Postanowiłam zrobić bazarek na długi Etiopii Link do wątku : viewtopic.php?f=1&t=72149
Nigdy ich nie noszono- zegarki są w idealnym stanie, trzeba dokupić tylko baterie

Zegarek damski- jest bardzo elegancki, ma delikatną budowę bez zbędnych dodatków w stylu sztucznych diamentów które i tak po czasie odpadają. W razie potrzeby można odjąć zapinki, gdyby zegarek okazał się za duży.
Damski - zaczynamy od 10zł licytuje brooklynboogie

Zegarek męski - podobnie jak damski ma prostą i elegancką budowę. Idealny dla mężczyzny który ceni sobie prostotę i szyk. W razie potrzeby można odjąć zapinki, gdyby zegarek okazał się za duży.
Męski - zaczynamy od 10zł

Dałam jeszcze zdjęcia pudełka do nich. Gdyby kupujący jednego lub obu zegarków chciał je też, oczywiście nie ma problemu z tym, że pewnie koszty wysyłki trochę poszłyby w górę. Od razu zaznaczam, że pudełko ma ślad po kocim pazurku, oraz nie jest przesadnie pięknie wykonane. W środku jest małe lusterko. W razie wątpliwości mogę przesłać więcej fotek.

Ramka bardzo fajna, papierek z tyłu trochę jest żółty, ale przecież i tak go nie widać, a ramka jest bardzo oryginalna.

zaczynamy od 5zł
Piórnik. Wykonany z porządnego materiału, w środku ma 3 przegródki, więc długopisy i ołówki nie będą latały. Można też go użyć jako saszetki na pędzelki do makijażu/ tusz/kredki do oczu np.

zaczynamy od 5zł
Koszt wysyłki pokrywa kupujący, możliwy odbiór w Poznaniu.

Licytacja trwa 8 dni od pierwszej propozycji.
kończymy 16.05 o 23

Zapraszam serdecznie!