Pierwszy z nich to maleńtas znajdujący się pod opieką Agnieszki16.
Kociak był w bardzo złym stanie, męczył go okropny kk. Do tego dołożyło się zapalenie ucha środkowego. Wiadomo leczenie kosztuje, a mały zasługuje na zdrowie i cudowny dom. Wątek

Drugi to Lufcik. Kot, który "przegrał" z oknem i trafił na tymczas do jednej z Lublinianek. Lufcik ma niewładne tylne łapy. Potrzebuje rehabilitacji, leczenia i dużo cierpliwości. To wszystko ma zapewnione, ale wiadomo, leczenie kosztuje. Informacje o Lufciku

Licytacja dla każdego przedmiotu trwa tydzień od pierwszej oferty. Koszt przesyłki pokrywa sprzedający, zgodnie z cennikiem PP.
1. Szelki na kota mniejszego lub średniego. Niestety grubsze kotki niekoniecznie zmieszczą się w nie. Kupiłam kiedyś z myślą o mojej Klarze, ale niestety ona nie lubi chodzić w szelkach. Wykonane są ze ślicznego czerwonego weluru.
Cena wywoławcza - 10zł Licytujemy do 27.05 godz. 23:16
turkusowa za wywoławczą

2. Zestaw kocich pocztówek. Jest ich dokładnie 30! Większość w rozmiarze standardowych pocztówek, niektóre nieco większe. Są na nich koty różnych ras i w różnym wieku; grupowo i osobno

Cena wywoławcza - 10zł Licytujemy do 30.05 godz. 21:35

za wywoławczą kosma_shiva

3. Zakładki do książek w formie spinacza do papieru
z kotem (2szt.)

1szt. - Licytujemy do 24.05 godz. 9:46 justyna p

turkusowa

justyna p

SPRZEDANE - justyna p

1szt. - Licytujemy do 24.05 godz. 20:40 eski

itaka

turkusowa

SPRZEDANE - turkusowa

z myszką

Licytujemy do 24.05.2011 godz. 9:46
justyna p

SPRZEDANE - justyna p

ze świnką

Spinacz jest metalowy, zwierzaki gumowe.
Cena wywoławcza każdej zakładki - 5zł
4. Aniołek na szczęście. Mi już przyniósł. Może teraz przyniesie komuś innemu.

Gliniany (?) stojący aniołek.

Cena wywoławcza - 7zł, na szczęście

Tiger_ za wywoławczą

5. Zestaw kolczyków wkrętów. Wkręty są plastikowe, idealne na prezent dla małej lub nieco starszej księżniczki (sama takie mam

Cena wywoławcza - 5zł. Licytujemy do 26.05 godz. 11:37
Tiger_ za wywoławczą

Alienor

Tiger_ 7zł

6. Broszka. Broszkę wylicytowałam kiedyś na innym bazarku. Jak się okazało nie mam za bardzo do czego broszek nosić, więc sukcesywnie przekazuję je w inne ręce. Ta ponownie pomoże kotom

Cena wywoławcza - 7zł. Licytujemy do 30.05 22:46
Alienor

7. Korale. Korale wykonane z plastiku w kolorze czarnym i srebrnym. Bardzo lekkie, a zarazem efektowne. (Przepraszam za zdjęcie, robione było na szybko przy sztucznym świetle. Postaram się o lepsze).

Cena wywoławcza - 7zł.
8. Bransoletka. Bransoletka typu bangla. Wykonana z metalu w kolorze starego srebra. Szerokość bransoletki 4cm, obwód mierzony po wierzchu 17,5cm, z przerwa z tyłu 21,5cm.

Cena wywoławcza - 7zł. Licytujemy do 25.05 godz. 12:57
KatjaGda za wywoławczą