viewtopic.php?f=1&t=129406
Kotom Ani bardzo potrzeba karmy, żwiru, leków, środków czystości, przyda się każda złotówka. Domki stałe też są na wagę złota, ale to już, niestety, rzecz nie do kupienia

Przedmiotem aukcji są:
1. Nawigacja samochodowa TomTom XXL IQ Routes Refurb Edition.
Doskonała na majówki i nie tylko

WAŻNE! Na opakowaniu notatka: Certyfikowane, odnowione produkty firmy TomTom były w posiadaniu konsumentów. Produkty te przeszły gruntowny proces odświeżenia przed wprowadzeniem do sprzedaży. Certyfikowane, odnowione produkty TomTom objęte są dwuletnią gwarancją producenta. Każdy certyfikowany, odnowiony produkt został w pełni przetestowany, komponenty zostały wymienione, produkt został poddany procesowi czyszczenia, przepakowania i kontroli jakości. Produkt zawiera oryginalne oprogramowanie i nowsze mapy. - rozumiem przez to, że urządzenie jest "z odzysku", zostało odnowione oraz przetestowane przez producenta i jest zdatne do użytku.
Mój aparat nie działa w dalszym ciągu, posiłkuję się więc zdjęciami i informacjami z internetu. To jest dokładnie coś takiego:
http://www.hit.pl/oferta/gsm_gps/gps/na ... rb_ed.aspx
Cena wywoławcza: 60zł, licytujemy przez tydzień od pierwszej oferty.
Licytują: Czarna_Nutka za wywoławczą

iwaka za 70zł

majencja za 100zł

iwaka za 110zł

majencja za 120zł

Joako za 125zł

majencja za 127,50zł

Joako za 130zł

phantasmagori za 135zł

Joako za 140zł

cytryna za 150zł

Koniec licytacji w poniedziałek 7 maja o godz. 22:00.
2. a) i b) Dwie zawieszki charms firmy YES, wygrane kiedyś w konkursie Liptona. Pocieszyłam się nimi, pocieszyłam i zapał mi przeszedł

a) wisienki

b) kotek.

Srebrna zawieszka Charms w kształcie kota. Wysokość wraz z zapięciem 24 mm, szerokość 13 mm.
Cena wywoławcza: 20zł za jedną lub 35zł za komplet, licytujemy przez tydzień od pierwszej oferty.
Licytują: Czarna_Nutka za wywoławczą

Zireael666 za 40zł

matka maruda za 50zł

Koniec licytacji w poniedziałek 7 maja o godz. 22:00.
Zapraszam serdecznie