Zlecenia dorywcze: nowe! tym razem proste 3d o.0

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2011 6:11 Zlecenia dorywcze: nowe! tym razem proste 3d o.0

Są bazarki, jest licytacja na opak, jest wątek komentarzowy oraz oddam za darmo. A nie ma wątku ze zleceniami dorywczymi. No więc zakładam, bo nieraz sama potrzebuję zleceniobiorcy :)
Ostatnio edytowano Czw mar 14, 2013 16:58 przez Poker71, łącznie edytowano 6 razy

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt lis 18, 2011 6:11 Re: Zlecenia dorywcze

Rezerwuję

Poker71

Post » Pt lis 18, 2011 6:35 Re: Zlecenia dorywcze

No więc pierwsze co mam. Na teraz:) To znaczy- częściowo na teraz, dwa teksty w ciągu kilku dni a potem bardziej na luzie.

Potrzebuję do napisania 10-15 krótkich tekstów w konkretnej tematyce związanej w uczeniem.
Wymagania: tzw. dobre pióro, pełna poprawność językowa, umiejętność robienia własnego małego "researchu", umiejętność szybkiego odnajdywania się w temacie. W sumie taka "drobna dziennikarka" :D ale bez pisania sensacji :P
W przyszłości zlecenia takie mogą się powtarzać.

Uwaga: NIE podaję szczegółów na forum tylko na pw, tego samego oczekuję 8)

Uwaga2: Proszę (BARDZO) nie pisac "ten a ten szuka" itd. Jeśli znacie osobę zainteresowaną, podeslijcie jej linka, niech się odezwie. Nie mam teraz czasu chodzić i szukać :roll:

forma współpracy dowolna 8) wpłata też, mogę na konto, mogę na fundację, mogę na koty, nie ma dla mnie znaczenia

update: mam już "obsadzone":) ale można, oczywiście, wpisywać się na "rezerwową", na ten temat albo inne jakie pewnie będę miała, w takim wypadku proszę o pw z orientacyjną (!) ceną za te 1000 znaków (to około pół strony standaryzowanego maszynopisu)
Ostatnio edytowano Sob lis 19, 2011 9:07 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Post » Pt lis 18, 2011 13:18 Re: Zlecenia dorywcze

Drugie mam :)
a co:)

kapitalysta jezdem :)

Robota mało ciekawa, acz przyszłościowa w sensie po nabyciu doświadczenia można takie usługi świadczyć szerokiemu gronu marketingowców :D
wymagane:
- średnio 3-4h wolnego czasu dziennie przez 5 dni w tygodniu (pory: obojętne; nie musi być tez w jednym kawałku, może być po 15 minut co godzinę :D)
- można nadrabiać np. weekendami, nie robi mi to
- te 4h to komputer z internetem więc sprawność obsługi internetu
- ta sprawnośc dotyczy głównie wyszukiwarki google i swobodnego poruszania się po forach internetowych, oraz podstawy worda lub excela
- umiejętność wykonywania pracy z pewną dozą koncentracji acz bez większego zaangażowania emocjonalnego :D nie ukrywam, na dłuższą metę to dość monotonne, ale idzie się przyzwyczaić, dzięki czemu po niedługim czasie idzie naprawde szybko
- trzeba miec niezłą organizację pracy żeby nie robić sobie samemu pod górkę i nie otwierać dwa razy tych samych konserw 8)
- nie jest wymagana idealna poprawność językowa, wystarczy nie walić ortów co dwa słowa. jakaś wyjątkowa błyskotliwość i sypanie dowcipami jak z rękawa też się nie przydadzą:)

obie uwagi jw. czyli informacje podaję na pw oraz zainteresowanych prosze o zgłaszanie się bezpośrednio do mnie :)

update: na dzień dzisiejszy mam już "obsadzone" ale można wpisywać się na listę rezerwową na ewentualne kolejne akcje tego typu, w takim wypadku proszę o pw z informacją orientacyjnej (!) ceny za godzinę intensywnej pracy
Ostatnio edytowano Sob lis 19, 2011 9:09 przez Poker71, łącznie edytowano 1 raz

Poker71

Post » Pt lis 18, 2011 14:04 Re: Zlecenia dorywcze

Zaznaczam :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Pt lis 18, 2011 21:12 Re: Zlecenia dorywcze

Zaznaczam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lis 19, 2011 9:10 Re: Zlecenia dorywcze

i zapchali mnie skrzynkie 8)

to zapewne nie są ostatnie zlecenia jakie będę mieć, mam też nadzieję że inni wredni kapitaliści zleceniodawcy wykorzystujący ludzi :twisted: się pojawią, nie wierzę że tylko ja mam takie roboty 8)

Poker71

Post » Sob lis 19, 2011 15:21 Re: Zlecenia dorywcze

zaznaczę :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie gru 04, 2011 11:10 Re: Zlecenia dorywcze

Zaznacze sobie

mundziowa

Od: Nie mar 06, 2011 16:41

Post » Pon gru 12, 2011 10:45 Re: Zlecenia dorywcze

ja wredny wykorzystywacz i kapitalistyczna świnia mam kolejne
niewolnicza praca za grosze :mrgreen: :ryk:

do przetłumaczenia w stylu swobodnym (czyli nie trzeba fachowego słownictwa ani wyszukanych zwrotów, można wodze własnej fantazji popuścić) mam do przetłumaczenia z inglisz 12 tekstów
statystycznie jeden tekst to około 300 wyrazów, 20 zdań. Język raczej prosty.
tłumaczenie ma być w poprawnym acz potocznym polskim. Szczególnych ozdobników nie oczekuję :)
oczekiwane tempo: 1 na dwa dni. od kiedy: od zaraz

chętnych proszę o pw z wyceną (proszę zaznaczyć) za całość lub pojedynczy tekst :>

Poker71

Post » Pon gru 12, 2011 11:01 Re: Zlecenia dorywcze: jest nowe dla znających angielski

Zaznaczę sobie.
Możliwe, że też będę kiedyś miała jakieś zlecenia i będę kogoś szukać ;)

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pon gru 12, 2011 11:04 Re: Zlecenia dorywcze: jest nowe dla znających angielski

Zaznaczam 8)

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Pon gru 12, 2011 11:05 Re: Zlecenia dorywcze

Poker71 pisze:ja wredny wykorzystywacz i kapitalistyczna świnia mam kolejne
niewolnicza praca za grosze :mrgreen: :ryk:

do przetłumaczenia w stylu swobodnym (czyli nie trzeba fachowego słownictwa ani wyszukanych zwrotów, można wodze własnej fantazji popuścić) mam do przetłumaczenia z inglisz 12 tekstów
statystycznie jeden tekst to około 300 wyrazów, 20 zdań. Język raczej prosty.
tłumaczenie ma być w poprawnym acz potocznym polskim. Szczególnych ozdobników nie oczekuję :)
oczekiwane tempo: 1 na dwa dni. od kiedy: od zaraz

chętnych proszę o pw z wyceną (proszę zaznaczyć) za całość lub pojedynczy tekst :>

jusz mam kandidatow :piwa:
matko bosko, luudzie, macie tempo :ok: :ok: :ok:

Poker71

Post » Pon gru 12, 2011 12:42 Re: Zlecenia dorywcze

zaznacze sobie aczkolwiek powiadomienei przyjdzie mi i tak z opoznieniem bo w pracy nie moge krozystac ze skrzynki prywatnej...

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Wto lip 03, 2012 9:53 Re: Zlecenia dorywcze

mam kolejne zleconko:)
mam do dodania 15 ogłoszeń na co najmniej 20tu portalach ogłoszeniowych.

ok 10ciu portali ja podaję, resztę dobiera sobie zleceniobiorca :)

im szybciej tym lepiej.

Proszę na pw zgłoszenie z ceną :)

EDIT: nieaktualne, już mam :ok: ale stay in tune, czasami mi coś wpada na szybko :)

Poker71

[następna]