ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 21:13 ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Na początek o nas...

Pracuję, na stażu z PUP..
TŻ pracuje za minimalną krajową..
Studiuję zaocznie (zalegam z opłatami za studia)
Mam 3 i pół letnie dziecko.

Nasz życie rypło się 7 miesięcy temu, straciliśmy dorobek naszego życia, do tej pory spłacamy duży kredyt, to potrwa jeszcze 7-8 lat.

Od czasu przeprowadzki to równia pochyła, ze mną już lepiej, ale... ale wieczne kłótnie w domu o koty, to coś jak pretekst, ale prawda też, bo 2 pokoje i balkon to nie to samo co pokój z kuchnią i balkonem tylko w teorii... Buba w ciężkim stanie psychicznym pojechała do DS i z dnia na dzień odżyła i jest szczęśliwą kotką. Został mi Heniek, tymczas. Został prawdopodobnie pobity, jego "właścicielka" ma coś jak alzheimera/ostrą sklerozę i dziwnego syna, raz kota chcą, raz nigdy nie mieli kota. Heniek podczas kastracji zaskoczył wszystkich, okazało się, że jest wnętrem, stracił dużo krwi, jajca były zmienione, ale wszystko okej, Heniek nie ma kilku zębów, miał przy kastracji usuwanego złamanego kła, który był powodem dlaczego wzięłam Henia do domu. Minął ponad miesiąc od zabiegu, Heniek wreszcie przypomina kota, a nie szkielet. Niestety suchej karmy nie chce jeść, więc jako jedyny je mokrą karmę, najtańszą... bo nie mam. Moje koty tolerują Henia w miarę, ale kocice sikają, szczególnie jedna, na wszystko co leży na podłodze, TŻ do butów... Kilka dni temu zepsuła się pralka, piorę ręcznie w wannie. I wszystko byłoby okej, gdyby nie praca jaką wykonuję i moje defekty rozwojowe... Znaczy siadły mi mięśnie kręgosłupa, jak sobie naciągnęłam, to ból nie do opisania, karetka z pracy, kilka godzin na SORze, kroplówka, zastrzyki 10 dni... Dziś 1 dzień po L4 które na stażu nie jest płatne. I do przodu. Piorę i piorę, wykręcam w rękach jak umiem, schnie za wolno, brakuje mi suszarki drugiej, bym mogła wszystko wieszać... TŻ jest na skraju załamania, chodzi oczywiście o pieniądze. Dziś przyszło upomnienie z Tauronu, za gaz jest 130 zł do zapłacenia, czynsz... wpłacam ile mogę, grosz do grosza... Do 27 maja mamy zapłacić rachunek za telefon, czyli 240 zł (1 abonament leci sobie od tak, bo wzięliśmy telefon by go sprzedać, bo nie było kasy przy przeprowadzce i pomysłu skąd pożyczyć...) Sprzedałam laptopa, sprzedam wszystko! Tylko musimy jakoś to ogarnąć. Za przedszkole 220 zł trzeba zapłacić do 15 maja... Z rzeczy pierwszej potrzeby, to kończy się mleko, takie zwykłe krowie, dla dziecka do płatków, mam jakieś grosze w portfelu, by sobie bułki do pracy kupić... Jak tak to wszystko napisałam, ile potrzebujemy, to... to jakoś mi gorzej. Jedzenie dla kotów jest, dla dziecka zapas płatków i słoiczków - obiady na czarną godzinę, IM nie może braknąć. Tylko z Heniem ciężko z tą mokrą, ale J.D. w wątku viewtopic.php?f=1&t=126408 zaczarowała i... i zamówiła jedzenie dla Henia. A ja postanowiłam Was prosić tutaj o pomoc i wsparcie, dla nas, ale przede wszystkim, by całą 4 kotów mogła czekać bezpiecznie, aż Henia ktoś wypatrzy i adoptuje. Bo nie napisałam, ale w tamtym wątku jest. Heniek bez przerwy jest zagrożony tym, że wyleci. Znaczy, że TŻ go wypuści. Nie wierzę mu, ale cała atmosfera jest i dla dziecka, kotów szkodliwa, wszyscy żyjemy jak na bombie... Gdyby nie ta przeprowadzka... Wszystko byłoby inaczej! Proszę Was o wsparcie, muszę skądś wyczarować środki na życie!

Wyprzedaję co się da, na szczęście jest tego jeszcze trochę, na pierwszy rzut AGD
Suszarka do włosów Rowenta, zakupiona dla kotów, 2 razy użyta.
Obrazek

Gofrownica podwójna. Kilka razy użyta.
licytuje: niki2117 :arrow: 25 zł
Obrazek

Ekspres przelewowy do kawy Essentiel użyty 3 razy, regulacja mocy kawy.
licytuje: 1969ak :arrow: 35 zł
Obrazek

Użyty raz.
Sprzedany :arrow: 50 zł Anna Kubica :1luvu:
Obrazek

Nawilżacz powietrza CLIMATIC taki niebieski motyw dziecięcy, użyty raz.
Cena Wywoławcza 70 zł
Cena Kup Teraz 99 zł
Obrazek

Golarka z Tesco LOOKING GOOD, użyta na ręce, wolę depilator, goli na mokro i sucho, zasilana na baterie.
licytuje: niki2117 :arrow: 10 zł
Obrazek

Lampka ALASKA - brak żarówki
Cena Kup Teraz 10 zł
Obrazek
Obrazek

Telefon Samsung J700 stan techniczny bdb. stan wizualny db. minus. bez SIMLOCKA
Cena wywoławcza 50 zł
Cena Kup Teraz 70 zł
Obrazek

Kolekcja KRECIK 10 płyt, oglądane. Etui zgniecione.
Sprzedany: :arrow: CoToMa :arrow: 30 zł :ok:
Obrazek

Do wszystkiego należy doliczyć koszty wysyłki zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej.
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 16:06 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 2 razy
najszczesliwsza

Post » Pon maja 23, 2011 21:19 Re: W BUDOWIE DLA.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Podbijam :ok:
magdajedral

Post » Pon maja 23, 2011 21:52 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Zaznaczam... I pytanie, jaką cenę za suszarkę? :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon maja 23, 2011 23:41 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Ja poproszę opiekacz za 50 ,tylko nie licz mi kosztów wysyłki :wink:
Anna Kubica

Post » Wto maja 24, 2011 5:46 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Anna Kubica pisze:Ja poproszę opiekacz za 50 ,tylko nie licz mi kosztów wysyłki :wink:

ja bym chciała taki :cry: i express do kawy też :cry: ale nie mogę :evil: :wink:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto maja 24, 2011 9:32 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Ania Kubica zapraszam na kawe jakos (mam tylko paskudne kawopodobne cos z Auchana), tylko jutro, bo dzis biegam za notatkami. Nie mam jak z tel.edyt.postow. Net ledwo dziala. Suszarka 80zl.
najszczesliwsza

Post » Wto maja 24, 2011 18:19 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

:kotek:
najszczesliwsza

Post » Wto maja 24, 2011 18:40 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Zapraszamy,zapraszamy
fajne fanty tutaj mamy :ok: :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto maja 24, 2011 18:44 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Poproszę gofrownicę za wywoławczą i golarkę również za wywoławczą :ok:

Tak w ogóle do kiedy trwa bazarek ???

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto maja 24, 2011 18:56 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

niki2117 pisze:Poproszę gofrownicę za wywoławczą i golarkę również za wywoławczą :ok:

Tak w ogóle do kiedy trwa bazarek ???

Nie wiem do kiedy? Może do 26 maja do północy?
najszczesliwsza

Post » Wto maja 24, 2011 19:03 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Mi pasuje, ale zależy od Ciebie :)

Kurczę przykro mi z powodu Twojej sytuacji życiowej. Sama byłam praktycznie w identycznej sytuacji jeszcze jakiś czas temu, tylko ja z kolei miałam 3 operacje kręgosłupa , ale wiem, że masz nie fajnie :(
Oby się wszystko ułożyło,trzymam kciuki :ok:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto maja 24, 2011 19:10 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Czy ktoś teraz natychmiast może pożyczyć mi 24,32 z ING Banku?
Mam nóż na gardle.
najszczesliwsza

Post » Wto maja 24, 2011 19:19 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Ekspres za wywoławczą :)
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Wto maja 24, 2011 19:23 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

błagam 24,32 z ING pożyczcie, błagaaaaam
najszczesliwsza

Post » Wto maja 24, 2011 20:59 Re: ZAPRASZAM.... DLA MOICH KOTÓW MAŁE AGD I KRECIK

Podrzucę, bo mam konto w innym banku :( Chętnie bym przelała, ale będzie u Ciebie dopiero jutro.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[następna]