Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 21:02 Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Witam wszystkich. Pieniądze z bazarku przeznaczone są na leczenie mojego psiaka Atosa. Całą historię możecie przeczytać na wątku:
viewtopic.php?f=21&t=130122
Sam utrzymuję mojego psa, a pieniążki czasem nie wystarczają. Dlatego proszę o pomoc. Wydaje mi się, że wystawiam dość przyzwoite rzeczy. :)
Tak więc zaczynamy . ;) Wszystkie ceny to tzw. KUP TERAZ.

1) ,,Nie ma róży bez ognia" – film DVD – cena 10 zł – przesyłka: 8,5 zł
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

2) Bajki z serii ,,Pan Andersen opowiada" + ,,Mała Syrenka" + ,,Pocahontas" + ,,Krecik i jeżyk" – 5 filmów DVD – cena 22 zł – przesyłka 8,5 zł
Obrazek

3) Filmy familijne ,,Piękna i bestia" + ,,Dziecko wielkiej stopy" – 2 filmy DVD – cena 11 zł – przesyłka 8,5 zł
Obrazek

4) Filmy ,,Grease" + ,,Grease 2" + ,,O czym marzą faceci" – 3 filmy DVD – cena 18 zł – przesyłka 8 zł
Obrazek

5) Okulary przeciwsłoneczne damskie – modne muchy ;D, nowe, nieużywane – cena 10 zł – przesyłka 8 zł SPRZEDANE - KUPIŁA: nazira
Obrazek

6) Saszetka, nie jestem pewien, ale chyba skórzana, nowa (nietrafiony prezent urodzinowy) – cena 30 zł – przesyłka 10,5 zł
Obrazek

7) Radiobudzik, firma XIRON – cena 30 zł – przesyłka 10,5 zł
Obrazek

8 ) Książka ,,Przysłowia polskie", wyd. Europa – cena 10 zł – przesyłka 9 zł SPRZEDANE - KUPIŁA: mgj
Obrazek

9) Książka ,,Legendy Borów Tucholskich" + mniejsze książeczki o tematyce naszych borów – cena 15 zł – przesyłka 9 zł
Obrazek

10) Książeczka ,,Polskie latarnie morskie" – cena 5 zł – przesyłka 7,5 zł
Obrazek

11) M. Twain ,,Przygody Hucka" – cena 10 zł – przesyłka 8 zł
Obrazek

12) ,,Baśnie" J. i W. Grimm, 20 różnych bajek – cena 10 zł – przesyłka 8 zł
Obrazek

13) B. Prus ,,Antek" i ,,Katarynka" – cena 2 zł – przesyłka 6,6 zł
Obrazek

14) W. Kopaliński ,,Słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych" – cena 20 zł – przesyłka 11,2 zł
Obrazek

15) A. A. Milne ,,Kubuś Puchatek" – cena 5 zł – przesyłka 8 zł SPRZEDANE - KUPIŁA: nazira
Obrazek

16) J. i W. Grimm ,,Baśnie" ; Śnieżka, Tomcio Paluch, Śpiąca Królewna, Jaś i Małgosia, Czerwony Kapturek, Kopciuszek; DUŻO ILUSTRACJI – cena 12 zł – przesyłka 11 zł SPRZEDANE - KUPIŁA: nazira
Obrazek

17) E. Hartwig ,,Pieniny" – cena 7 zł – przesyłka 14,5 zł
Obrazek

18) Książeczki z serii ,,Ciekawe i dlaczego..." - 4 książeczki dla dzieci ciekawych świata. Książki te zachęcą malców do czytania, dostarczą wielu ciekawostek, rozbawią i zachwycą. - cena za wszystkie cztery 16 zł – przesyłka 11 zł
Obrazek

19) R. Ratajszczak ,,100 niezwykłych zwierząt świata" – cena 20 zł – przesyłka 10,5 zł
Obrazek

20) ,,Encyklopedia dla dzieci", wyd. DELTA; Encyklopedia łatwa w użytkowaniu, zawiera jasne i ciekawie napisane hasła, ponad 1500 barwnych ilustracji. - cena 15 zł – przesyłka 8 zł
Obrazek

21) E. Rudnicka ,,Uczniowski słownik języka polskiego". Niezastąpiony dla uczniów szkół podstawowych, mi osobiście bardzo się przydał i pomógł. - cena 25 zł – przesyłka 14,5 zł
Obrazek

22) A. Mickiewicz ,,Pan Tadeusz". W książkę powplatane są ilustracje, ąz miło się czytało. ;) - cena 17 zł – przesyłka 11 zł
Obrazek

23) ,,Alles Klar 2a i 2b" – zakres rozszerzony – wyd. WSiP – K. Łuniewska, U. Tworek, Z. Wąsik – cena 31 zł za obie – przesyłka 14 zł
Obrazek

24) ,,Wiedza o kulturze", wyd. WsiP – R. Chymkowski, W. Dudzik, M. Wójtowski – cena 10 zł – przesyłka 11 zł
Obrazek

Zapraszam do kupna. ; )
Ostatnio edytowano Pt lip 15, 2011 12:01 przez camon32, łącznie edytowano 2 razy

camon32

Od: Pt lip 08, 2011 16:12

Post » Czw lip 14, 2011 21:19 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Podrzucam i zapraszam do zakupów :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lip 14, 2011 21:20 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

podniose :ok:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw lip 14, 2011 21:29 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

A to licytacja czy Kup teraz?
Poproszę nr 8.

EDIT: Poczytałam Twój wątek zasadniczy i jestem już uświadomiona w sytuacji i stąd mam też dodatkowe pytanie: masz konto w banku? Bo jak chcesz żeby przekazac pieniądze?
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Czw lip 14, 2011 22:20 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

mgj pisze:A to licytacja czy Kup teraz?
Poproszę nr 8.

EDIT: Poczytałam Twój wątek zasadniczy i jestem już uświadomiona w sytuacji i stąd mam też dodatkowe pytanie: masz konto w banku? Bo jak chcesz żeby przekazac pieniądze?

Niepełnoletni nie może mieć konta. Pieniądze można wysłać przekazem pocztowym (na poczcie trzeba wypełnić trzyczęściowy papierek z czerwonymi rubrykami). Listonosz przyniesie kasę do domu.

vega013

Post » Czw lip 14, 2011 22:46 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Niepełnoletni może mieć mieć konto w banku, jest potrzebna zgoda opiekuna prawnego i dokument ze zdjęciem niepełnoletniego.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt lip 15, 2011 7:39 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Mam izzyKONTO w mBanku już od 3 lat. ; ) Więc nie ma problemu.
mgj. Już wysyłam dane.
To jest KUP TERAZ. ; )

Jeszcze chciałbym poinformować, że zmieniłem koszta wysyłki, bo obliczałem tylko wysyłkę, nie doliczyłem koperty. :oops:
Przepraszam bardzo za wprowadzenie w błąd. :roll:

camon32

Post » Pt lip 15, 2011 8:09 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

vega013 pisze:
Poproszę nr 8.

Niepełnoletni nie może mieć konta. Pieniądze można wysłać przekazem pocztowym (na poczcie trzeba wypełnić trzyczęściowy papierek z czerwonymi rubrykami). Listonosz przyniesie kasę do domu.

To było pytanie do autora bazarku, bo wiedziałam, że konto mieć może , ale nie musi. I odpisał mi na pw. Po co się wtrącasz?
Obrazek

mgj

Post » Pt lip 15, 2011 8:10 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Numer 5, 15 i 16 poprosze :)
Plus dane do przelewu na PW. :ok:

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Pt lip 15, 2011 8:12 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

camon32 pisze:To jest KUP TERAZ. ; )

To dopisz to dla jasności w pierwszym poście (dla innych, bo nie każdemu chce się czytac wszystkie posty.
Obrazek

mgj

Post » Pt lip 15, 2011 8:12 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Ja rozumiem, ze ta pyskowka to po to aby watek byl zawsze na gorze a nie zeby smiecic chlopakowi, prawda?

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt lip 15, 2011 8:20 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Też, ale nie tylko. Lepszym jest zakupienie czegoś (ja kupilam) . Nie lubię jak się ktoś wtrąca w nieswoje sprawy. Wiem jakie są inne sposoby wysyłania pieniędzy oprócz przelewu, pytałam cammona, jaki sposób będzie chciał.
Obrazek

mgj

Post » Pt lip 15, 2011 9:06 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

Sprzedane przedmioty nr:
- 8 , które zakupiła mgj - przychód 10 zł
- 5, 15,16, które zakupiła nazira - przychód 27 zł

Łączny przychód: 37 zł . ;)

Razem z Atosem dziękujemy i zapraszamy do dalszych zakupów!

camon32

Post » Pt lip 15, 2011 9:08 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

mgj pisze:
vega013 pisze:
Poproszę nr 8.

To było pytanie do autora bazarku, bo wiedziałam, że konto mieć może , ale nie musi. I odpisał mi na pw. Po co się wtrącasz?

Bo mam ochotę.

Uprzejma to Ty nie jesteś...

vega013

Post » Pt lip 15, 2011 9:11 Re: Bazarek na rzecz Atosa, Bobka.

mgj pisze:Też, ale nie tylko. Lepszym jest zakupienie czegoś (ja kupilam) . Nie lubię jak się ktoś wtrąca w nieswoje sprawy. Wiem jakie są inne sposoby wysyłania pieniędzy oprócz przelewu, pytałam cammona, jaki sposób będzie chciał.

Nie swoje - to się pisze osobno, wiesz? Nie lubię, jak ktoś robi błędy ortograficzne. Tym bardziej, że są programy kontrolujące pisownię.

Od niedawna jesteś na forum, więc zapewne nie wiesz, że jeżeli piszesz posta, to każdy może się do niego ustosunkować.

vega013

[następna]