5.Spódnica damska tzw.gnieciuch ,z haftem z przodu ,kolor cappucino,z boku zameczek,ja nosiłam ja na biodrach zamiast na pasie

,rozmiar z metki 42,obwód pasa 80,długość 62 cm,stan oceniam na 5 ,w skali od 1-5
cena wywoławcza 5 zł

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us 
licytuje:
izydorka -8zł katebush - 5 zł..............................................
6.tunika orientalna,kolor czerwień wpadajaca w pomarancz,trudno okreslić kolor,z haftami,rozmiar z metki L,jest śliczna ale niestety gdzieś ja upaprałam

i w paru miejscach ma jakies plamy ,są widoczne pod kątem,jak się człowiek wpatrzy,niestety juz się w nia nie mieszczę

wygnieciona ,bo wisiała długo w szafie

,z boku rozporki,dlugość od ramienia 90 cm
cena wywoławcza 2 zł

Uploaded with
ImageShack.ustutaj plamy

Uploaded with
ImageShack.us 
licytuje:
milena88 - 2 zł.....................................................
7.Przewiewna bluzeczka bawełniana ,bez rękawów idealna na upał,w kwiaty,rozmiar z metki 16
cena wywolawcza 2 zł

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us 
licytuje:
shira3 - 3 zl Trinity36 - 2 zł..........................................................
8.żakiet damski mexx,bez bluzki,na zdjęciu pokazałam przykładowo ,ze można nosic ja na sportowo do t-shirta,ale do białej bluzki też wygląda dobrze,świetnie podkreslajacy figurę i wcięcie w pasie,niestety ja się już nie mieszcze

,kolor jasny beż ,w paseczki,mozna podwinac rękawy,przy szyi lekko przykurzona ,bo wisiała długo w szafie

,rozmiar z metki 38, długość 62 cm,szerokosc w talii po zapięciu na guziki 86 cm,trzeba by wyczyścić,dlatego cena wywoławcza to 0,50 gr
cena wywoławcza 0,50 gr

Uploaded with
ImageShack.ustutaj przybrudzenie

Uploaded with
ImageShack.us 
licytuje:
katebush - 5 zł
Mały kociak szuka lokum na parę dni.