Malutki BAZARECZEK czterodniowy - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 17:16 Malutki BAZARECZEK czterodniowy - KONIEC !!!

Witam.
Ten bazarek jest kontynuacja poprzedniego viewtopic.php?f=20&t=131738.
Potrwa do wtorku 20 września do godziny 24.00 czasu realnego.
Zasady takie jak w poprzednim bazarku, część zysku pójdzie na jakąś biedusie forumową.
Wszystko robiłam sama :D .

ZAPRASZAM !!!
Ostatnio edytowano Śro wrz 21, 2011 11:12 przez vip, łącznie edytowano 2 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 16, 2011 17:49 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - DZIŚ KONIEC !!!

1.- Elegancki komplet w oliwkowo- zielonych perłowych kolorach, na czarnej lince jubilerskiej, długość bransoletki 15 cm + łańcuszek przedłużający, długość kolczyków 4,5 cm, cena 15 zł. :arrow: sprzedane michasia6 :1luvu: .

Obrazek

2a.- Kolczyki z ciemnopomarańczowych kulek i słupków crackli, rurka żłobiona, długość 5,5 cm, cena 10 zł.
2b.- Kolczyki ze srebrzonych w środku szklanych kulek, brokatowa kulka i żłobiona rurka, długość 5,5 cm, cena 10 zł.

Obrazek

3.- Długie kolczyki na nieco wygiętej prostej rurce, kamień- malachit, żłobione kulki, długość 6,5 cm, cena 15 zł. :arrow: sprzedane Ania i jej Nitro :1luvu: .

Obrazek

4.- Piękne srebrnoszare crackle, na całej długości sztyft owinięty drutem, długość 4,5 cm, cena 10 zł. :arrow: sprzedane Ania i jej Nitro :1luvu: . :arrow: sprzedane justyna p :1luvu:

Obrazek

5.- Z tych samych zabójczo pięknych crackli komplet, naszyjnik o długości 25 cm w połowie, koraliki przedzielane wygiętymi rurkami i kulkami, kolczyki o długości 4 cm, żłobiona rurka, cena całości 20 zł.

Obrazek

6.- Kolczyki na czarnej lince jubilerskiej, malowane szkło w kolorze ecru i czarne szklane kulki, długość 7 cm, cena 10 zł. :arrow: sprzedane puszatek :1luvu:
Obrazek

7.- Komplet w pięknych odcieniach czerwieni, drewno, szkło i czerwony sznurek woskowany, długość naszyjnika 22 cm mierzona w połowie + łańcuszek przedłużający, długość bransoletki 19 cm + łańcuszek przedłużający, cena 20 zł.

Obrazek

8a.- Kolczyki z nefrytu białego, z przejrzystymi szklanymi koralikami, żłobione kulki i prosta rurka, długość 4,5 cm, cena 13 zł.
8b.- Kolczyki z nefrytu bursztynowego, brokatowa kulka i żłobiona rurka, długość 4,5 cm, cena 13 zł.

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 20, 2011 6:25 przez vip, łącznie edytowano 6 razy
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 17:50 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Rozliczenie bazarkowe, część pieniążków pójdzie na operację dla Jasia Ani Rylskiej.

Jeszcze nie dotarły wszystkie przelewy, potem dopiszę resztę i sumę końcową.
Ania i jej Nitro- 30 zł :1luvu:
Justyna p- 30 zł :1luvu:
Puszatek- 50 zł :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro wrz 21, 2011 18:47 przez vip, łącznie edytowano 1 raz

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 18:39 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

9.- Kolczyki na bazie metalowej różyczki, szklane lśniące paciorki w kolorze bardzo spokojnego różu, długość 8 cm, cena 10 zł. :arrow: sprzedane puszatek :1luvu:

Obrazek

10.- Kolczyki, żłobiona rurka, niebieska linka, kuleczka opalitu i błyszczące koraliki w kolorze turkusu, długość 8 cm, cena 10 zł. :arrow: sprzedane puszatek :1luvu: .

Obrazek

11.- Kolczyki robione na zamówienie dla Szejbal, w metalowej otoczce czerwony crackl ciemnoczerwonej barwy, długość 5 cm, cena 10 zł.

Obrazek

I kilka starszych rzeczy, może ktoś jeszcze wypatrzy :D .

12.- Broszka z masy perłowej z listkami, metoda ww, cena 25 zł.

Obrazek

13.- Komplet z fioletowych serpentynów, cena 18 zł.

Obrazek

ZAPRASZAM !!!

14.- Naszyjnik, który robiłam dla Moniki, duży koral, czarne koraliki i dżety.

Obrazek

15.- Zminiaturyzowana wersja kolczyków dla Szejbal, szkło, żłobiona rurka, metalowe kulki, długość 3,2 cm, cena 10 zł.

Obrazek

16.- Broszka- gałązka, którą robiłam sobie po obiedzie, koral i drut jubilerski, długość w linii prostej 8 cm, cena 20 zł.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 15:57 przez vip, łącznie edytowano 2 razy

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 18:44 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Jeżeli w ciągu tych trzech dni uda mi sie jeszcze coś zrobić, to dorzucę :D .

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 19:18 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Małgosiu, coraz piękniejsze rzeczy robisz :ok: chyba zaczynam się powtarzać A malachity.... :love:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 16, 2011 19:22 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Bianka 4 pisze:Małgosiu, coraz piękniejsze rzeczy robisz :ok: chyba zaczynam się powtarzać A malachity.... :love:

Ano właśnie....malachity... :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
I jeszcze nefryty :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 19:37 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

A gdzie te nefryty? Coś mi wzrok szwankuje....?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt wrz 16, 2011 20:02 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Bianka 4 pisze:A gdzie te nefryty? Coś mi wzrok szwankuje....?

:ryk: :ryk: :ryk: ....8a i 8b...to są nefryty barwione, ale taki surowy też ma dla mnie wielki urok :D .

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 20:05 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Lomatko, Malgosiu, alez piekne rzeczy..
Sie napatrze i juz pomalu wiem co zamowie :wink:

Edit: nr 4 juz zamawiam. :kotek: Piekny kolor.
Ale pewnie jeszcze cos dojdzie :wink:
Ostatnio edytowano Pt wrz 16, 2011 20:12 przez Ania i jej Nitro, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt wrz 16, 2011 20:09 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Ania i jej Nitro pisze:Lomatko, Malgosiu, alez piekne rzeczy..
Sie napatrze i juz pomalu wiem co zamowie :wink:

Bardzo proszę się napatrzyć do woli :D .
A mnie sie tam wszystko podoba :ryk: .

vip

Post » Pt wrz 16, 2011 20:30 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:A gdzie te nefryty? Coś mi wzrok szwankuje....?

:ryk: :ryk: :ryk: ....8a i 8b...to są nefryty barwione, ale taki surowy też ma dla mnie wielki urok :D .

Nie wiedziałam, że nefryt może być w takich kolorach :oops:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt wrz 16, 2011 22:37 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Jejku, jakie piękne rzeczy...
jeszcze trochę, a sobie uszy przedziurkuję... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob wrz 17, 2011 9:43 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Sie gapie i najchetniej wszystko bym wziela tylko kasy brak... :roll:

Bardzo podoba mi sie nr 3 malachity, tylko strasznie dlugie jak na moja krociotka niestety szyje :?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob wrz 17, 2011 11:03 Re: Malutki BAZARECZEK czterodniowy - zapraszam !!!

Skrócić zawsze można..... :mrgreen: .

vip

[następna]