczyki, rozmaite koraliki drewniane i el. metalowe posrebrzane. Bardzo lekkie. Bigle otwarte antyalergiczne z silikonowymi barankami. Regulowana bransoletka.
Obrazek
Cena za komplet 23 zł obniżka: 18 zł

8.15. Kahawa Shells - bransoletka: muszle cięte mocca, kwarc agat ognisty fasetowany, kryształki, turkus gładki, karneol, el. posrebrzane. Uwaga: brak regulacji, jest na troszkę szerszy nadarstek
Obrazek
Cena 40 zł obniżka 35 zł - kolejna obniżka: 25 zł

8.17. Ndege - bransoletka: muszle cięte, koralik ceramiczny ptasi, pałeczki wulkaniczne żółte, duży turkus gładki, duży sodalit, duży karneol; regulowana.
Obrazek
Cena 40 zł obniżka 35 zł - kolejna obniżka: 25 zł

:kotek:

7.6 Bransoletka "Trojaczki", koraliki ceramiczne małe na sznurku jubilerskim, elementy posrebrzane.
Cena 15 zł obniżka: 8 zł!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

7.9. Kolczyki z kulkami filcowymi, łezkami szklanymi i akrylowymi koralikami czarnymi, bigle otwarte antyalergiczne posrebrzane + baranki silikonowe takie.
Cena 10 zł PRZECENA 8 ZŁ - obniżka: 5 zł!
Obrazek

7.12 Kolczyki sznurkowe mocne kolory - oliwkowy, limonkowy i butelkowy zielony sznurek skręcany, Kryształki Swarovski, drut jubilerski posrebrzany i bigle antyalergiczne otwarte + baranki silikonowe
Wyjątkowe leciutkie kolczyki :)
Cena 22 zł PRZECENA 20 ZŁ - obniżka: 13 zł
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto maja 03, 2016 20:11 przez Zireael666, łącznie edytowano 64 razy
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pt lip 06, 2012 10:50 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Sprzedane rzeczy:

- 7.2 Bransoletka ekskluzywna róża, pistacja i czekolada - murano i kryształki, łezka Swarovski na srebrnej zawieszce (wybita próba 925), zapięcie posrebrzane, możliwość przedłużenia. sprzedana poza forum

- 7.3 Bransoletka marynarska skromniejsza - koraliki drewniane i kryształek, elementy posrebrzane. Sprzedane: kameo na kb

- 7.5 Naszyjnik Sznurek skręcany, posrebrzane elementy, koraliki crackle szafirowe pięknie się mienią, zawieszka biedronko-robal
Długość 32 cm x 2 (około) Sprzedany: moś

- 7.11. Kolczyki sutaszowe nieco inaczej - Koła z sutaszu czekoladowego, limonkowego i ecru, koraliki posrebrzane, bigle antyalergiczne otwarte z silikokowymi barankami. Średnica ok. 5-6 cm Sprzedane: Megana na kb

- Z1. bransoletka z rzemieni ekologicznych, koralik ceramiczny, przekładki modułowe posrebrzane, zapięcie karabińczyk posrebrzany. Sprzedane: agiag

- Z4. Naszyjnik ze szklanymi kryształkami w kolorze fioletowym, łańcuszek 2 mm, długość ok 40 cm, antyalergiczny posrebrzany, wygląda delikatnie, kobieco. Sprzedane: magicmagda

- Z8. Bransoletka wykonana koralikami toho na druciku srebrnym jubilerskim, zawieszka w kształcie kota z czarnym wypełnieniem charms z cyrkonią. Obwód ok. 25 cm. Sprzedane: Megana na kb

- Z9. Bransoletka z koralikiem ceramicznym i przekładkami na rzemieniach i sznurkach jubilerskich. Sprzedane: agiag

- Z10. Bransoletka sznurkowa, delikatna z charmsem żółwikiem. Regulacja sznurkami. Sprzedane: Megana na kb

- Z11. Bransoletka "Papryczki", dwukrotnie owijana wokół nadgarstka, czarny i ciemno butelkowy rzemień, koraliki pandorkowe krystaliczne zielone, papryczki ze szkła weneckiego. Sprzedane: Lemoniada na kb.

- Z12. Bransoletka z aparatem, Lekka, wykonana ze sznurków jubilerskich, koralików pandorkowych i posrebrzanych zawieszek - aparatu i listków. Sprzedane: kiwi na kb

- Z13. Kolczyki - czerwone krople wśród listków - bigle antyalergiczne, listki posrebrzane, krople szklane czerwone. Sprzedane alicat na kb

- Z14. Kolczyki kocie - Kryształki Swarovski szafirowe oraz blada żółć, bigle antyalergiczne, kotki posrebrzane. Sprzedane: Megana na kb

- Z17. Bransoletka z rzemieni ekologicznych i sznurka jubilerskiego, mix złota i miedzi, koralik ceramiczny. W sam raz na lato Sprzedane: agiag
Ostatnio edytowano Sob sie 04, 2012 8:49 przez Zireael666, łącznie edytowano 1 raz

Zireael666

Post » Pt lip 06, 2012 17:56 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

zapraszam, ja akurat jestem po operacji, może mnie nie być na forum kilka dni ale zapraszam.

Zireael666

Post » Nie lip 08, 2012 20:25 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Nr 9 zaczynam i zdrowka zycze dla Was obu :)
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Pon lip 09, 2012 10:00 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Zireael666 pisze:Zasady:
- fanty wysyłam po otrzymaniu przelewu
- koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem pp
- dla chętnych udostępnię link do rozliczenia
- czekam na wpłatę 3 dni - po tym czasie fant wraca na bazarek (chyba, że ustalimy indywidualnie inaczej)
- podane ceny są cenami kt, ze względu na kocie potrzeby

Zapraszam do zakupów :)

Tak jak wspomniałam to są ceny kt, więc zaczęty nr 9 jest Twój :) Dziękuję bardzo. Zaraz sklecę pw.

Zireael666

Post » Pon lip 09, 2012 18:28 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Dodałam nową bransoletkę, nr 14, zapraszam.

Zireael666

Post » Wto lip 10, 2012 19:32 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Zapraszam do zakupów bardzo. :oops:

Zireael666

Post » Śro lip 11, 2012 18:32 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Zapraszam, może komuś coś wpadnie w oko

Zireael666

Post » Pt lip 13, 2012 11:24 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Zapraszam do zakupów

Zireael666

Post » Pt lip 13, 2012 12:51 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

poproszę kolczyki nr 10 - podlicz mnie proszę razem z portfelikiem z drugiej aukcji :)

alicat

Od: Pt maja 04, 2012 18:18

Post » Pt lip 13, 2012 16:11 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

alicat pisze:poproszę kolczyki nr 10 - podlicz mnie proszę razem z portfelikiem z drugiej aukcji :)

Ok już uzupełniam wszystko, zaraz wyślę zbiorcze pw :)

Zireael666

Post » Nie lip 15, 2012 18:57 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Zapraszam do zakupów.

Zireael666

Post » Pon lip 16, 2012 21:00 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

Oto nowy naszyjnik :)

Sznurek skręcany, posrebrzane elementy, koraliki crackle szafirowe pięknie się mienią, zawieszka biedronko-robal :)
Długość 32 cm x 2 (około)

cena 20 zł
Ostatnio edytowano Nie wrz 09, 2012 8:36 przez Zireael666, łącznie edytowano 1 raz

Zireael666

Post » Wto lip 17, 2012 10:31 Re: Bransoletki i kolczyki handmade na 13l. persa z pnn

podrzucę, nikomu się nic nie podoba?

Zireael666

Post » Wto lip 17, 2012 18:42 Re: Piękna letnia biżuteria na leczenie 13l. persa z pnn

Zapraszam, wygrzebałam kolejne zrobione przeze mnie bransoletki i kolczyki :)
Zapraszam do wsparcia persiego budżetu.

Zireael666

[następna]