Pod opieką Asi są obecnie 42 koty, 4 psy i niedowidzący pies Nero w płątnym DT, dla którego zbieramy pieniążki na operację.
W związku z chorobą kociastych Asia ponosi codziennie ponadprogramowe wydatki.... a kieszeń nie jest bez dna...
Dochód z bazarku zostanie przeznaczony na potrzeby moich tymczasów z tego wątku
Nasza bohaterka sama tak opisała sytuację:
"Jestem w trudnej sytuacji finansowej gdyż od dłuższego czasu walczę z chorobą sporej liczby moich tymczasów;finanse są "pod kreską" więc każdy grosz jest mi bardzo potrzebny.."
Ponieważ Asia wystawiła bazarek dla pijących MATE
To ja dla uzupełnienia dla pijących
HERBATĘ
Licytacja przedmiotu trwa 7 dni od momentu pierwszej oferty.
Koszty wysyłki - zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej (list polecony zwykły lub polecony priorytet zależnie od woli kupującego), oczywiście możliwy jest też odbiór osobisty lub przekazanie przez często podróżującego TŻ-a.
Może jakiś herbaciany kociolub chętnie to zagości
?Na razie wystawiam Dzbanek stalowo- szklany z zaparzaczem (sitkiem). Pojemność 750 ml. Dzbanek jest całkowicie nowy. Znajomi dostali go w prezencie, a molestowani przeze mnie, żeby pomogli kotom... przekazali na bazarek....
Ma swoje pudełeczko, w którym zostanie wysłany do ewentualnego Kupującego

Cena wywoławcza 22 złote
A do tego dodam zestaw 2 kubeczków Gustav Klimt
Nowiutkie, w pięknym prezentowym pudełeczku, złocoen brzegi, na samym kubeczku też liczne zlocenia..
Sama bym sobie zostawiła... ale siła wyższa
Uwaga - na obrazku jako żywo Pani z gołym biustem
Nie pokazywać nieletnim kotom

Cena wywoławcza za komplet 28 złotych (proszę sprawdzić na Allegro znacznie drożej, sama szukałam
A jak herbata to pogryzamy orzeszki
Zestaw dwóch miseczek do orzeszków i migdałów, nie używany prezent, którzy otrzymali znajomi...

Cena wywoławcza zestawu 7 złotych
Dodajemy
Posrebrzaną cukernicęz przykrywką i okragła podstawką (talerzykiem), PHU Jubiler
Nowa - prezent jaki dostali moi znajomi
Po sfotografowaniu włożyłam z powrotem do oryginalnego pudełka i tak powędruje do Kupującego.

Cena wywoławcza zestawu tylko 26 złotych
Herbata imbirowa, 100 g, prezent bezpośrednio z Kenii od mojej koleżanki
ale Renifer zgodził się, żeby nie pić (tej herbaty) tylko dołączyć do bazarku
FAHARI GINGER TEA
Napisano, żeby zaparzać gorącą wodą, odczekać cztery minuty
SMACZNEGO
Przekażę herbatę wraz z papierową torebką, w której ja dostałam (jak z Kenii to z Kenii
)

Cena wywoławcza 10 złotych
za 22 złote wygrała licytację Basica
Licytacja trwa od nowa
Basica przekazuje wygraną herbatkę imbirową z Kenii na ponowną licytację...
Cena wywoławcza ponownie 10 złotych

KONIEC LICYTACJI 18 września, godz. 8.00
Elegancki stół bez serwetek i obrączekdo serwetek??
6 ekologicznych obrączek na serwetki plecione ze słomy, tylko jakiej ryżowej, kukurydzianej... kto zgadnie????
Nowe, podobnie jak pozostałe fanty na tym bazarku

Cena wywoławcza 6 złotych
To jeszcze dołożymy 25 g herbaty angielskiej, English Afternoon Tea, aromatyzowanej bergamotką...
ale za to w puszeczce - skrzynce telefonicznej
Na odwrocie napisali, że ważne do lutego...
Hmmm, herbata nie rozpakowywana, budka nie rozpieczętowana, ale dla porządku ku mojemu zdziwieniu odkryłam tę datę..
Nie sądzę, żeby cuś się stało z tymi listkami... ale jakby co...
może być sama puszeczka

Cena wywoławcza 5 złotych