Bazarek w opcji licytacji potrwa tydzień od pierwszej oferty.
LICYTACJA TRWA DO SOBOTY 11 LUTEGO 2012 do godz. 20:00 czasu rzeczywistego

Koszt przesyłki (i pakowania) w kwocie 5 zł pokrywa kupujący (bez względu na zakupioną ilość rzeczy).
Mam dziwny zwyczaj odcinanie metek, więc nawet w ciuchach nigdy nie noszonych ich nie ma

A oto ciuszki:
COŚ NA GÓRĘ CZYLI BLUZECZKI RÓŻNE i DWIE KURTECZKI
1.Czarna koszula zapinana na guziki z kieszonką po lewej stronie i kwiatowym wzorem na lewym boku. Biust – 104 cm, na dole – 110, długość (mierzona od ramienia) 60 cm, rękaw 11 cm

Cena wywoławcza – 5 zł
kupiła milu za wywoławczą

2.Tunika w szaro-czarno-beżowe bohomazy. Do noszenia bez ramiączek lub z. Podszewka się zaczęła pruć, więc ją w całości wycięłam – można doszyć lub nosić tak jak jest.
Biust – 84 cm, długość – 60

Cena wywoławcza – 5 zł
kupiła turkusowa za wywoławczą

3.Żółta bluzka z kokardą. Kupiona na bazarku u Justyna8585. Na mnie jednak za duża. Raz ubrana i wyprana. Biust – 100 cm, długość 70 cm (mierzona od ramienia), 46 cm (mierzona od pachy)

Cena wywoławcza – 8 zł
4.Bluzka w jasnozielono-żółte paseczki z naprasowanym motylkiem. Biust – 92 cm, długość 64 cm (mierzona od ramienia), 42 cm (mierzona od pachy)

Cena wywoławcza – 5 zł
5.Bluzka ciemnoróżowa. Pod biustem miała chwosty, ale mi się nie podobały, więc je wyciągnęłam, a dziurki zaszyłam… tylko, że nigdy tej bluzki nie ubrałam… Biust – 88 cm, długość 64 cm (mierzona od ramienia).

Cena wywoławcza – 7 zł
6.Bluzka pomarańczowa – kolejna nigdy nie noszona. Biust – 92 cm, długość 76 cm (mierzona od ramienia), 51 cm (mierzona od pachy)

Cena wywoławcza – 7 zł
7.Intensywnie różowa tunika z Kłapouchym – ubrana najwyżej kilka razy. Biust – 74 cm, długość 76 cm (mierzona od ramienia), 58 cm (mierzona od pachy)

Cena wywoławcza – 8 zł
8.Czarna bluzeczka na ramiączkach, dół uszyty na skos, na dekolcie ozdobna koronka i jakieś drobne świecidełka. Biust – 76 cm, długość 49 cm(mierzona od pachy)

Cena wywoławcza – 5 zł
kupiła MonikaKaźmierczak za wywoławczą

9.Bluzeczka w kwiatki z rękawkiem 3/4 - też nigdy nie ubrana… Biust – 92 cm, długość 61 cm (mierzona od ramienia), 39 cm (mierzona od pachy), rękaw 44cm (z góry mierzony), 32 cm od pachy.

Cena wywoławcza – 8 zł
10.Kurteczka w szaro-czarne kółeczka z wysokim kołnierzem. Kupiona na kocim bazarku nigdy nie noszona. Biust – 106 cm, na dole przy ściągaczu – 82 długość 60 cm (mierzona od ramienia)

Cena wywoławcza – 8 zł
11.Szara kurteczka, noszona jeden sezon. Na wiosnę i jesień z przyjemnego sztruksu z podszewką. 4 kieszenia, troczek z pasie. Biust – 104 cm, długość 62 cm (mierzona od ramienia), 37 cm (mierzona od pachy), rękaw 60 cm (z góry mierzony), 45 cm od pachy.

Cena wywoławcza – 15 zł
kupiła turkusowa za wywoławczą

COŚ NA DÓŁ czyli SPODNIE I SPÓDNICA
12.Ciemnogranatowe dżinsy rurki, ubrane najwyżej raz. Pas 86, długość 102 (po zewnętrznej), 80 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza – 12 zł
13.Dżinsy dzwony z wysokim stanem, mają zniszczone końcówki nogawek – można odciąć, skrócić – jak kto lubi. Pas 76, długość 106 (po zewnętrznej), 80 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza – 7 zł
14.Niebieskie letnie spodnie, noszone kilka razy. Pas 88, długość 101 (po zewnętrznej), 80 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza – 7 zł
15.Letnie spodnie, kilka razy noszone. Pas 84 , długość 76 (po wewnętrznej)

Cena wywoławcza – 6 zł
16.Kolorowa spódnica, u góry wąska, rozszerzana ku dołowi. ubrana najwyżej dwa razy. Pas 82, dług 57

Cena wywoławcza – 5 zł
BIELIZNA
NIGDY NIE NOSZONE, TYLKO PRZYMIERZANE
17.Czarny stanik Jolinesse, kupiony jako 75 C, a pod biustem na płasko 64 cm

Cena wywoławcza – 10 zł

18.Beżowy stanik Acousma 80 C, kosztował 65 zł…

Cena wywoławcza – 15 zł

19.Biały stanik F&F z ciekawym zapinaniem z tyłu 80 C

Cena wywoławcza – 10 zł
20.Beżowy stanik sportowy typu opaska bawełniany, mocno rozciągliwy, metki nie miał, był w folii – na płasko 52 cm, spokojnie rozciągnie się do 75-80

Cena wywoławcza – 8 zł
licytuje kiwi za wywoławczą

kupiła turkusowa za 9 zł

NOSZONE RZADKO, W STANIE BDB
21.Różowy stanik sportowy, pod biustem 70 cm

Cena wywoławcza – 5 zł
22.Czarny stanik sportowy, pod biustem 63 cm

Cena wywoławcza – 5 zł
23.Prawie przezroczysty kolorowy stanik firmy PASSIONATA 80 C

Cena wywoławcza – 5 zł
ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!