Ten post rezerwuję na opisy dodatkowe. Dodam tylko iż częsć wyrobów jest z kamieni naturalnych, w części są kryształki swarovskiego. Jako alergik mogę tą biżuterię nosić bez przykrych konsekwencji

. Jeśli komuś spodoba się wzór tylko wolałby inną kolorystykę - proszę o info, istnieje możliwość indywidualizacji zamówień!
NOWE RZECZY 08.10.11
Są to filcowe broszki, robione technikami łączonymi tak by efekt był miękki i taki jakby puszysty. Jutro postaram sie dorobić opisy, bo dzisiaj już padam.
opis (w wersji skróconej

): zapięcia przyszywane z agrafek krawieckich. Filcowane na mokro z wełny czesankowej, szczegóły dorabiane filcowaniem na sucho (igłą) Faktura miękka, lekka, dająca przestrzenny efekt "puszystości". Jeśli
przy danym zdjęciu brak ceny, wywoławcza - 10 zł. Jak już pisałam jest to bazarek, więc negocjacje - zwłaszcza przy większych zakupach - możliwe

. Istnieją gratisy do filców - bo ich wysyłką zajmować będę się ja

.Jak daje sie zauważyć, nie umiem zrobić dwóch identycznych przedmiotów

więc oryginalność zapewniona.
1.

2.

3.

4.

5.

6. broszka z gatunku bardzo wiotkich, na miękkich dredach, taka fantazja na temat bukietu kwiatów

7.

8.

-
sprzedana poza bazarkiem9. czarna.wdowa za wywoławczą do 18.11

10.

11.

12. czarna.wdowa za wywoławczą do 18.11
środki kwiatów z koralików typu " crackle"

13.

14. czarna.wdowa za wywoławczą do 18.11
środki kwiatów z koralików typu " crackle"

Obiecana dostawa - 16.10.11.
15. przywieszka - wisiorek (sznurek, kamyk i perła hodowlana) 10 zł

16. wisor agat (plaster) i opality - 15 zł
17. naszyjnik len bielony, agat - 15 zł
licytuje agiag za wywoławczą do 23.10 
18. broszka "dziana" z lnu, oczko - burszztyn naturalny, całość sznurkowa powleczona "utrwalaczem - 10 zł

19. podwona linka opleciona sznurkiem lnianym, zawieszka taki saam sznurek, oczko z obrobionej kory i naturalnego bursztynu - 15 zł
licytuje agiag za wywoławczą do 23.10
20. naszyjnik z dwóch dredów ficowych, po rozłączeniu naszyjnik + pasek 20 zł
21. naszyjnik z filcowego dreda oplecionego kolorowym dredem - 25 zł
22.
23. przywieszka z bielonego sznurka i agatu - 10 zł
24.

25.
26.
27.
28.
29. naszyjnik na sztywnej połyskliwej (lekko) obręczy oplecionej trochę w stylu sutasz i przywieszka filcowa, która może służyć jako broszka - 15 zł

08.11.11 - przykładowe decoupage