Zapraszam na bazarek, z którego dochód przeznaczę po połowie:
na schronisko dla bezdomnych psów w Białej Podlaskiej, strach pomyśleć jak przetrwają zimę (wątek viewtopic.php?f=21&t=126810)
i na tymczasy u kotiki w Gdańsku, które są w wielkiej potrzebie.. m.in. ślepaczek Alex (wątek Alexa viewtopic.php?f=13&t=128514, wątek tymczasów viewtopic.php?f=13&t=80256&start=1605)
Wszystkie rzeczy na bazarku są nowe, nieużywane.
Bazarek potrwa do 11 listopada do godz 20.00. Koszty przesyłki pokrywa kupujący, zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
1. Kosmetyczka Dior
Kosmetyczka ze sztucznego materiału, w środku wyściełana materiałem z logo CD, z naszywka z logo Dior, z małą kieszonką. Kosmetyczka ma uszko do założenia na nadgarstek. Kolor kość słoniowa, obszycie w kolorze pudrowego różu. Piękna. Oryginalna, ale niestety wyrzuciłam opakowanie. Ani razu nie używana.
Kosmetyczka na szerokość mieści z zapasem tusz do rzęs, większe buteleczki typu mleczko niestety się nie mieszczą.
Do kosmetyczki dorzucam oryginalne lusterko Dior w złotej oprawie, w czarnej pochewce. Oprawa lusterka jest metalowa, z tyłu pofałdowana, z logo Dior. Bardzo ładne.

Cena wywoławcza 25 zł

2. Spodnie Zara
Rozmiar 34.
Jeszcze z metką. Czarne spodnie rurki, z wszywanymi kieszeniami z tyłu i małym mankietem na nogawce, z serii Zara Basic. Czarne. 98% bawełna, 2% elastan.
Spodnie kupione za granicą w sezonowej przecenie za ok 65 zł (cena oryginalna 120).
Wymiary spodni: w pasie - 38 cm, w pupie 44 cm, długość w kroku z przodu 25 cm, z tyłu 30 cm, długość nogawki mierząc od kroku - 71 cm

Cena wywoławcza 25 zł

3. Sukienka koktailowa Pierre Cardin
Rozmiar 36.
w kolorze czerwono-malinowym, trudnym do określenia

Nowa, dostałam ją w prezencie od męża, tylko że jest za duża o cały rozmiar, więc nie założyłam jej ani razu.. Kupiona w Dubaju na początku roku za ok 220 zł
Wymiary: pod pachami 44.5 cm; w talii 37 cm, w biodrach 47.5

Cena wywoławcza 45 zł

5. Skórzana kurtka z nubuku
Rozmiar duże 36
Prezent - tym razem od teściowej... Kupiona w USA, wyprodukowana w Chinach. Nie noszona ani razu, ale bez metki.
Piękny malinowy nubuk, dobrej jakości, wszędzie tej samej grubości i faktury. Kurtka na podszewce, zapinana na zamek, z dwoma kieszeniami. Bardzo ładnie odszyta, mam nadzieję, że to widać na zdjęciach. Lekko wcięta w talii. Zamek jest podwójny - tzn rozsuwa się też z dołu.
Wymiary: długość kurtki 58 cm, długość rękawa 58 cm, szerokość w biodrach 53 cm, szerokość pod pachami 53 cm.

Cena wywoławcza - 60 zł

6. Biało czarna sukienka wieczorowa
Rozmiar 36
Super na Sylwestra albo jakieś większe wyjście. Długość trochę przed kolano, wokół biustu biały stanik z długą szarfą z organzy, którą można zawiązać na karku lub puścić wolno na plecach. Małe rombowe wycięcie tuż pod mostkiem, gdzie stanik łączy się z sukienką. W staniku usztywnienie na biuście i podwójne szwy usztywniające na bokach. Kryty zamek. Z tyłu na dole małe rozcięcie.
Też prezent od teściowej, też za duży! Sukienka wyprodukowana w Kanadzie, materiał 98% Polyester, 2% Spandex, czarna część sukienki jest z prążkowanego materiału typu dzianina.
Wymiary: w biuście 43 cm, talia 37 cm, biodra 47 cm, długość sukienki 75 cm.

Cena wywoławcza 45 zł.

7. Spódniczka mini
Z H&M, kupiona w Dubaju, nie noszona - tym razem za mała!

Bawełna, z 2 naszywkami z imitacji skóry, na zamek. Jej rozmiar większa koleżanka nosi się bardzo dobrze

Na zdjęciach jest spódniczka, którą noszę, stąd ślady używania, ta nieużywana jest identyczna i jest w Warszawie.
Wymiary spódniczki (tej właściwej): długość 33 cm, szer w biodrach 43 cm, w pasie 32 cm.

Cena wywoławcza 10 zł

Zapraszam serdecznie!