Super fanty - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 15:36 Super fanty - KONIEC

Witam!

Chciałam zaprosić wszystkich na bazarek zorganizowany na rzecz kotów Pani Joli Dworcowej z wątku viewtopic.php?f=1&t=98304

Przy okazji wiosennych porządków w szafie (i nie tylko tam) znalazłam trochę rzeczy, których nie używam, a które może komuś wpadną w oko. Wymiary mierzone na płasko, a więc np. pas 37 będzie dobry na 74 obwodu. Tutaj wstawiam miniaturki zdjęć (nie wiem czemu jedne są większe, a drugie mniejsze – to mój „pierwszy raz” z imageshackiem na taką skalę), po kliknięciu wyświetli się duże zdjęcie.
Wszystkie przedmioty są w opcji KUP TERAZ.

Przesyłka: niezależnie od ilości zakupionych fantów należy doliczyć 7 zł, chyba, że byłyby to kosmetyczno – biżuteryjne drobiazgi, wtedy 5 zł. Jeśli przesyłka okaże się droższa dokładam ja, jeśli tańsza, nadwyżkę przekażę p. Joli. Wysyłka tylko za pośrednictwem poczty.
Wpłaty z ewentualnej sprzedaży będę rozliczać tu i oraz zamieszczać informację na wątku beneficjentki.

Czas trwania bazarku 7 dni od pierwszej oferty, czyli do 17 kwietnia godz. 19.20!

No to jedziemy!!!

Teraz jeszcze niższe ceny!

BLUZKI

1. NEW LOOK r. 40 asymetryczna bluzeczka, lekko elastyczna, nie prześwituje, nie trzeba zakładać pod nią biustonosza :)
Wymiary: pachy 39, pas 37.
Skład: 100% polyster.
KUP TERAZ – 5 zł :arrow: 3 zł
Obrazek Obrazek

2. NEW LOOK r. 40 z lekkiej tkaniny ze srebrną nitką, w części górnej z przodu ma podszewkę – biustonosz nie będzie prześwitywał. Podczas wymierzania zauważyłam, że pod lewą pachą delikatnie się rozwarstwia, jednak zupełnie nie przeszkadza to w noszeniu i nie jest widoczne.
Wymiary: pachy 46, pod biustem 40, dół 63, długość 62.
Skład: 100% polyester.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

3.NEXT WITH LOVE r. 42 z lekkiej bawełenki, nie rozciąga się, może być ciążowa (nosiłam ją w 5/6 miesiącu) albo maskująca brzuszek, pod biustem paseczek z klamerką, z boku suwak. Ramiączka są dowolnie regulowane. Uwaga! podczas prania farbuje (biały ciut poszarzał mimo prania ręcznego oddzielnie samej bluzeczki), zalecam używanie takich zmyślnych chusteczek przeciw farbowaniu tkanin podczas prania.
Wymiary: pachy 43 (ma zaszewki na biust), pod biustem na wysokości paseczka 43, długość 49 + ramiączka.
Skład: 100% cotton.
Obrazek Obrazek

4. r. 46 bardzo elastyczna bluzeczka z niby bolerkiem, połyskująca.
Wymiary bez rozciągania: pachy 43, pas 39 długość 60
Skład: brak metki, bardzo elastyczna jak lycra.
Obrazek Obrazek

5. NEXT r. 50 cienka przezroczysta tuniczka, z przodu pod biustem możliwość ściągnięcia sznureczkami; może pełnić funkcję narzutki na plażę.
Wymiary: pachy 65, pod biustem 60, długość 89, dł. rękawa 62.
Obrazek Obrazek Obrazek

6. PROMOD r. 38 elegancka bluzka ze stójeczką, obszyta koronką, z boku suwak.
Wymiary: pachy 46, pod biustem 40, pas 38, biodra 45, dł. rękawa 62.
Skład: 42% bawełna, 42% poliester, 16% wiskoza.
KUP TERAZ – 7 zł kupiła :arrow: kwiat groszku :1luvu:

7. r. XL Koszulowa bluzka z lekkiej bawełny, kolor nie tak intensywny jak na zdjęciach, guziczki kryte pod listwą.
Wymiary: pachy 51, pas 46, biodra 51.
Skład:
Obrazek

8. HENNES by H&M r. 42, bluzka koszulowa.
Wymiary: pachy 49, pas 46, dł. rękawa 60.
Skład: 60% cotton, 35% polyester, 5% elasten.
Obrazek Obrazek

9. Wymiary: pachy 48, pas 44, dł. rękawa 45,5.
Skład: 80% polyester, 17% nylon, 3% lycra.
Obrazek Obrazek

SWETERKI

10. Bolerko-rękawek, ażurowy splot ze złotą nitka, brak metki, rozmiar myślę 36-40
KUP TERAZ – 5 zł :arrow: 3 zł kupiła Kot-linka :1luvu:
Obrazek Obrazek

11. Bolerko-sweterek, trochę drapiący, więc lepiej na jakąś bluzkę, brak metki, rozmiar uniwersalny.
KUP TERAZ – 7 zł :arrow: 5 zł kupiła MAXYMA :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

12. F&F r. 38 sweterek z wywijanym dekoltem.
Wymiary: pachy 41, dł. rękawa 61.
Skład: 100% acryl.
KUP TERAZ – 7 zł :arrow: kwiat groszku :1luvu:
Obrazek Obrazek

13. ZERO BASE r. 40 sweterek kopertowy, kolor szaro-miętowy.
Wymiary: dł. rękawa 62.
Skład: 55% wiskoza, 45% acryl.
Obrazek Obrazek Obrazek

14. Płaszcz dzianinowy, na dość wysoką osobę, gdy przymierzam go w butach na obcasach sięga mi do ziemi (mam 163 cm wzrostu), brak metki, na dole szydełkowe wykończenie.
Wymiary: dł. całkowita 137 cm, dł. rękawa 61.
Skład: chyba akryl.
KUP TERAZ – 10 zł :arrow: 7 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

SPÓDNICE

15. r. 36 Lekka spódniczka z gniecionego w pliski materiału,bez podszewki, ozdobny pasek z koronki (można go zdjąć), z boku suwaczek.
Wymiary: pas 34, biodra 50, długość 70.
Skład: 50% wiskoza, 50% polyester.
KUP TERAZ – 8 zł kupiła :arrow: agita :1luvu:

16. r. 40 Wieczorowa spódnica; asymetryczny wierzch, podszewka z doszytą u dołu tkaniną gniecioną w plisy, wstawki z weluru z naszytymi cekinkami, z boku suwak; założona raz.
Wymiary: pas 38, biodra 49, długość 89.
KUP TERAZ – 10 zł :arrow: 7 zł kupiła anibo za 20 zł :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:

17. GEORGE YOUNG 12-13 l., 152/158 cm długa spódnica dwuwarstwowa (pod spodem niby podszewka, też z bawełny), w pasie gumeczka, nie ma suwaka, więc przejdą tylko szczupłe biodra.
Wymiary: pas max. 42 (a więc biodra też), biodra 52, długość 83.
Skład: 65% polyester, 35% bawełna.
KUP TERAZ – 7 zł :arrow: 5 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

18. RESERVED YOUNG r. 38 spódnica bojówka, w pasie elastyczny ściągacz, u dołu możliwość podwinięcia i podpięcia na szlufki z zatrzaskami.
Wymiary: pod pasem 37, biodra 47,długość 87.
Skład: 100% bawełna.

19. Spódniczka z lekko elastycznego sztruksu, z boku suwak, brak metki.
Wymiary: pas 42, biodra 50, długość 74.
Obrazek Obrazek Obrazek

20. KATY BAKER r. 42 (ale jak dla mnie to zdecydowanie 36/38) Popielata gładka spódnica na podszewce, z boku suwak, bardzo ładnie się układa.
Wymiary: pas 34, biodra 45, długość 67.
Skład: 48% polyester, 48% cotton, 4% lycra.
Obrazek Obrazek Obrazek

21. MODA MOTHERCARE r. 42 (ale takie „ciążowe” czyli spokojnie większe) SPÓDNICA CIĄŻOWA z elastycznym mankietem i regulowanym gumką zapięciem. Kupiłam ją na koniec ciąży, bardzo mi się podobała, ale pogoda już była zbyt zimowa na jej założenie i lepiej by wyglądała na wyższej niż ja osobie. Jest dosyć rozkloszowana i jakoś mnie pogrubiała, hehe.
Wymiary: pod gumką 54, długość 76.
KUP TERAZ – 10 zł :arrow: 7 zł kupiła Kot-linka :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

SUKIENKI

22. HIKI’S r.36 Letnia sukienka ecru na ramiączka, nie prześwituje – dwie warstwy tkaniny.
Wymiary: pachy (po rozciągnięciu – z tyłu gumeczka) 45, pas 37, biodra ok. 50, długość 113 + 13 ramiączka.
KUP TERAZ – 10 zł kupiła :arrow: agita :1luvu:

23. IMITZ Sukienka kopertowa, przyjemnie chłodna tkanina elastyczna, rozmiar ok. 36-40.
Wymiary: długość 98.
Obrazek Obrazek Obrazek

24. NEW LOOK r. 40 Lekka seledynowa sukienka – tuniczka z JEDWABIU, na plecach wiązanie, wierzch dość rozkloszowany, podszewka węższa, cięta ze skosu. Kupiłam ją podczas ciąży i ze względu na podszewkę nie bardzo miałam możliwość ją przymierzyć, okazała się szczuplejsza niż mi się na oko wydawało... A szkoda, bo sukienka piękna.
Wymiary: pod biustem z przodu (z tyłu jest „goła”) 35, pas 40 (podszewka), biodra 49 (podszewka), długość 73 + ramiączka.
Skład: wierzch 100% silk,spód 100% polyester.
KUP TERAZ – 15 zł kupiła Kot-linka :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

25. REPORTER r. M sukienka/ tunika, od bioder podwójna tkanina, góra lekko prześwitująca, kieszonki, materiałowy paseczek w komplecie do przełożenia przez szlufki. Brak jednego guziczka u samego dołu, ale nie rzuca się to w oczy,spokojnie można nosić bez doszywania. Czarna.
Wymiary: pachy 48, pas 40, biodra 47.
Skład: brak metki, bawełna być może z dodatkiem wiskozy.
KUP TERAZ – 8 zł :arrow: 6 zł kupiła MAXYMA :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

26. CAMPUS by MARC O’POLO :arrow: kupiła milena88 :1luvu:
Wymiary: pachy 47, pod biustem 40, pas 42, biodra 52, długość 73+ ramiączka min. 14
Skład: brak metki, podejrzewam, że wiskoza+ bawełna.
Strona producenta (i ceny- w euro!)
http://www.campus72.de/girls/roecke-kleider/
KUP TERAZ – 15 zł

27. CAS r. M kurtka, kupiona pod wpływem powypłatowego szaleństwa, założona dosłownie kilka razy, jakoś ja się w niej nie widzę, choć wciąż bardzo mi się podoba. Dopinany kaptur, ciepłe futerko, wierzchnie kieszonki „z dziurkami” nie są zbyt pojemne, na pomadkę albo chusteczki, te suwaczki powyżej nich to tylko ozdoba. Na ściągaczu od wewnątrz lekkie zmechacenie od paska spodni. Dość ciepła- na wiosenne chłodniejsze dni lub mroźne sierpniowe noce :) Można prać w 40 C.
Wymiary: pachy 46, rękaw 61.
Skład: wierzch 100% cotton, spód 100% polyester.
KUP TERAZ – 25 zł

TOREBKI

28. Kuferek – walizka usztywniany, w środku kieszonka z przytrzymującą gumką, z drugiej strony siatkowa kieszonka na suwak. Od spodu metalowe „nóżki” chroniące przed zabrudzeniem czy zamoknięciem, w komplecie pasek na ramię. Do kłódeczki, na którą można było z jednej strony zapiąć suwaki brakuje kluczyka, ale to i tak raczej służyło do ozdoby, bo kłódeczka jak z dziewczęcego pamiętnika :)
Wymiary (sam kuferek bez rączki i nóżek): szerokość 33, wysokość 23, głębokość 17, po otwarciu boczki rozchylają się na 17 cm.
KUP TERAZ – 15 zł :arrow: kupiła Hańka :1luvu:

29. Brązowo- wiśniowa skóropodobna torebeczka retro na zatrzask, w środku kieszonka na suwak. Bardzo mi się podoba, ale jakoś łapię do ręki o wiele bardziej przepastne egzemplarze.
Wymiary: szerokość 30, wysokość 18, głębokość (u dołu) 8.

30. YINUSI fantazyjna torebka z mięciutkiej skórki, mieści A4 w pionie, bardzo dużo kieszonek, z wierzchu po obu stronach także. Nie ma możliwości odpięcia pasków na ramię tak, by nosić ją tylko w ręku. Od spodu kilka rys, metalowe nity zaczęły łapać rdzę (zdjęcie) i nie wiem czy da się z tym coś zrobić :( Wszystkie suwaczki działają.
Wymiary (skrajne): szerokość u dołu 40, wysokość z uchem 39,5, głębokość 11, szerokość otworu po rozsunięciu suwaka 27.
KUP TERAZ – 25 zł :arrow: 15 zł

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

BIŻU

31. Zawieszki – z kamieni, nie wszystkie mają oczko do łańcuszka, proszę zwrócić uwagę na zdjęciu.
Długość: serduszka ok. 1,5 cm, pozostałe ok. 2,5 cm.
KUP TERAZ – A,B 2 zł, pozostałe 1 zł
Obrazek

32. Bransoletka na kostkę srebrna – długość min. 23,5 max 27,5 cm.
KUP TERAZ – 5 zł
Obrazek Obrazek

33. Korale - długość regulowana 39/57cm x2 do tego chwościk ok. 10 cm.
KUP TERAZ – 3 zł
Obrazek Obrazek

34. Korale – długość całkowita 72 cm, z tyłu zapięcie.
KUP TERAZ – 3 zł
Obrazek

KOSMETYKI

35. BELL PRECISION nr 04 – automatyczna kredka do oczu, bardzo fajna, trwała, można nią bez problemu zrobić kreseczki na linii wodnej oka. Użyłam ze dwa razy, zwyciężyła brązowa :)
Opis i opinie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27070
KUP TERAZ – 3 zł
Obrazek

36. DELIA CORAL PROSILK bezbarwny lakier do paznokci z proteinami jedwabiu, nowy, nie używany, dostałam jako gratis.
Opis i opinie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33447
KUP TERAZ – 3 zł :arrow: kupiła milena88 :1luvu:
Obrazek

37. JOKO, SOFT TOUCH LUXURIOUS SILKY FOUNDATION (Podkład nawilżająco-wygładzający do cery delikatnej i wymagającej) cztery próbki koloru 02 beige (nie testowałam, ale pewnie nie dla mega bledziochów).
Opis i opinie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39090
KUP TERAZ – 1 zł
Obrazek

38. ELITE zestaw trzech pilniczków w rozmiarze „do torebki”, nie używane. Kupiłam w Rossmannie myśląc, że to polerki, rozpakowałam i odłożyłam. Długość 8,5 cm.
KUP TERAZ – 2 zł kupiła :arrow: agita :1luvu:
Obrazek

39. SKANER MUSTEK SCANEXPRESS 1200 UB
Może komuś się przyda do zdigitalizowania starych zdjęć lub faktur do wstawiania na forum? Skaner 100% sprawny, pod szybką jakby drobinki kurzu, ale to tylko kwestia estetyczna, nie wpływa na funkcjonowanie skanera ani jakość skanów, oryginalne opakowanie oraz sterowniki do Windows 98, windows me, 2000 oraz XP.
Uwaga! Nie mam możliwości sprawdzić czy skaner „chodzi”, ponieważ na moim aktualnym kompie sterowniki nie chcą się instalować, a na szybko nie potrafię znaleźć nic w necie. Skaner stał przez kilka lat nie używany zapakowany w pudełko w szafie. Piszę, że sprawny, bo kiedy go używałam to tak było, jeśli ktoś by się zdecydował na kupno i okazało się, że sprzęt nie działa – zwrócę pieniądze.
KUP TERAZ – 15 zł :arrow: 10 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

ZAPRASZAM!!!
Podziękowania należą się moim bazarkowym pomocnicom (tygrysica Miłka oraz łódzki dwupak Leya i Padme :mrgreen: ):
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto kwi 17, 2012 20:38 przez akasheni, łącznie edytowano 10 razy

akasheni

Od: Sob lut 13, 2010 11:07

Post » Wto kwi 10, 2012 15:37 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

ROZLICZENIE:
na dzień 19.04 na moim koncie dla p.Joli czeka:

od milena88 25 zł - 4,5 zł przesyłka :arrow: 20,5 zł
od Hańka 22 zł - 7 zł przesyłka :arrow: 15 zł
od kwiat groszku 21 zł - 6,5 zł przesyłka :arrow: 14,5 zł
od Agita 27 zł - 7 zł przesyłka :arrow: 20 zł
od Anibo 30 zł - 7 zł przesyłka :arrow: 23 zł
od Kot-linka 32 zł - 7 zł przesyłka :arrow: 25 zł
od MAXYMA 18 zł - 7 zł przesyłka :arrow: 11 zł

w sumie 129 zł :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dorzucam grosik od siebie i przesyłam p. Joli w sumie 150 zł :D

Serdecznie dziękuję, to był mój pierwszy bazarek i dzięki Wam bardzo udany!
Ostatnio edytowano Czw kwi 19, 2012 14:50 przez akasheni, łącznie edytowano 2 razy

akasheni

Post » Wto kwi 10, 2012 16:39 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

26. CAMPUS by MARC O’POLO jaki to konkretny kolor? poproszę o chwilową rezerwację jej oraz lakieru z pr.jedwabiu :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Wto kwi 10, 2012 17:04 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

Taki jak na ostatniej fotce - chłodny ciemnopopielaty. Już rezerwuję ;)

akasheni

Post » Wto kwi 10, 2012 17:16 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

długość skąd podałaś? od pachy czy inaczej?
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Wto kwi 10, 2012 17:19 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

Od góry staniczka na styku z ramiączkiem- tak mierzyłam wszystkie ciuszki z ramiączkami.

akasheni

Post » Wto kwi 10, 2012 18:14 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

I co z sukienką 26?

agada

Od: Czw mar 10, 2011 12:04

Post » Wto kwi 10, 2012 18:20 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

a tak, biorę CAMPUS by MARC O’POLO, miałam zanik netu;mam cichą nadzieję że bd dobra -mam wizję z czerwonymi koralami i innymi kolorami :kotek: i lakier również poproszę, jak coś bd dostępna jeszcze na miau kiedyś/może
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Wto kwi 10, 2012 18:30 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

Super! Bardzo dziękuję! zaznaczam i już piszę PW :1luvu:

akasheni

Post » Wto kwi 10, 2012 20:49 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

Kuferek podróżny proszę.
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro kwi 11, 2012 7:43 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

Bardzo proszę, już piszę PW :ok:

akasheni

Post » Śro kwi 11, 2012 8:35 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

A ile ma w biuscie ta bluzka koszulowa XL? Trochę ostatnio schudłam, ale nie wiem, czy aż tak :D
Mam zepsutego kompa, więc korzystam tylko z pracy, ewentualnie kontakt na tel. 603 47 87 95
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro kwi 11, 2012 8:39 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

kurcze nr 25 to też sukienka 8O a ja myślałam, że bluzka :lol: też bym ją poprosiła :D
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro kwi 11, 2012 8:46 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

A czy w Łodzi można odebrać osobiście?

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Śro kwi 11, 2012 9:12 Re: Wiosenna szafa, biużu i... skaner dla Pani Joli Dworcowe

jolabuk5 - ta bluzeczka z krótszym rękawkiem? Na mnie jest akurat, nie opięta, a mam w miękkim biustonoszu 95 cm.

milena88 sukienkę mogę dołożyć nie ma problemu, czy nie przeszkadza brak guziczka?

MAXYMA jestem ze Skierniewic, niestety zostaje tylko poczta... Chyba, że przejeżdżasz pociągiem to na stacji :mrgreen:

akasheni

[następna]