Miss i Mister Miau marca wybrani - wyniki s. 28

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 0:47 Miss i Mister Miau marca wybrani - wyniki s. 28

Obrazek

Po sukcesach poprzednich edycji tego konkursu tym razem postanowiłam zrobić takowy dla czarnych i białych kotów. Może na przekór tym, dla których wszystko jest albo czarne albo białe, albo na złość przesądnym na "odczynienie" pecha....

W tej edycji więc startować będą koty czarne, białe, oraz dymne i niebieskie. Chodzi tu o jednolity kolor, to nie edycja dla krówków i pingwinków.

Regulamin i pozostałe zasady gry w następnych postach...
Ostatnio edytowano Śro kwi 04, 2012 21:49 przez Kociara82, łącznie edytowano 2 razy

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 06, 2012 0:57 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek

Zasady bazarku:
1. Każda fotka kandydata to koszt 5 pln.

2. Można prezentować też filmiki z kandydatami. Cena 1 filmiku=10 zł

3. Kandydatów można prezentować bez limitu :) (Mile widziane krótkie bio o kocie)

4. Kandydatów podajemy od 7 do 22 marca włącznie do północy.

5. Wybór Miau Najpiękniejsi będzie trwał od 24 marca do 1 kwietnia włącznie do północy.
muszę mieć jeden dzień na ew.poprawkę błędów przed głosowaniem
Ostatniego dnia zgłaszania i ostatniego dnia głosowania o zaliczeniu głosu będzie decydowała godzina wysłania postu. Dopuszczam granicę +5 min dla osób o wolnych łączach.

6. Link do zdjęć/filmików należy przesłać do mnie na prv a ja zdjęcia zamieszczę :)

7. Mogą być zdjęcia archiwalne, pod warunkiem, by były to fotki kota żyjącego. Dopuszczalne są fotki z okresu kocięctwa kandydata.

8. Beneficjentów bazarku będzie dwóch- 1 wskazany przez Mistera i 1 wskazany przez Miss :) (wpływy bazarkowe podzielimy na pół, chyba, że strony dogadają się między sobą i wspólnie ustalą jednego beneficjenta).

9. Beneficjentem może być kot biorący udział w konkursie, ale nie może być to nasze własne kotomstwo.
Np. Jeśli wygra kot z DT u państwa X, może on jako beneficjenta wskazać innego kota biorącego udział w konkursie, ale nie może wskazać sam siebie czy też innego kota z tego samego DT, niezależnie, czy ten bierze udział w konkursie czy nie.

10. Nie dopuszcza się przerabianie fotek w programach do obróbki zdjęć-tzn.nie dopuszcza się dorabiania elementów walentynkowych, nakładania jednego zdjęcia na drugie w celu uzyskania np wtulonych w siebie kotów. Wszelkie takie fotki będą dyskwalifikowane.

Bardzo też proszę o pisanie numerów kandydatów podczas typowania, to ułatwi mi znacznie odszukanie kandydata na liście oraz w przypadku zbieżności imion

Obrazek

ZASADY GŁOSOWANIA

1. Głosować może każdy. Nie dopuszczalne jest zakładanie drugiego konta, by ponownie zagłosować na swoich faworytów. W razie moich wątpliwości będę prosiła adminów o sprawdzanie IP. Z jednego IP można głosować tylko raz.

2.Nie głosujemy na własne "kotomstwo"

3. Aby zagłosować, należy w swoim poście wpisać nr kandydata i kandydatki :)

4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki. (przyznajemy punkty, nie miejsca!)

5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.

gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.

6. Jeśli ktoś nie jest do końca zdecydowany, ma np.obstawione kandydatki a kandydatów jeszcze nie-proszę nie głosować cząstkowo, dopóki nie będziecie pewni również co do kandydatów.

7. Cząstkowego głosowania: tzn. kandydatki dziś podam a kandydatów za tydzień jak się zdecyduję na kogo stawiam-nie będę traktowała poważnie, nie będę wliczać tych głośów.

8. Zabrania się głosowania w inny sposób, np: 1 punkt: on i ona, 2 punkty: on i ona 3 punkty: on i ona. To utrudni mi bardzo podliczanie głosów.

9. Podczas głosowania proszę podawać numery kandydatów lub pisać od kogo jest. Jeśli np. kandydat nr.1 i kandydat nr.25 będą imiennikami-nie wpisanie przy głosowaniu na nich numeru im przyporządkowanego lub podania od kogo są-będzie dyskwalifikowało WSZYSTKIE głosy osoby, która się do tego nie dostosuje.

10. Głosujemy tylko raz.

11. Agitowanie nawątkach i wysyłanie pw z prośbą o oddanie głosu na swojego faworyta będzie karane.
pierwsza kara-nie zaliczenie głosów osoby agitującej
druga kara-wykluczenie wszystkich kandydatów agitującego.
Wszelkie sytuacje związane z agitowaniem, tak jak to miało miejsce między innymi podczas poprzedniego konkursu-jest spamowaniem, będzie zgłaszane do moderatorów i traktowane jako próba kupienia głosów.

12. Dopuszcza się jedynie agitowanie zapraszające do wzięcia udziału w konkursie i zagłosowania wg własnego sumienia. Ale nie na konkretnych kandydatów. Wyłącznie na wątku kandydującego np w postaci zdjęcia kandydata z napisem: kandydat na mistera miau i banerku w podpisie

Obrazek

Uwaga!!!
Jeżeli do dnia rozstrzygnięcia konkursu nie wpłynie na konto skarbnika przelew od Dużej/go Miss lub Mistera-tytuł ten przejdzie na następnego kandydata, który w kolejności zdobył największą ilość waszych głosów a wpłata za jego zgłoszenie została uiszczona w terminie.

Obrazek

W tytule przelewu tak jak poprzednio bardzo, bardzo proszę, byście wpisywali: swój nick-bazarek marcowy. Tylko w ten sposób będzie wiadomo, od kogo jest dana wpłata, a kogo mamy "ścigać z odsetkami za opóźnienia" :ryk: :mrgreen: :wink:
Ostatnio edytowano Pon mar 19, 2012 20:59 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 0:58 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
NAGRODY:

Obrazek
"coś" z półki bibliotecznej z autografami nie tyle autora, co Kefira i Morfa oraz od dagmara-olga za 1 miejsce dla Dużych kocich zwycięzców :)

Obrazek
za drugie miejsce dla Dużych V-ce ciotka isabell36 jak zwykle funduje komplet swojego autorstwa biżuterii :1luvu:

Obrazek
juana0 zabawki- mysz + piłeczka z dzwonkiem za zajecie 3 miejsca

Obrazek
bedzie tez dodatek do nagrod od anonimowego sponsora, jestem pewna, ze niespodzianka sie spodoba :ok:
Ostatnio edytowano Pt mar 30, 2012 13:53 przez Kociara82, łącznie edytowano 4 razy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:02 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

miejsce na banerki

Obrazek

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:04 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
KANDYDATKI

1.Fasolka od MalgWroclaw

Obrazek

Fasolka mieszka w domu od 9 maja 2009 roku, urodziła się na podwórku, do
domu przyszła na sterylizację i została.

2. Nesska od Bianka 4

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kotka, którą adoptowałam z hodowli w wieku 2,5 roku. Spowodowała, że zakochałam się w maine coonach. Ogromna pieszczocha i mistrzyni mieszczenia się pudełka, w które kot jej rozmiarów nie ma prawa się zmieścić 8O .

3. Bianka od Bianka 4

Obrazek

spełnienie marzeń o białym MCO. Przyjechała do mnie dwa lata temu jako 12-tygodniowy kociak z wielkimi uszami i dłuuugim ogonem. Wyrosła na piękną, pełną elegancji dziewczynę o bursztynowym, zdziwionym spojrzeniu

4. Zazi od Bianca 4

Obrazek

znalazłam ją 11 września 2010 w krzakach pod Pałacem Kultury. Głodne, wystraszone 7-tygodniowe kocię błagające o pomoc. Zabrałam ją na DT i tak już została :roll: . Prawdziwa torpeda o oczkach niewiniątka, mistrzyni demolowania mieszkania. Skutecznie odzwyczaiła mnie od posiadania firanek :twisted: ... mimo to, nie oddałabym jej za żadne skarby!!!

5.Hestia od Kicorek

Obrazek
Obrazek

Moja pierwsza devonka, królowa mojego małego stadka, gwiazda wybiegów i słodka mrucząca przytulanka

6.Frida od jasdor

Obrazek
Obrazek

Lat 7. Wielokrotna troskliwa mamusia. Dokarmiana żyła na podwórku szkoły, podczas pierwszej próby sterylizacji "obroniona" przez młodzież i nauczycieli świadomych inaczej.
Zimą zgarnięta z podwórza, gdzie nawet nie miała budki do TDT została wysterylizowana i zaszczepiona
Adres zamieszkania - BRAK
Wymagania - miseczka z byle czym, głaskanie, święty spokój
Marzenia - własny kącik na starość
Jeżeli Frida nie znajdzie spokojnego domu maksymalnie z jednym kotem to wróci na ulicę - może podczas wyborów zostanie zauważona ???

7. Bubunia od dinzoo

Obrazek

czekoladowa piękność, sama słodycz, łagodność i miłość :1luvu: znana już z lutowej edycji konkursu

8. Coco od dinzoo

Obrazek

śnieżnobiała diablica, niech nikogo nie zwiedzie jej anielski wygląd, potrafi toto i dziabnąć i powariować i ukraść kurczaka lub kotleta :ryk: Cocutkę zaadoptowałam prawie dwa lata temu z miau i kocham ją taką jaka jest :1luvu:

9. Otylka od Filipek/Otylka

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nazywam się Otylka i wiem czego chce !
Urodziłam się w Radomsku na parkingu, mam trzy lata i marze o pokoju na świecie.
Lubie boks i botoks. Lubie spacery, warczące maszyny i SPA z odkurzaczem. Lubie zjeść, zapalić i wypić, najlepiej ze szklanki. Pod kanapą mam swój spożywczy sejf ( parówki, zapalniczki, papierosy i takie tam babskie sprawy). Ogólnie to jestem ładna i miła :wink:

10. Wilczka vel Caryca Wilczyca vel Shewolf od JaEwka

Wilczka w roli gremlina:
Obrazek
piękne oczy mam:
Obrazek
W tzw sanatorium :mrgreen:
Obrazek

Wilczka vel Caryca Wilczyca vel Shewolf wiek hmm nieznany do końca powiedzmy, że ma już 13 lat :wink:
Wilczkę wzięliśmy z Wrocławskiego schroniska 2,5 roku temu. Odkąd ją mamy choruję na pnn, ale mimo tego czuje się bardzo dobrze :)
Uwielbia spać na wielkiej i mięciutkiej poduszce i obezwładniać nas swoim kanalizacyjnym oddechem.
Po za tym jest meeegaaa kochana :1luvu:

11. Nana od Lilianna J-wie

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Nana ma 6 lat, znalazłam ją pod blokiem i przygarnęłam. Liczyłam, że dla rasowego kota znajdę szybciej dom ale się przeliczyłam, w efekcie Futrzak został ze mną. Typowy kot do podziwiania, rzadko przyjdzie się pogłaskać ale ostatnio śpi ze mną na podusi :mrgreen: Wybredna w jedzeniu co zaowocowało anemią, kompletnie nie upierdliwa, tego kota po prostu nie ma :kotek: :1luvu:

12. Karma od erraticmuse

Obrazek
Obrazek

Kotka w wieku bliżej nieokreślonym. Trochę niespodziewanie (jak dla mnie) wzięta ze olsztyńskiego schroniska, gdzie przebywała prawie dwa lata, 17/01/2012. Wiek bliżej nieokreślony, widać tylko, że pełnoletnia (chyba).

13. Kosia od jasdor

Obrazek
Obrazek

Całom niedziele duża latała za mną ze sprzętem i wreszcie dałam się już przekonać dla świętego spokoju. Mówiła, że może jakomś Miss zostanę, czy coś :roll: Gdzie mi tam do Miss, ja kocham spać, no i brzucha mogę wywalić żeby głaskali.

14. Malutka od jasdor

Obrazek
Obrazek

No ja to mogie pozować cały dzień :mrgreen: Ładna jestem, to co mi tam szkodzi, niech mnie fotują i pokazują całemu światu, może karyjera jakaś mi się szykuje :1luvu:

kandydatki razem
Obrazek

- Na początku to mię Kośka nie lubiała, ale jom przekonałam, że jestem fajna i mi matkowała...
- No a co miałam zrobić, jak się gówniarz do budy wepchał

15. Delta od mavi

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Trójłapna kotka Delta, przedstawicielka zacnego gatunku Felis domesticus tripedal, trafiła do mnie pod koniec lutego, więc nie załapała się na styczniowy konkurs Miss Miau. Ale to nic! Przecież jest śliczną czarnulką! Może więc brać udział w konkursie marcowym!
Nie wiadomo, jak Delta straciła łapkę. Może miała spotkanie ze źle wychowanym psem bardzo źle wychowanych ludzi? To musiało być straszne. Błąkała się po jednym z krakowskim osiedli, przestraszona, wychudzona, zagubiona... Wolontariuszka _namida_ złapała ją, wyleczyła, wychuchała, a potem śliczna Deltunia trafiła do mnie na DS. Jestem z niej bardzo dumna! Delta powoli zaczyna wierzyć w człowieka, ale wciąż jest trochę nieufna. Wszyscy domownicy są zakochani w jej wielkich, wiecznie zdziwionych oczach...

16. Mówka od Szura-najmysi mama

Obrazek

Panie i panowie, przedstawiam najstarszą kociczkę w naszym stadzie.
Ta czarnulka to Mówka. Cioteczka wszystkich naszych kociasto-ogoniastych. Mówka-Cioteczka ma już skończone 16 lat ale cieszy się dobrym zdrowiem i ognistym temperamentem. Gaduła z niej straszna, dlatego pierwsze imię to Mówka :D Potrafi bawić sie jak kociątko, ale również pokazać lwi pazur. Uwielbia biegać za światełkiem laserka. Jest stała w uczuciach. Jako kociatko pokochała mojego Tż-a i do dzisiaj jej serducho należy do niego.

17. Biełeczka od Szura-najmysi mama

Obrazek

Nieustraszony zdobywca szczytów 3,5m juki, znany w domu linoskoczek i nasz mały miś koala!
Moja towarzyszka w łóżku, najsłodsza rozmruczana przylepka, koleżanka i podczytywaczka Miau. Fanka Gourmeta musu i podjadaczka cukru z cukiernic. Biełeczka to wieczne kocie dziecko z głosikiem jak srebrna niteczka.
Ostatnio edytowano Czw mar 22, 2012 22:05 przez Kociara82, łącznie edytowano 10 razy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:05 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
KANDYDACI

1. Angus od Bianka

Obrazek

nie planowałam kolejnego MCO... pojechałam do znajomej, która wtedy miała kociaki... no i wlazło mi to to na kolana i zejść nie chciało... dwa tygodnie później był już u mnie :roll: Mała, miziasta, niebieska kuleczka. Wyrósł na sporego chłopaka, uwielbia spać na człowieku i budzić go ugryzieniem w nos :twisted:

2. Chico od Kicorek

Obrazek

Synek Hestii, rozpieszczony jedynak. Zdjęcia są z okresu jego wczesnego kocięctwa, obecnie to trzyletni macho, mieszkający u moich przyjaciół :1luvu:

3. Batman od ewka63

Obrazek

Batman, kocurek zaadoptowany z Fundacji AFN od forumowej Lutry. Małe, chude, czarne histerycznie piszczące stworzonko. Teraz jest już prawie dużym kocurkiem,pędzacym po domu jak huragan, pieszczochem 30-to sekundowym, wszak tyle jest rzeczy do zrobienia. Wielkość źrenic zależna od poziomu zdziwienia.

4. Mroczek (Pan Mrok) od caldien

Obrazek

Obrazek

Przedstawiam nieśmiałego czarnulka, który już od prawie roku przebywa u mnie na tymczasie.
Lubi się bawić, gonić Badylka(rezydenta), oraz spać z łapkami w górze 8) Nie przepada za ludźmi, jednak jest tak dekoracyjnym kotem, że aż ciężko się na niego napatrzeć ;)

5. Wieloryb od ruru

Obrazek

Wieloryba wypatrzyłam na wątku Kordoni i była to miłość od pierwszego wejrzenia.
Przyjechał do mnie w listopadzie 2008 aż z Pasłęku, jest kotkiem z interwencji,
odebranym ludziom, którzy trzymali go na sznurku i wydzielali po kilka chrupek dziennie.
Pasją Wieloryba jest obserwowanie spadających przedmiotów :twisted:
i łapanie świetlistych "zajączków" na ścianie. Uwielbia psy i nie znosi kociąt.
Ekscentryczny, niezależny i zupełnie "niebarankowy" mój przyjaciel Wielki Biały Wieloryb.

6.Wedelek od Vega13

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wedelek - przesłodka kocia czekoladka. To łagodny, przemiły kotunio, trochę gamoniowaty i potrzebujący dużo miłości. Uwielbia być noszony na rękach, wtedy wtula się i głośno mruczy. Początkowo chodził za mną jak mały piesek i panicznie bał się stracić mnie z oczu. Potem uzyskał pewność siebie, ale nadal stara się pokazać, jak bardzo mnie kocha. Wedelek przychodzi zawsze, kiedy się go zawoła

7.działkowy Gangster od ilgatto

Obrazek

Gangster, król działek, pojawił sie u mnie na działce trzy lata temu. Nosił wtedy czerwoną obróżkę, która bladła, szarzała i któregoś dnia już jej nie zobaczyłam. Nie ujrzałam też nowej, a Ganster zadomowił się na działkach. Imię zawdzięcza swojemu zachowaniu: przychodząc do mnie nie bił się o jedzenie nie wsadzał żadnemu kotu pyszczka do miski.....siadał na przeciwko delikwenta i wpatrywał się w niego. Ofiara wzroku kuliła się, malała i poo..wool..nyy..mi.. krokami wycofywała się, zostawiając żarełko swojemu psychicznemu oprawcy. Ten wielki kot, który nie lubi poufałości potrafił jednak kiedyś biec za mną z miaułkoleniem, bo przeszkadzały mu kleszcze wczepione w Jego Królewską Mość :mrgreen: . I nie odstąpił ode mnie dopóki mu ich nie usunęłam. :D

8. Maciej od Wielbłądzio zgłoszony przez bubor

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Maciej jeszcze kilka lat temu był całkowicie czarnym kotem z białą plamką na szyjce ale w pewnym momencie zaczął zmieniać umaszczenie - wypadające mu czarne futerko zastępowało piękne czekoladowo brązowe co widać na jego pyszczku , teraz jest już całkiem czekoladowym przystojniakiem a po czarnym futerku nie pozostało ani śladu .
Maciej miał robione wszelkie badania które wykluczyły jakikolwiek stan chorobowy mogący wywołać tą zmianę , co by nie mówić jest niesamowity a w dodatku gaduła i słodziak z niego że hej 8) -

9.

10. Kefir od dagmara-olga (strzał w dziesiątkę jak obiecała Kociara)

Obrazek

rozmyślam ... czy tego nie widać w mych oczach?
Kefir - około 10 lat, czerń oraz oczy jak bezbrzeżne jeziora :)
Ostatnio edytowano Czw mar 22, 2012 20:24 przez Kociara82, łącznie edytowano 7 razy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:06 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
SPIS KANDYDATEK I KANDYDATÓW
ORAZ LICZBA ZDOBYTYCH GŁOSÓW

KANDYDATKI

1.Fasolka od MalgWroclaw - 66 p.

2. Nesska od Bianka 4 - 28 p.

3. Bianka od Bianka 4 - 16 p.

4. Zazi od Bianca 4 - 21 p.

5. Hestia od Kicorek - 95 p. MISS MARCA

6. Frida od jasdor - 74 p. II WICEMISS MARCA

7. Bubunia od dinzoo - 35 p.

8. Coco od dinzoo -48 p.

9. Otylka od Filipek/Otylka - 74 p. II WICEMISS MARCA

10. Wilczka vel Caryca Wilczyca vel Shewolf od JaEwka - 80p. WICE MISS MARCA

11. Nana od Lilianna J-wie - 17 p.

12. Karma od erraticmuse - 13 p.

13. Kosia od jasdor - 10 p.

14. Malutka od jasdor - 39 p.

15. Delta od mavi - 56 p.

16. Mówka od Szura-najmysi mama - 14 p.

17. Biełeczka od Szura-najmysi mama - 37 p.

KANDYDACI

1. Angus od Bianka - 28 p.

2. Chico od Kicorek - 102 p. II WICE MISTER MARCA

3. Batman od ewka63 - 91 p.

4. Mroczek (Pan Mrok) od caldien - 46 p.

5. Wieloryb od ruru - 155 p. MISTER MARCA

6.Wedelek od Vega13 - 51 p.

7.działkowy Gangster od ilgatto - 65 p.

8. Maciej od Wielbłądzio zgłoszony przez bubor - 35 p.

9. brak :cry:

10. Kefir od dagmara-olga (strzał w dziesiątkę jak obiecała Kociara) - 141 p. WICE MISTER MARCA
Ostatnio edytowano Śro kwi 04, 2012 21:57 przez Kociara82, łącznie edytowano 2 razy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:08 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
POST ROZLICZENIOWY:

1. dagmara-olga - 5 zł :1luvu:
2. Kicorek - 20 zł :1luvu:
3. dinzoo - 50 zł :1luvu:
4. Filipek/Otylka - 20 zł :1luvu:
5. ewka63 - 15 zł :1luvu:
6. jasdor - 35 zł :1luvu:
7. caldien - 10 zł :1luvu:
8. bianka4 - 60 zł :1luvu: nasza rekordzistka :mrgreen:
9. bubor - 15 zł :1luvu:
10. JaEwka - 15 zł :1luvu:
11. erraticmuse -10 zł :1luvu:
12. ilgatto - 5 zł :1luvu:
13. MAVI - 20 zł :1luvu:
14. MelgWrocław - 10 zł :1luvu:
15. Lilianna J-wie - 15 zł :1luvu:
16. Szura-najmysi mama - 10 zł :1luvu:
17. ruru - 20 zł :1luvu:
18. vega013 - 20 zł :1luvu:

w edycji marcowej zdobyliśmy 355 zł :dance2: :dance: :dance2:
Ostatnio edytowano Czw mar 29, 2012 17:34 przez Kociara82, łącznie edytowano 10 razy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:10 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Obrazek
skarbnik:
isabell36

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:10 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

zapraszamy

Kociara82

Post » Wto mar 06, 2012 1:27 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Chętnie popatrzę na moje ulubione kolorki :D na dodatek jednolite :1luvu: :1luvu:
Zgłaszajcie się ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto mar 06, 2012 9:15 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

To ja się zastanowię nad kandydaturą :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 06, 2012 11:07 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

Zaznaczymy sobie :D ale nie wiem czy to moje małe czarne nadaje się na jakikolwiek konkurs :roll:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto mar 06, 2012 11:36 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

zaznaczam :1luvu: wszak mam dwie kandydatki :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto mar 06, 2012 11:50 Re: Wybory Miss i Mitera Miau: marzec: black & white

bozena640 pisze:Zaznaczymy sobie :D ale nie wiem czy to moje małe czarne nadaje się na jakikolwiek konkurs :roll:

wcale nie takie male, bo to juz duuuuuza kotunia :) niemniej jednak bardzo piekna :) nie bez powodu Sylwia mowi na nia "moj aksamitku" :1luvu: Tylko u czarnych kotow siersc jest taka wlasnie aksamitna :1luvu: A ta edycja ko(t)nkursu zamierzam udowodnic, ze przesad o czarnych kotach jest bzdura, to obraza dla czarnuszkow. Czarne jest piekne! :1luvu:

Kociara82

[następna]