NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;) KONIEC DZIĘKUJĘ!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 12, 2011 10:06 NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;) KONIEC DZIĘKUJĘ!

Może któraś z Was ma w szafie niepotrzebną sukienkę ciążową lub po prostu dużą odcinaną pod biustem (lub nie), która nadawała by się na ślub w urzędzie. Może być zupełnie prosta, wzorzysta bądź nie, na pewno nie czarna i nie biała, długość co najmniej przed kolano.. Żal mi wydawać kasę na nową sukienkę na ośmiominutową ceremonię w urzędzie, szczególnie że sukienki pewnie już więcej nie założę. W normalnej sytuacji poszłabym w sukience zwykłej, ale rosnący brzuch sprawił, że w żadną już się nie mieszczę.
Moje wymiary:
wzrost 171cm,
pod biustem 95cm, (może być zawsze troszkę więcej, ale na pewno nie mniej)
w biuście 112cm, (lepiej by było trochę więcej niż mniej)
w brzuchu 105, ale wiadomo będzie rósł więc sporo więcej..
Ewentualnie sukienkę odpłatnie wypożyczę na TEN DZIEŃ (w sierpniu).
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 15:03 przez Sarayu, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Wto lip 12, 2011 20:56 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

idę poprzeglądać szafę. :mrgreen:

poprzeglądałam. z kolorowych sukienek nic mi nie zostało. mam tylko kilka czarnych :|
Ostatnio edytowano Wto lip 12, 2011 21:47 przez kwiat groszku, łącznie edytowano 2 razy
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto lip 12, 2011 21:08 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

Rękaw długi czy krótki?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lip 12, 2011 21:25 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

A może taka ?

Obrazek Obrazek

Kolor ciemnoszmaragdowy, koronka. Chyba każdy się w nią zmieści... Ja podchodzę pod rozmiar 48 i nadal jest OK...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Wto lip 12, 2011 21:58 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

Ja mam takie 2 na sprzedaż, ale to nowe

Kopiuję z Pchli Targ

3. Rozmiar L - 40 (długość 97 cm, szerokość na wysokości pach 98 cm, pas 98 cm - wymiar na płasko, sukienka na wysokości brzuszka jest specjalnie profilowana). Skład: 96% wiskoza 4% elastan.
Cena 80 zł + 5 zł przesyłka

Obrazek

4. Rozmiar S - 36 (długość 91 cm, szerokość na wysokości biustu - dekolt przekładany - rozmiar dowolny, pas - dowolny - profilowany) Skład: 100% wiskoza.
Cena 55 zł + 5 zł przesyłka

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 13, 2011 8:51 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

taizu pisze:Rękaw długi czy krótki?

Wolałabym krótki bo to jednak lato.

Mrata, bardzo dziękuję, ale wolałabym coś z krótkim rękawem. Przepraszam, że nie napisałam wcześniej w opisie.

Po prostu Kaska obydwie mi się bardzo podobają, ale obawiam się że w przypadku pierwszej to na wysokości pach ja mam biust, więc będzie za mała
a druga to jak widzę rozmiar S :!: mogłabyś ją wymierzyć rozciągniętą na maksa? Dziękuję.
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Śro lip 13, 2011 18:10 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

Sarayu pisze:
taizu pisze:Rękaw długi czy krótki?

Wolałabym krótki bo to jednak lato.

Mrata, bardzo dziękuję, ale wolałabym coś z krótkim rękawem. Przepraszam, że nie napisałam wcześniej w opisie.

Po prostu Kaska obydwie mi się bardzo podobają, ale obawiam się że w przypadku pierwszej to na wysokości pach ja mam biust, więc będzie za mała
a druga to jak widzę rozmiar S :!: mogłabyś ją wymierzyć rozciągniętą na maksa? Dziękuję.

pod biustem jest zwężana i tam naciągnie się max do 90cm
niżej na wysokości brzuszka max do 130cm

w biuście nie jestem w stanie jej zmierzyć bo z racji, że jest kopertowo przekładana rozciąga się raczej do przodu, zmieści bardzo spory biust, ale obawiałbym się, że im większy tym bardziej będzie "spadać" z ramion.
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 13, 2011 18:48 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

po prostu Kaska no to szkoda, bo nie wejdę - pod biustem, jak pisałam w pierwszym poście, już mam 95cm :( a śliczna jest

szukam dalej!
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Śro lip 13, 2011 20:18 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

A pudrowy róż ale piękny? Oddam za darmo. Tzn za cenę wysyłki.
Tak wyglądała na zdjęciach ze sklepu:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lip 15, 2011 18:07 przez babajaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lip 15, 2011 11:57 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

babajaga pisze:A pudrowy róż ale piękny? Oddam za darmo. Tzn za cenę wysyłki.

Jest śliczna. Tylko czy mogłabyś sprawdzić wymiary, bo wygląda na małą i obawiam się że nie wejdę. :(
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Pt lip 15, 2011 12:10 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

viewtopic.php?f=20&t=129828
sukienka prześliczna...kupiłam ja kilka dni temu.
Numer 34.(na bazarku)...dla mnie za długa .Na ślub w sam raz.Zapłaciłam za nią 40zł +przesyłkę.Jesli Ci sie spodoba to wysle,abys zmierzyła i podejmiesz decyzje.Odcinana pod biustem..śliczna,delikatna ,pięknie wykończona..ramiączka śliczny splot.Jak cos czekam na pw
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lip 15, 2011 12:33 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

Sarayu pisze:
babajaga pisze:A pudrowy róż ale piękny? Oddam za darmo. Tzn za cenę wysyłki.

Jest śliczna. Tylko czy mogłabyś sprawdzić wymiary, bo wygląda na małą i obawiam się że nie wejdę. :(

Najważniejszy wymiar czyli pod biustem to 90cm. Ta szeroka taśma przyszyta jest tylko u góry tzn że dół taśmy układa się do brzuszka.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lip 15, 2011 14:09 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

BOZENAZWISNIEWA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=129828
Numer 34.(na bazarku)...dla mnie za długa .Na ślub w sam raz.Zapłaciłam za nią 40zł +przesyłkę.Jesli Ci sie spodoba to wysle,abys zmierzyła i podejmiesz decyzje.Odcinana pod biustem..śliczna,delikatna ,pięknie wykończona..ramiączka śliczny splot.Jak cos czekam na pw

a na jaki wzrost ona jest (tak orientacyjnie)?
I jak duży biust jest w stanie pomieścić? ;)

bo jakby Sarayu nie była zainteresowana, to ja owszem :)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pt lip 15, 2011 17:01 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

babajaga to ja niestety nie wejdę, bo jak już pisałam w pierwszym poście pod biustem musze mieć przynajmniej 95. Bardzo jednak dziękuję za propozycję.

BOŻENAzWIŚNIEWA bardzo piękna sukienka i myślę że spokojnie powinna pasować. Poproszę numer konta i dane do wpłaty :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Pt lip 15, 2011 17:39 Re: NA OPAK sukienkę KUPIĘ ciążową lub dużą ;)

mircea pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=129828

a na jaki wzrost ona jest (tak orientacyjnie)?
I jak duży biust jest w stanie pomieścić? ;)

bo jakby Sarayu nie była zainteresowana, to ja owszem :)

Już Sorayu ją zaklepała.Na pewno na 170cm.Ja mam 162 i leży na podłodze :lol: ,a biust duży zmieści(dlatego ja kupiłam)Bardzo żałuje ,że na mnie za wielka,bo dziewczyna tanio ja sprzedała,za wywoławczą.Wysyłam sukienke w poniedziałek i jak coś to z Sorayu trzymaj kontakt -może ja odsprzeda :lol: -myśle jednak,że się spodoba i ją sobie zostawi.
BOZENAZWISNIEWA

[następna]