viewtopic.php?f=1&t=122550&p=7419634#p7419634

Anita5 pisze tak:
Kiedy otworzyłam transporter, ledwo z niego wyszedł. On ledwo chodzi! Łapy całe pokiereszowane, z krwawymi ranami, pazurów praktycznie nie ma, zdarte zupełnie. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Cały jakiś przekrzywiony, widać, ze ma problem z chodzeniem, że coś nie tak. (...) To młody kot, może mieć półtorej roku. Nazwaliśmy go Przemek.
Pierwszy zabieg i badania pochłonęły już 300 zł. A Przemka czeka jeszcze operacja....
Mam nadzieję, że dochód z tego bazarku choć trochę pomoże pokryć koszty leczenia Przemka.
A oto fanty:
1/ Stephen King "Historia Lisey" - nowa, nie używana (dostałam w prezencie drugi egzemplarz)
Czerwiec 2007 - Minęły dwa lata od śmierci Scotta, męża Lisey Debusher Landon. Spędzili razem 25 lat we wspaniałym związku, który spajało głębokie, chwilami wręcz przerażająco intymne uczucie. Scott był sławnym, nagradzanym pisarzem, autorem bestsellerów, ale i bardzo skomplikowanym człowiekiem...

Cena wywoławcza - 15 zł
2/ Etui na karty kredytowe - dobrej jakości skóra, w eleganckim pudełku, świetne jako upominek

3/ Podstawki - prosto z Australii, bardzo porządne, w rzeczywistości dużo ładniejsze, centralna część mieni się różnymi odcieniami srebra i koloru perłowego (na fotkach tego nie widać)

4/ Zestaw długopis i breloczek - prosto z Australii

Bazarek trwa do soboty 07.05.2011 godz. 21:00:00.
Do ceny należy doliczyć 4,50 zł jako koszty wysyłki.
Zapraszam