Zapraszam do udziału!

1. Bluza ONLY rozm. M (ale ja sama noszę S i też pasowała). Stan bardzo dobry, ponieważ nie mój kolor i bluza była noszona tylko w domu i to rzadko. Cena wywoławcza 15 zł; kup teraz : 30 zł.

2. Sweter KappAhl rozm. 34/36. Stan bardzo dobry, noszony bardzo rzadko, ponieważ był na mnie swego czasu przymały, a później leżał w szafie. Cena wywoławcza 15 zł; kup teraz : 30 zł.

3. Bluzka czarna z cekinkami rozm. S. Stan bardzo dobry, w ogóle nie noszona. Cena wywoławcza 8 zł; kup teraz : 20 zł.

4. Bluzka czarna w białe wzorki (kółka) rozm. S/M (choć na metce M/L). Stan dobry. Cena wywoławcza 6 zł; kup teraz : 12 zł.

5. Bluzka biała z nadrukiem Veromoda rozm. S. Stan dobry. Cena wywoławcza 10 zł; kup teraz : 20 zł.

6. Bluzka fioletowa z cekinkami w kształcie ust rozm. M. Stan dobry, kilka cekinków odpadło. Cena wywoławcza : 5 zł; kup teraz : 12 zł.

7. Bluzka zielona w paski rozm. S/M. Stan bardzo dobry. Cena wywoławcza : 8 zł; kup teraz : 15 zł.

8. Bluzka zielona z nadrukiem rozm. S. Stan bardzo dobry, nadruk nie jest naruszony. Cena wywoławcza : 10 zł; kup teraz : 16 zł.

9. Bluzka czarna, krótka we wzorek rozm. S/M. Stan bardzo dobry, w ogóle przeze mnie nie noszona. Cena wywoławcza : 8 zł; kup teraz : 15 zł.

10. Bluzka czarna, zwiewna rozm. S/M (na oko). Stan bardzo dobry, w ogóle przeze mnie nie noszona. Cena wywoławcza : 8 zł; kup teraz : 15 zł.

Na życzenie podam na PW więcej informacji o danej rzeczy, mogę także dosłać więcej zdjęć na e-mail.
Koszty wysyłki wg. cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa do 14 lipca.
Zapraszam do udziału wszystkich Kociarzy!