Zapraszam do udziału!

1. Bluzka czarna bez ramiączek, a'la gorset rozm. z metki 38/40. Stan bardzo dobry, w ogóle nie noszona przeze mnie. Cena wywoławcza : 8 zł; kup teraz : 14 zł.

2. Bluzka czarna na ramiączkach z wystającą koronką rozm. S/M. Stan dobry, bluzka nie ma dziur, ale kolor jest już dość sprany i materiał lekko zmechacony. Cena wywoławcza : 4 zł, kup teraz : 8 zł.

3. Bluzka czerwona w paski, prześwitująca, coś pod nią trzeba mieć rozm. S/M. Stan bardzo dobry. Cena wywoławcza : 10 zł, kup teraz : 18 zł.

4. Bluzka czarna z kołnierzem rozm. S. Stan dobry, ale kolor jest już dość sprany. Cena wywoławcza : 5 zł; kup teraz : 9 zł.

5. Bluzka czarna, wiązana na szyi, bardzo elegancka, niespotykana rozm. S/M. Stan bardzo dobry, tylko z koralików troszkę farba zeszła. Cena wywoławcza : 10 zł; kup teraz : 25 zł.

6. Spódniczka jeansowa, granatowa rozm. S/M na 176 cm (ja mam 155 cm, rozm. S i pasuje idealnie). Stan bardzo dobry. Cena wywoławcza : 15 zł, kup teraz : 25 zł.

7. Torebka czerwona w delikatną kratkę, przepleciona srebrną, złotą i niebieską nitką. Stan bardzo dobry. Cena wywoławcza : 15 zł; kup teraz : 30 zł.

8. Sandałki na obcasie rozm. 36. Stan bardzo dobry, w ogóle nie noszone. Cena wywoławcza : 20 zł; kup teraz : 35 zł.

9. Perfumy FM Group - Dior Midnight Poison 50 ml. Nowe, nieużywane. Cena wywoławcza : 30 zł; kup teraz : 45 zł.

"Midnight to nazwa ostatniego dziecka z rodziny Dior Poison. Długo oczekiwany przez miłośniczki serii zapach jest jeszcze bardziej tajemniczy i wyrafinowany niż dotychczas. Nuty bergamotki, pomarańczy, paczuli, ambry i róży tworzą zmysłową, intrygującą i pociągającą woń, przeznaczoną dla dorosłej kobiety ceniącej sobie luksus." źródło : http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,4706843.html

Na życzenie podam na PW więcej informacji o danej rzeczy, mogę także dosłać więcej zdjęć na e-mail.
Koszty wysyłki wg. cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa do 14 lipca.
Zapraszam do udziału wszystkich Kociarzy!