Jestem bardzo chory i pomagam mojej Dużej zbierać pieniążki na moje badania (i endoskopia i tomograf) i na kroplówki, które mi tylko wolno jeść, bo mam chory brzuszek. Wygrzebałem u Dużej z barku takie butelki, co to jak je Duzi wypiją to potem tak śmiesznie leżą i zrobiłem bazar viewtopic.php?f=20&t=127776&p=7476539#p7476539
Ale moja Duża powiedziała, że ona tak wcale nie leży tylko inaczej. Bo Duże to jak mają wolny czas dla siebie i już się z kotami pobawią i dadzą im kroplówkę, to się najpierw umyją i wypsikają takim z butelki, a potem leżą na kanapie i pachną, o tak:

To obok mnie to Kropek ale on nie umie leżeć i pachnieć, bo on to tylko kuwetą zapodaje. I zrobiłem teraz drugi bazar. Niedługo jest Dzień Matki to też możecie swoim Dużym takie kupić pachnące i będą wtedy tak leżały i pachły.
Duzi też mogą czasem leżeć i pachnieć ale oni zazwyczaj to leżą i piją piwo ale dla Dużych też jest jedno pachnące tylko trzeba pilnować żeby nie wypili, bo to nie woda brzozowa przecież

Dochód z bazarku przeznaczony zostanie na leczenie i badanie kocurka Pokera - jego wątek: viewtopic.php?f=1&t=127588
Bazarek przeznaczony jest dla osób pełnoletnich. Licytacja dla każdego przedmiotu trwa 5 dni od pierwszej oferty. Koszt przesyłki pokrywa kupujący wg. wybranej opcji przesyłki (np. Poczta Polska http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm)
~~~~~~~~~~~~~~~~ZAPRASZAMY!~~~~~~~~~~~~~~~~

cena wywoławcza 100zł
LICYTUJE:

cena wywoławcza 85zł
LICYTUJE:

Licytacja trwa do 24.05.2011 do godz. 19:24 czasu forum.

cena wywoławcza 150zł
LICYTUJE:

Licytacja trwa do 24.05.2011 do godz. 19:24 czasu forum.

cena wywoławcza 130zł
LICYTUJE:

Licytacja trwa do 23.05.2011 do godz. 9:04 czasu forum.

cena wywoławcza 45zł
LICYTUJE:

cena wywoławcza 65zł
LICYTUJE:

Licytacja trwa do 23.05.2011 do godz. 10:42 czasu forum.

cena wywoławcza 5zł za sztukę SPRZEDANE!
Ode a'lamour LICYTUJE:

So Elixir LICYTUJE:

Ming Shu LICYTUJE:

Licytacja trwa do 23.05.2011 do godz. 7:30 czasu forum.

cena wywoławcza 8zł za cały zestaw
Zestaw I LICYTUJE:

Zestaw II LICYTUJE:

Licytacja trwa do 23.05.2011 do godz. 8:42 czasu forum.

cena wywoławcza 15zł za sztukę
Lotion do ciała LICYTUJE:

Maseczkę do Twarzy LICYTUJE:

Mleczko do kąpieli LICYTUJE: