Maluchy wyszły z tego obronną ręką, za wyjątkiem Lenki, która od początku była najbardziej chora. Miała wrzód rogówki i oko zagrożone przepukliną - na szczęście wrzód się zaleczył i do przepukliny nie doszło, ale na rogówkę narosła jej spojówka, czyli błona oka której w ogóle nie powinno być widać. Lenka widzi na to oko jak przez mgłę, to znaczy reaguje na światło, ale tylko na światło. Byliśmy już z tym u okulisty, i wiemy, że pomimo dużego zrostu oko można zoperować tak, żeby usunąć chorobową i niepotrzebną tkankę, żeby w przyszłości Lenka nie tylko lepiej widziała, ale także żeby nie doszło do deformacji oka, jaskry i całkowitej utraty wzroku. Operacja będzie kosztować ok. 500zł, więc rozpoczynamy bazarek - Kocie Życie zbiera na Lenkę
Bazarek trwa do 5 czerwca (niedziela) do godziny 20.00
1. - ramka - marcjanna za wywoławczą
4. - oba kotki - hibpo - za wywoławczą
1. Ramka elektroniczna do zdjęć LG PF 391, o taka
w komplecie - ramka, zasilacz, wymienne ramki na przedni panel (biała, z tulipanami i z niebieskimi motylkami). Dostałam od dyplomantów na prezent, ale ja nie mam biura w którym siedzę, więc się mi nie przydaje ani huhu. Instrukcji nie mam, ale znalazłam że jest tu

cena wywoławcza - 50zł
2. Dzwoneczek - aniołek, ok 15cm wysokości

cena wywoławcza - 8zł
3. Dzwoneczek - Mikołaj, ok. 10 cm wysokości

cena wywoławcza - 5zł
4. Kotki drewniane, ok. 13 cm wysokości z ogonem

cena wywolawcza - 5zł każdy
5. Torebka jeansowa
Producent niewiadomy, psiapsia mi przywiozła z Njujorku parę lat temu. Malutka, wymiary 26 x 13 x 6, długość paska 52cm, można skrócić. W środku jedna mała kieszonka na zamek, na zewnątrz odpina się dno i jest taka rozległa płaska kieszonka.

cena wywoławcza - 15zł
6. Torebka Orsay
Kupiłam i nigdy nie nosiłam, bo się mi za bardzo świeci jednak. Na zdjęciu tego nie widać jakoś, ale ona jest taka raczej prostokątna "na szerokość". Na zewnątrz trzy kieszenie z ozdobnymi zamkami, i jedna mała na plecach, w środku środku czarna podszewka, kieszonka na zamek i standardowe kieszonki otwarte dwie, w tym jedna na komórkę. Wymiary 37 (szerokość) x 20 (wysokość) x 15 cm, długość rączki 65 razem z mocowaniami

cena wywoławcza - 15zł
7. Torebka Reserved, kopertówka lakierowana (błyszcząca), malutka, płaska, 31x14cm, pasek 44 cm, można go schować do środka i używać jako kopertówkę pod pachę

cena wywoławcza - 15zł
Przesyłka ustalana indywidualnie, bo rzeczy różnią się rozmiarami