Tu wątek Pucusia, jeszcze z czasu pobytu w łódzkim schronisku i z początków bycia u mnie viewtopic.php?f=1&t=118403
A oto aktualny Pucuś

Zasady bazaru:
1.Bazarek trwa do poniedziałku do 21.00
2.Podana cena jest ceną kup teraz
3.Koszt wysyłki pocztą polską priorytetem to 5 zł (produkty 1,2,3, 4, 7, 10, 13). 3zł (produkty 5 i 6, 11 i 12 ) 11zł (produkty 8 i 9 ) (wysyłka plus opakowanie)
4.Towar wysyłam następnego dnia roboczego po otrzymaniu przelewu
1. Płyn antyseptyczny do skóry i sierści pH=6,5 Proxyvet; data ważności:05.2013. Płyn użyty dwa razy. cena:20zł

2. Balsam do ciała Dove Summer Glow do ciemnej karnacji - zawiera substancje opalające. cena:10zł

3. Plastry do depilacji na zimno Veet 6 szt + chusteczki po depilacji. Lekko pogięte opakowanie. cena:6zł

4. KONG Classic, czerwony. WIelkość: Large ok 10 cm, dla psów od 13 do 30 kg. W oryginalnym opakowaniu, zupełnie nowy. cena:30zł

5. Kliker firmy Karlie, zielony, 2 sztuki. W oryginalnym opakowaniu,nowy cena jednej szt:7zł

6. Gwizdek na psów. Wysokotonowy, bezdźwiękowy. W oryginalnym opakowaniu,nowy cena:9zł

7. Zestaw podróżny "Dog on Tour". Torba nylonowa na pokarm oraz składana miska podróżna. Nowa. cena: 30zł

8. Stojak na płyty CD. Stojak pomieści 64 płyty. Kolor czarny. Cena: 10zł

9. Kurtka firmy troll, czerwona. 80% polichlorek winylu, 20%Poliuretan. Rozmiar S.
Kurtkę raz miałam na sobie, potem leżała w szafie. Stąd pewnie drobne białe przetarcia wewnątrz na kołnierzu i z zewnątrz pod kołnierzem (mogę przesłać zdjęcia). cena:20zł

10. Sztuczny śnieg w sprayu 150ml cena:8zł

11. Kolczyki KOTY cena: 10zł

12. Kolczyki KOTY cena: 10zł

13. Ziaja mikrodermabrazja - zabieg ziołowy dla cery dojrzałej 40+, liftingujacy, 80 ml cena: 9zł