Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 11:15 Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

Dochód z bazarku zasili dt anity5 ( viewtopic.php?f=1&t=134114&start=75 ) - czyli między innymi białaczkowego Antosia, staruszka Alberta, dręczonego przez dzieci Iwanka, Puchatka z problemami neurologicznymi....

Przedmiotem aukcji jest nowa, ciemnopopielata torba Top Secret.
Duża, bardzo pakowna, o prostokątnym kształcie, ma rączki i regulowanej długości pasek do noszenia na ramieniu. Jest delikatnie pikowana, ma kieszonki zapinane na zamek - jedną na zewnątrz i jedną w środku. Użyta raz - na moje potrzeby jest po prostu za duża :( Będzie natomiast idealna dla osób, które noszą ze sobą dużo rzeczy, papierów.

Wymiary :
szerokość - 40 cm
wysokość - 32 cm

Obrazek

W sklepie internetowym Top Secret kosztuje 99 zł : http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrani ... ka/28/0/20
Cena - "kup teraz" 50 zł (+ew. wysyłka, możliwy rzecz jasna odbiór osobisty).

Zapraszam :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw paź 27, 2011 11:16 Re: Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

Właśnie mi się torba rozpada... poproszę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw paź 27, 2011 11:20 Re: Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

czy ona jest w miarę sztywna ? Chodzi mi o to, zeby nie była "workiem" w którym wszystko się kłębi i gniecie

ooops za póxno :evil:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 27, 2011 11:23 Re: Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

Nie jest sztywna, ale świetnie trzyma fason i na pewno nic się nie będzie w niej kłębić - dzięki jej kształtowi ;) Ale błyskawicznie poszło!

XAgaX - dzięki, piszę pw, bazarek zakończony :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon paź 31, 2011 15:00 Re: Duża torba Top Secret z nowej kolekcji dla tymczasów anity5

Mam na koncie wpłatę 60 zł od XAgaX.
Serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu:
I za bazarek ogromne :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48