Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 12:51 Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; KONIEC

Poniższy bazarek jest kontynuacją/uzupełnieniem tego bazarku: viewtopic.php?f=20&t=137516.
Środki zbierane są na ten sam cel. Jeśli uzbiera się więcej gotówki, zostanie ona przeznaczona na długi weterynaryjne innych zwierząt którymi zajmuje się Kalinuwka

Koszty wysyłki zakupionych przedmiotów, według cennika PP, pokrywa kupujący.

Bazarek trwa do 18.01.2012.

Obrazek

1.Sally Hansen – Nail Quencher – Hydrating Base Coat
Odżywka Nail Quencher ma za zadanie utrzymanie optymalnego poziomu nawilżenia w paznokciach oraz chronić i wygładzać ich powierzchnię. Zawiera witaminy C i E, prowitaminę B5, sole mineralne i wyciągi roślinne. Zabezpiecza paznokcie przed ich łamaniem. Dodatkowo bardzo dobrze wygładza powierzchnię paznokci, dzięki czemu łatwo jest rozprowadzić lakier.

Użyta 3-4razy.

Cena wywoławcza: 7zł

2.Catrice – Urban Baroque – pomadka 01 Marie Antoinette
Limitowana edycja, niedostępne w sprzedaży ciągłej.
Swatche

Użyta 1 raz dla wypróbowania koloru.

kfiatek 1983 7zł

3.CoverGirl – Lash Perfection – tusz do rzęs– kolor brązowy; niedostępny w PL
Opis i recenzja http://www.youtube.com/watch?v=9QK-EHs58hM

Raz otwarty – byłam pewna że zamówiłam czarny ale okazało się że jednak brązowy ;)

Cena wywoławcza: 13zł

4.Max Factor - Pan Stick - podkład w sztyfcie – kolor True Beige 125
Maksymalne pokrycie minimalnym wysiłkiem. Panstik to szybko działający podkład, będący niezbędnym elementem podręcznego zestawu każdego wizażysty. Dlaczego? Jego bogata, kremowa konsystencja z łatwością łączy się ze skórą, tworząc idealną, lekko nawilżoną bazę dla codziennego podkładu. Dzięki poręcznemu aplikatorowi w sztyfcie jest on łatwy w użyciu, idealny do błyskawicznych poprawek w ciągu dnia. Świetnie kryje wszelkie wady i przebarwienia, a nawet wygładza widoczne linie i zmarszczki!
Podkład o kremowej konsystencji, przeznaczonym dla każdego typu cery, a szczególnie polecany do skóry suchej i normalnej. Pół matowy, dobrze kryjący.
Swatche

Raz użyty dla wypróbowania koloru.

Cena wywoławcza 15zł Pietrucha 15zł

5.ELF – Professional Total Face Brush
Total Face Brush to uniwersalny pędzel, który nadaje się do nakładania pudru prasowanego bądź w kulkach, różu i bronzera. Jest poręczny, dobrze wyprofilowany. Miękkie, nieodkształcające się włosie nie wypada. Jest prosty w czyszczeniu.
Wszystkie pędzle firmy e.l.f zostały zaprojektowane i przetestowane przez profesjonalny zespół makijażystów, dzięki czemu są one proste w użyciu i pomagają osiągnąć zamierzony rezultat.
Wymiary:

Długość całkowita ok 16 cm
Długość włosia ok 5 cm

Nowy.

Taya 9zł

6.Monistat Chafing Relief Powder Gel
NIEAKTUALNE

7.Wet n’ Wild Coloricon – cienie do powiek trio – kolor 336 Spoiled Brat
Coordinating trio shades takes the guesswork out of creating the perfect eye look. The "how to" palettes are created to highlight, define, and accentuate specific eye colors to create unique looks.
Swatche i jeszcze

Nowe, zadrapane zabezpieczenie, nie otwierane. Niedostępne w PL.

kfiatek 1983 10zł

8.E.L.F. Studio Blush – róż do policzków
The soft sheer texture blends into the skin for a silky finish. Designed to be worn alone or layered for more depth. Highlight your complexion with a subtle healthy glow!
Directions: Apply to the apples of the cheeks or any other area you wish to highlight.

Raz wypróbowane dla sprawdzenia koloru. Otwarte 2 miesiące temu – ważność 12 miesięcy od otwarcia.

Dostępne kolory:
Tickled pink
Peechy keen

Cena wywoławcza 12zł sztuka

9.E.L.F. Natural Radiance Blusher róż rozświetlający
Exquisite, delicate, pigment that makes cheeks radiant combined with a healthy-looking glow. Infused with texturizing agents, skin feels smooth and pores are minimised.
Directions: Gently slide cover backwards over busher compartment to open. To Apply: Brush e.l.f. professional blush brush gently over powder, tap excess powder off brush and blend into apples of cheek.

Raz wypróbowane dla sprawdzenia koloru. Otwarte 2 miesiące temu – ważność 12 miesięcy od otwarcia.

Dostępne kolory:
[url=http://3.bp.blogspot.com/_9faf2HfqEuU/SV9U6952PEI/AAAAAAAAACs/JFkwrSqZ0mE/s400/blushers.JPG]Flushed
Glow[/url]

Glow ma trochę podniszczone opakowanie – sierota nie wiedziałam na początku jak je otworzyć więc się z nim siłowałam :D

Cena wywoławcza 5zł

10.BeneFit Lemon Aid – Korygujący krem do powiek
Delikatny, żółty krem korygujący do powiek. Niweluje zaczerwienienia i przebarwienia na powiekach, aby zapewnić młodszy, zdrowszy i świeższy wygląd.
Swatche

Raz wypróbowany. Niestety w transporcie zbiło się lustereczko wewnątrz opakowania. W firmowym kartoniku.

Cena wywoławcza 15zł

11.EDM – Everyday Minerals – korektor mineralny Multi tasking
Jeden z najbardziej wszechstronnych korektorów Everyday Minerals. Odpowiedni do karnacji od bardzo jasnej do jasnej. Idealny na wszelkie przebawienia, cienie pod oczami. Można go również stosować jako rozświetlacz. Wystarczy tylko delikatnie opruszyć twarz i użyć go w kącikach oczu, a cała Twoja twarz będzie wyglądać zdrowiej i promienniej!
Produkty Everyday Minerals są wegańskie i nie testowane na zwierzętach. Everyday Minerals można znaleźć na liście organizacji PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Ludzie na rzecz Etycznego Traktowania Zwierząt).
Swatche

Opakowanie pełnowymiarowe. Ubytek ok. 1/6 opakowania.

Cena wywoławcza 20zł

12.EDM – Everyday Minerals – korektor mineralny Sunlight
Przeznaczony do karnacji od jasnej do średniej. Korektor ten bardzo dobrze kryje cienie pod oczami oraz wszelkie przebarwienia. Zmniejsza również zaczerwienienia skóry. Dodaje młodzieńczego wyglądu osobom o problematycznej skórze. Najlepiej stosować pod podkład Everyday Minerals.
*Produkty Everyday Minerals są wegańskie i nie testowane na zwierzętach. Everyday Minerals można znaleźć na liście organizacji PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Ludzie na rzecz Etycznego Traktowania Zwierząt).
Swatche.

Opakowanie pełnowymiarowe. Ubytek ok. ¼ opakowania

Dominika (spoza forum) 15zł

13.Farba do włosów Schwarzkopf Palette 10 min. color kolor 660 Karmelowy brąz
Nowa w kartoniku.

XAgaX 7zł

14.Rękawiczki góralskie jednopalczaste ze skóry
Kolor: rudy z brązowym futerkiem.
Kupione jako r. uniwersalny ale dla mnie to M.

cena wywoławcza 12 zł Moś 12zł

Obrazek

15. Żakiet H&M Divided r36
Kolor miodowy; na podszewce, zapinany na 2 guzki, bez rozporków; 2 guziki przy mankietach
Obrazek Obrazek Obrazek

cena wywoławcza 10zł
Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2012 20:49 przez agusia_1, łącznie edytowano 13 razy

agusia_1

Od: Pon lip 30, 2007 18:30

Post » Nie sty 08, 2012 13:56 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

Rekawiczki w jakiej cenie sa?
Bylabym zainteresowana. To takie M czy mniejsze?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sty 08, 2012 13:57 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

przydałyby się foty pojedynczo tych rzeczy, żeby kolor i inne szczegóły były lepiej widoczne :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sty 08, 2012 14:09 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

Ja poproszę 4 i 5
Obrazek

Koty Norweskie Leśne www.kotonland.pl
Mamy kocięta !!!!

Pietrucha

Od: Pt maja 27, 2005 19:41

Post » Nie sty 08, 2012 14:17 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

To ja rekawiczki za wywoławcza 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sty 08, 2012 14:27 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

moś pisze:Rekawiczki w jakiej cenie sa?
Bylabym zainteresowana. To takie M czy mniejsze?

Dopisane :)

dagmara-olga pisze:przydałyby się foty pojedynczo tych rzeczy, żeby kolor i inne szczegóły były lepiej widoczne :-)

Większe zdjęcie miało być po kliknięciu w to małe ale photobucket je zmniejszył :evil:
Dodałam natomiast linki do swatchy z netu :)
Poza tym po kliknięciu w nazwę przekierowuje do opisów, opinii, recenzji lub strony producenta :)

Pietrucha pisze:Ja poproszę 4 i 5

Dopisuję :)

moś pisze:To ja rekawiczki za wywoławcza 8)

Dopisuję :)

agusia_1

Post » Śro sty 11, 2012 15:02 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

To ja poproszę 2 i 7.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Śro sty 11, 2012 17:45 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

kfiatek 1983 pisze:To ja poproszę 2 i 7.

Dopisane :)

agusia_1

Post » Czw sty 12, 2012 0:44 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

13.Farba do włosów Schwarzkopf Palette 10 min. color kolor 660 Karmelowy brąz - sama kosmetyków praktycznie nie używam, ale wezmę mamie. Zaczynam :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sty 12, 2012 12:44 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

XAgaX pisze:13.Farba do włosów Schwarzkopf Palette 10 min. color kolor 660 Karmelowy brąz - sama kosmetyków praktycznie nie używam, ale wezmę mamie. Zaczynam :)

Dopisane :ok:

agusia_1

Post » Czw sty 12, 2012 13:54 Re: Kosmetyki, rękawiczki; na spłatę długu; do 18.01.

Poproszę pędzel za 8 zł

Taya

Od: Czw sty 12, 2012 13:50

[następna]