viewtopic.php?f=1&t=125217
Obecnie FP wspomaga Witusia i Madzię - dwa koty białaczkowe które z konińskiego schroniska zostały zabrane na DT do Anny61, oraz jeden wybrany przez członków DT lub Fundację.
Strona Witusia i Madzi jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=117997&start=945
A oto bazarek.
Zasady:
Każdy przedmiot oferowany jest w opcji "kup teraz"
Do ceny kazdego przedmiotu doliczam 6 zł kosztów wysyłki /polecony + koperta/
Osoba kupująca więcej niż jeden przedmiot ponosi tylko raz koszt przesyłki.
Oferta:
1. Podwójna miseczka dla kota. Miseczka jest nowa, nieużywana, plastikowa, bardzo ładna.
Cena miseczki 7 zł - kupiła Iśka
2. Podwójna miseczka dla kota nr 2. Miseczka jest nowa, nieuzywana, plastikowa, bardzo ładna.
cena miseczki 7 zł - kupiła Iśka
3. Podkłady dla psa lub kota.
Podkłady mniejsze dla szczeniąt i kotów. Nie znalazłam na opakowaniu rozmiaru jeśli jednak zainteresowane osoby bedą chciały go znać, otworzę paczkę i zmierzę. W jednym opakowaniu jest 5 sztuk podkładów.
Cena jednego kompletu 7,50
Dostępne są dwa komplety! - obydwa komplety kupiła Kotek&Tosia
4. Komplet podkładów dla psa - większe, rozmiar 50 x 40 cm. Zawartość - 4 wkłady w opakowaniu.
Cena kompletu =- 7,50 - kupiła Kotek&Tosia
5. Lampka nocna-ksiązkowa, żaróweczka led chyba, wymienne bateryjki takie okrągłe, płaskie.
Lampkę można przypiąć do książki, "odgina" się w kilku płaszczyznach co powoduje że jest wygodna w użyciu.
Nie zastępuje klasycznej nocnej lampki ale jest idealna dla kogoś kto chce poczytać nocą nie budząc śpiącej obok osoby, także na nocna jazdę autobusem, czy lot samolotem.

Cena 20 zł
6. Na deser mam coś zupełnie wyjątkowego.

Ani kot Felek widoczny na zdjęciu, ani żaden widoczny tam przedmiot nie stanowi celu bazarku.
Na tym bazarku na rzecz kotów objętych opieką Funduszu Pokrzywkowego, można za zaledwie jedną złotówkę bez kosztów wysyłki, zakupić sobie możliwość wirtualnego wygłaskania niezwykłego kota, kota terapeutycznego.
Bo Feluś jest niezwykły. To on przed 9 laty uratował mnie przed rozpaczą po śmierci innego kota, to jego obecność sprawiła że ja na dłuższy czas zagościłam w progach konińskiego schroniska a kilka schroniskowych kotów znalazło u mnie swój dom.
Potem Felek wydawał się być całkiem normalnym kotem aż do czasu gdy zagościła u nas Dziewczynka po bardzo ciężkich przejściach.
Wtedy Feluś okazał całą swoją terapeutyczną moc sprawiając że Dziewczynka zaczęła się na nowo śmiać. W tym samym czasie bardzo pomógł swoją aktywną obecnością jeszcze kilku innym osobom.
A teraz TY możesz wygłaskać do woli Felka wspomagając jednocześnie koty które są w takiej samej potrzebie w jakiej kiedyś był on, biedny kot schroniskowy.
Porcja głasków to tylko jedna złotówka!!!!! i bez dodatkowych kosztów wysyłki

Ilość ofert nielimitowana!