Drugie mam

a co:)
kapitalysta jezdem

Robota mało ciekawa, acz przyszłościowa w sensie po nabyciu doświadczenia można takie usługi świadczyć szerokiemu gronu marketingowców

wymagane:
- średnio 3-4h wolnego czasu dziennie przez 5 dni w tygodniu (pory: obojętne; nie musi być tez w jednym kawałku, może być po 15 minut co godzinę

)
- można nadrabiać np. weekendami, nie robi mi to
- te 4h to komputer z internetem więc sprawność obsługi internetu
- ta sprawnośc dotyczy głównie wyszukiwarki google i swobodnego poruszania się po forach internetowych, oraz podstawy worda lub excela
- umiejętność wykonywania pracy z pewną dozą koncentracji acz bez większego zaangażowania emocjonalnego

nie ukrywam, na dłuższą metę to dość monotonne, ale idzie się przyzwyczaić, dzięki czemu po niedługim czasie idzie naprawde szybko
- trzeba miec niezłą organizację pracy żeby nie robić sobie samemu pod górkę i nie otwierać dwa razy tych samych konserw

- nie jest wymagana idealna poprawność językowa, wystarczy nie walić ortów co dwa słowa. jakaś wyjątkowa błyskotliwość i sypanie dowcipami jak z rękawa też się nie przydadzą:)
obie uwagi jw. czyli informacje podaję na pw oraz zainteresowanych prosze o zgłaszanie się bezpośrednio do mnie

update: na dzień dzisiejszy mam już "obsadzone" ale można wpisywać się na listę rezerwową na ewentualne kolejne akcje tego typu, w takim wypadku proszę o pw z informacją orientacyjnej (!) ceny za godzinę intensywnej pracy