1.

Bluzeczka czarna, połyskująca, r. 36, lekko marszczona z przodu, bufki na rękawach, bardzo elegancka, Pretty Girl
2.

Bluzeczka czarna, połyskująca, r. 38, lekko marszczona z przodu, bardzo elegancka, Pretty Girl
3.
SPRZEDANA
4.

Elegancka sukienka bez rękawów, można założyć ją do leginsów lub do rajstop, materiał to len z bawełną, r. 38,
5.

Zwiewna spódnica idealna na lato, w najkrótszym miejscy sięga mi do połowy łydki, w najdłuższym do kostki, bardzo ładnie się układa i ślicznie wygląda na wietrze, materiał to len z bawełną, r. 38
6.

Śliczna szara spódniczka, uszyta własnoręcznie, bardzo dokładnie i ze smakiem, niestety była na mnie za duża i od dłuższego czasu wisi w szafie, założona chyba tylko raz, bez podszewki, materiał w sam raz na cieplejsze dni, r. 38
7.
SPRZEDANA
8.

Bolerko firmy Pretty Girl w morskim kolorze, r. 36, ale będzie też dobre na kogoś o rozmiarze 34
9.

Krótki sweterek firmy Bershka, wg metki rozmiar M, ale wydaje mi się, że na osobę w rozmiarze L także będzie pasował, ma długie rękawy, dekolt głęboki z przodu i z tyłu