z którego dochód przeznaczony będzie na potrzeby dla podopiecznych iza71koty

z wątku

i właśnie w jej imieniu z powodu ciągłego braku czasu wystawiam bazarek.
Wystawiamy dziś bardzo fajne rzeczy Izy

Koszt przesyłki według cennika poczty polskiej pokrywa Kupujący.
Bazarek w opcji kup teraz.
Zapraszam Wszystkich serdecznie do licytacji

1. Zielona marynareczka w odcieniu khaki. Lniana, wstawki koronkowej bawełny. Rozmiar 38. Bardzo fajna, zamek góra dół, dobrze wygląda po połowie rozpięty.

kup teraz 25zł
2. Apaszka atłasowa w ślicznym kolorze brązu ze zdobionymi brzegami. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.

kup teraz 20zł sprzedane agiag

3. Bardzo ładna spódniczka z żorżety.Szyta asymetrycznie na skos.Podszewka ze stretchem.Świetnie dopasowuje się do ciała.Rozmiar 36.

kup teraz 25zł sprzedane Afatima

4. Apaszka atłasowa w pięknych kolorach. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.
Wymiary 110cm na 140cm.

kup teraz 20zł sprzedane Gu

5. Fajna marynareczka w kolorze lila róż. Sztruksowa, krótka dopasowana. Rozmiar 36. Długość żakietu 55 cm. Szerokość w ramionach 76cm. Szerokość w biuście 84cm.Długość wewnętrzna rękawa 46cm. Długość zewnętrzna rękawa 62cm. Żakiet wykonany jest ze sztruksu z laycrą. Zatem fajnie dopasowuje się do sylwetki. Dobre mocne tworzywo. Dwa guziczki z przodu i po dwa na każdym mankiecie.

kup teraz 25zł sprzedane agiag

6. Biały paseczek z metalowymi elementami. Na szczupłą osobę. Rozmiar 36. Skórka ekologiczna, ale bardzo fajna, elastyczny i przyjemny w dotyku.

kup teraz 15zł
7. Apaszka atłasowa w ślicznych kolorach jakby w pawie oka. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.

kup teraz 20zł
8. Delikatna bluzeczka w kolorze oranżu. Bardzo pięknie wykończona, rozmiar 36.

kup teraz 15zł
9. Tęczowa apaszka.Świetna, cieniutka , zwiewna.Bardzo duża.Prostokątna.Szeroka.Kolory od zółci przechodzące w bordo.

kup teraz 20 zł sprzedane Gu

10. Zwiewna fioletowo wrzosowa cieniutka bluzeczka. Z finezyjnym wiązaniem z żorżety marki Dorothy Perkins. Rozmiar 38-40.

kup teraz 25zł
11. Czarny mały t-shirt Dolce Gabbana. Rozmiar 36. Na pajączku są naszyte koraliki.

kup teraz 10zł
12. Śliczna sukieneczka, powiewna z żorżetki. Na podszewce. Układa się do ciała, ze stretchem. U góry wszyte gumki. Marszczenie. Rozmiar 36. Firmy TALLY WEIJL. Długość sukienki, mierzyłam przez środek, bo jak już pisałam jest asymetryczna, zatem jeden bok ma dłuższy .Razem z ramionami 110 cm.Ja mam wzrostu 164 cm i sięga mi do łydek. W dekolt i rękawy jest wszyta zmarszczona gumka. Pod biustem na luźno bez naciągania 66cm.

Kup teraz 30 zł sprzedane Ania i jej Nitro

13. Cieniutka zwiewna typu szal.Milutka w dotyku.Niebieski przechodzący w granat.Z domieszką żółci i fioletu.

Kup teraz 20zł
14. Świetny żakiecik Vero Moda. Rozmiar 36. Kolor khaki. Widok z przodu i z tyłu. Świetna jakościowo bawełna lekko nabłyszczana. Długość 60cm. Rękaw zewnętrzny 64cm. Rękaw wewnętrzny 47cm. Biust 86cm. Ramiona 68cm.

Kup teraz 30zł sprzedane agiag

15. Turecka bawełniana bluzeczka. Wspaniałej jakości bawełna. Mięciutka, lejąca. Wysoki stan. Marszczony gumką. Rozmiar 36. Długość 70cm. Rękaw zewnętrzny 65cm. Rękaw wewnętrzny 50cm. Ramiona 70cm.

Kup teraz 25zł sprzedane agiag

Zapraszamy serdecznie do pomocy