Dla kogo: beneficjentem są małe bezbronne kotki z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=127144&start=90 , zacytuję:
„Na Łódzkiej ktoś włożył do studzienki rewizyjnej dla maluchy były tam trzy dni, aż pani która pomaga kotkom zorientowała się skąd dochodzi płacz....koty w wieku około 4-5 tygodni, prawie jak kościotrupki...
narazie zostaną u tej pani, ma dla nich bezpieczną piwnicę...
niestety ani ta starsza pani, ani my nie mamy już finansów na zakup mleczka dla nich ani na wizytę u weta
zawiozłam troszkę mleka w proszku które dała mi w ubiegłym tygodniu turkawka ( dla moich maluszków, ale one nie potrzebują)
nawet nie wspomnę że potrzebny dla maluchów dom tymczasowy z prawdziwego zdarzenia, ale znalezienie miejsca w dt chyba graniczy z cudem....”
Maleństwa na szczęście próbują już samodzielnie jeść, jest dla nich nadzieja, musimy je trochę odkarmić, żeby przypominały wyglądem małe kotki, które jak powszechnie wiadomo powinny być puchate

Uwaga: cena do negocjacji!!!
Te zabaweczki można kupić w opcji Kup Teraz za 14,80 zł (cena 6 pasztecików Animondy, które kotki lubią) – koszty przesyłki po mojej stronie