Na bazarku wystawiłam rzeczy mojej córci (obecnie ma 5 lat, ale zawsze chomikuję jej ciuszki myśląc, że może kiedyś nam się przydadzą, ale coraz częściej rozdaje je znajomym). Ciuszki były kupowane jako nowe więc używała je tylko moja córcia. Żadne z wystawionych rzeczy nie nosi śladów użytkowania czy zniszczenia, wyglądają jak nowe.
Serdecznie zapraszam, wszystkie ceny można negocjować. Rzeczy będą przesyłane PP, w przypadku małych kosztów będę je brała na siebie w przypadku większej opłaty poproszę o zwrot.
Wpłaty będą kierowane bezpośrednio na konto fundacji KOTYlion viva, w tytule z dopiskiem swojego nicku i bazarek dla Lary. W przypadku wątpliwości proszę o PW
Sprzedane dla kasiek252

Cena 10,00 zł

SPRZEDANA dla Miuti

Cena 12,00 zł

Polar firmy Stanman rozmiar 98, kolor nie biel tylko taki troszkę krem, dobrej jakości gruby polar
Cena 12,00 złluza n

Sprzedane dla kasiek252

Cena 12,00 zł

SPRZEDANY dla arwenna

Cena 10 zł

Sukienka firmy Cherokee rozmiar 86 cm (taki roczniaczek). Koloru nie widać jest lila fiolet w drobne białe kropki-przebarwienia są przez lampę, sukienka nie ma nawet plamki. Na zdjęciu nie widać ale to fason z cyklu „małe – stare”

Cena 10,00 zł

Bluza biała na szerokim ściągaczu rozmiar na 1-1,5 roku, na dzieciaczku wygląda powalająco

Cena 10,00 zł

Wszystkie powyższe rzeczy wyglądają jak nowe, nie są sprane, przebarwione po prostu nie widać, że były używane.
Serdecznie zapraszam mamy małych księżniczek
Całkowite rozliczenie w temacie Lary
rachunek Lary 167 zł
arwenna wpłacone 10 zł + 10,00 zł od tak

Miuti wpłacone 12,00zł +8,00zł od tak do pełnej kwoty

kasiek252 w drodze 22,00 zł