nie przez to kim jest,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.''
Jan Paweł II
Bazarek wystawiam dla moich kotów i tymczasów.
Rezydenci viewtopic.php?f=1&t=122446
tymczasy
Kasia, Agatka, Misia viewtopic.php?f=1&t=116775
Madzia i Wituś viewtopic.php?f=1&t=117997
Tusia viewtopic.php?f=1&t=132675
Jacuś viewtopic.php?f=13&t=132748
Kolczyki, 4 pary podarowała Gibutkowa

1-zielone, długość 5cm, gniecione kule ceramiczne, kryształki Swarovski bicone, posrebrzane przekładki, srebrne bigle, cena wywoławcza 25zł

2-czerwone, długość 5cm, gniecione kule ceramiczne, kryształki Swarovski bicone, posrebrzane przekładki, srebrne bigle, cena wywoławcza 25zł Licytuje panikota za 26zł.

4- złoto-brązowe, długość 3,5cm, perełki Swarovski, kryształki Swarovski bicone, bigle srebro pozłacane, cena wywoławcza 20zł

Gibutkowa pisze:Ostatnio widziałam podobne do tych z gniecionymi kulami ceramicznymi (czerwone i zielone) tylko że w kolorze granatowym w galerii na stoisku z koralikami Pandorki. Cena mnie powaliła - 4 razy wyższaWydawało mi się że też mam jeszcze kule granatowe ale coś nie mogę znaleźć. Ja też mam takie kolczyki tylko że większe (właśnie w granacie) ale one są ciężkie (kule są praktycznie 2 razy większe) a nie każdy jest masochistą żeby takie ciężary nosić
Te zielone i czerwone są dużo lżejsze.
A nr 3 miałam sobie zostawićno ale kotki bardziej potrzebują kasy niż ja kolczyków
![]()
4 są delikatne i dla osób które lubią złoty kolor i którym on pasuje. Ja mam baaardzo jasną cerę i źle wyglądam w złocie, choć uwielbiam brązy (moja wyjściówka jest jasno brązowa z ciemną czekoladą) dlatego sobie zrobiłam ale na srebrnych biglach (no poz tym jestem na złoto uczulona, nie wiem jak bym zareagowała na to złocenie ale wolałam nie ryzykować bo mym musiała po raz 3 uszy przebijać - tak puchnę po złocie).
i moje, też ładne

5-tylko kolczyki, lila -5 zł.

6- czerwone - 5 zł.

7- długie - 5 zł.

8- długie - 5zł.

11- kolczyki 6,5cm, - 5zl.

14- a to nie wiem co jest, nie używane i zapakowane oryginalnie - 5zł.

16- korale czerwone 35 cm, i kolczyki 3,5cm - 8 zł.

17- korale popielate 35 cm, i kolczyki 3,5cm - 8 zł.

18- kolczyki okrągłe 6cm - 2 zł.

19- kolczyki serca około 4,5cm - 2 złote.

21- Kolczyki około 5cm - 2zł.