wątek Madzi i Wita: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117997
tak wygląda słodzinka:

o bazarku:
wszystkie fanty do licytacji
bazarek zamykam 23 maja o 21.00
koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej, koszt opakowania biorę na siebie
po zamknięciu pakuję i dnia następnego wysyłam pw z info o kosztach wysyłki i danymi do przelewu
po zebraniu przelewów i odliczeniu kosztów wysyłki, przesyłam pieniądze na konto kasia86, która to w wątku potwierdzi
chyba wszystko jasne, serdecznie więc zapraszam do oglądania i kupowania

1) ozdoby do powieszenia/postawienia - deseczki pomalowane, piękne Afrykanki na nich, 2 sztuki, cena wywoławcza każdej 15zł

2) Oscar Wilde, Portret Doriana Graya, cena wywoławcza 5zł

3) niebieskie etui na telefon własnoręcznie przeze mnie udziergane za pomocą szydełka

4) fioletowo-różowe etui na telefon - info jak wyżej. cena wywoławcza 10zł

5) kaseta wideo z ćwiczeniami gimnast. prowadzonymi przez Jane Fondę, cena wywoławcza 5zł

6) obcinacz kocich pazurów, praktycznie nieużywany, cena wywoławcza 8zł

7) laminowane rysunki z kocimi aniołami, rysowane przez dzieci z Atelier Kredka przy Konińskim domu Kultury, świetnie nadają się na podkładki, format A4, cena wywoławcza 9zł za sztukę, dostępne trzy sztuki
7.1.

7.2.

7.3.

8. podręczny kieszonkowy słownik phrasal verbs, cena wywoławcza 15zł

9) zapinka z tekstem: "Motto kota: nieważne co zrobiłeś, zawsze próbuj, by wyglądało na to, że to sprawka psa," czarny napis na białym tle. dostępne 3 sztuki, cena wywoławcza za sztukę 6zł

10) zawieszki do telefonu, dostępne dwie sztuki, cena wywoławcza za sztukę 7zł

11) książka "Zimny bufet," cena wywoławcza 15zł

serdecznie zapraszam