olbrzymie koszty leczenia pogrążyły moją i tak już trudną sytuację finansową...
Broszka, karzełek po ciężkiej operacji rozerwanej przepony z jelitami i innymi organami przemieszczonymi w płuca

viewtopic.php?f=1&t=121826
Koszty diagnostyki, operacji i leczenia pooperacyjnego Broszki wyniosły jak dotąd ok 2300,-
Większość długu udało się już spłacić dzięki wpłatom forumowiczów i bazarkom - bez Was nie dałabym rady tego udźwignąć

ale nadal do spłaty jest ponad 600,- i wciąż dochodzą nowe koszty na badania kontrolne ok 250,- (badanie, rtg, usg, krew), trzeba kontynuować b.drogą dietę (koszt ok 200,- za mc), do tego wszystkiego dochodzą koszty leków.
Dodatkowo Broszka ma przepukliny pachwinowe które miały być operowane razem ze sterylką na klinikach UP we Wrocławiu - niestety ze wzgledu na stan Broszki tydzień temu została wykonana jedynie połowiczna sterylka....
W planach kolejne badania (np echo serca) a trzeba jeszcze koteczkę doszczepić i przydałoby się podać jej 3xzylexis (kolejne 150,-)...
Seniorka Inka z przewlekłą niewydolnością nerek, plazmocytarnymi dziąsłami i rakiem płaskonabłonkowym
viewtopic.php?f=1&t=123600
Trzy miesiące temu przeszła ciężką operację usunięcia ucha (rak płaskonabłonkowy) i usunięcia wszystkich zębów (plazmocytarne zapalenie dziąseł).
Jak dotąd badanie przedoperacyjne (usg, krew, rtg), sama operacja, badanie histopatologiczne ucha i dziąsła, badania kontrolne i leczenie pooperacyjne kosztowały ok 700,- i ponad połowę tej sumy mam nadal do spłaty...
Niestety, wet stwierdził ostatnio że rak się odnawia na pozostałej części ucha i konieczne jest jego całkowite usunięcie czyli kolejna operacja - umawiamy się na konsultację u onkologa na UP we Wrocławiu...
czas trwania bazarku kup teraz lub licytacja 7dni od rozpoczęcia
koszty przesyłki pokrywa kupujący
Mam konie w przydomowej stajni i od lat wysiewam kociastym zamiast trawy owies na zielonkę do odkłaczania . Owies pochodzi z uprawy ekologicznej więc może nie jest super gruby i piękny - ale za to gwarantuję że uprawiany wyłącznie na naturalnych nawozach

1. Miseczka z ziemią i ziarno ekologicznego owsa
Komplet to: miseczka, eko-ziemia z mojego ogródka i filiżanka ziaren eko-owsa która wystarczy na kilka wysiań

Było 6 miseczek - zostały 3 żółte jak na zdjęciu
cena za komplet: kup teraz

zielona

zółta

zielona

2. Ziarno ekologicznego owsa
zawartość filiżanki, kup teraz

6 filiżanek

6 filiżanek

8 filiżanek

5 filiżanek

5 filiżanek