z którego dochód przeznaczony będzie na potrzeby dla podopiecznych iza71koty

z wątku

Licytujemy dziś ciuszki i buciki używane lecz w bardzo dobrym stanie:D
Ceny proponują Licytujący

Koszt przesyłki to 5zł, którą pokrywa Kupujący.
Bazarek trwa 7 dni do soboty 7 maja godziny 22.00 czasy forumowego

Zapraszam Wszystkich serdecznie do licytacji

1.Czarna powiewna i cieniutka bluzeczka - koszulka z żorżetki. Ozdobna kokardka z przodu. Produkt indyjski. Wokół dekoltu i pod biustem obszyta błyszczącymi czarnymi cekinami i czarnymi koralikami. Rozmiar 38. Stan idealny. Czarna podszewka ze streczem.

2.Czerwono- czarna bluzeczka na króciutkich ramiączkach, zdobiona delikatnie brokatem. Miła w dotyku. Lejący materiał ze streczem. Delikatna. Po założeniu z przodu układa się bardzo ładnie drapowanie. Polyester. Produkt tunezyjski. Rozmiar M.

3.Tunika. Odcienie fioletu. Zdobiona brokatem. Rękaw dzwon z rozcięciami. Dół ukośny. Welurowa ozdobna tasiemka. Polyester -stretch. Rozmiar 36-38.
Mierząc od samego ramienia najkrótszy punkt to 58 cm.Pod biustem na luźno bez rozciągania 88 cm.To mocny stretch zatem dość ciągliwa.

agiag i jej Mama 30zł

4.Koszulka gorsetowa firmy Pimkie. Czarna koronkowa na czerwonej podszewce. Z przodu zapinana na haftki.Gumowe ramiączka.Produkt marokański. Stretch.Rozmiar 36.Polyamid.

5.Koszulka gorsetowa firmy Pimkie.czarna koronka, czarna podszewka.Delikatne brokatowe zdobienia. Rozciecia z przodu na dole.Produkt marokański.Rozmiar M. Polyamid.

6.Srebrne szpileczki. Rozmiar 37. Zgrabne. wąziutkie. Wykonane z dość elastycznego tworzywa.Produkt chiński.Wysokość szpilki 9 cm.

7.Skórzane na koturnie. Rozmiar 37. Wiązane na kostkach.Kolor ciemny braż. Kolor koturny kawa z mlekiem.Wysokosć koturny 10 cm.

8.Klapki na szpileczce. Wysokość 6cm.Fleki do zrobienia. Poza tym stan idealny.Kolor biskupi czyli mocna ciemna czerwień wyszywane w całości koralikami i cekinami.Rozmiar 39.

9.Skórzane japonki na koturnie "Dorothy Perkins."Wysokość koturny 9 cm. Rozmiar 5 długość wewnątrz 24 cm. Noszę rozmiar 37 i mam bardzo szczupłą nogę od góry. Dla mnie są luźne. Myślę ze to rozmiar 38 i musi być to Osoba która ma od góry grubszą nogę, czyli wysokie podbicie.

10.Ekologiczne plecione paski. Sznurek i drewniane korale. Kolor kawa z mlekiem i ciemny brąz.

pasek kawa z mlekiem: agiag 10zł

pasek ciemny brąz: agiag 10zł

11.Kurtka damska Columbia. Przeciwdeszczowa i oddychająca.
Nowiutka rozmiar M.
długość całkowita od ramienia 62cm przód - tył 65cm
szerokość od pachy do pachy 56cm
długość rękawa mierzona od ramienia 60cm - od pachy 56
Kolor taki jak na ostatniej fotce według mnie khaki - bardzo twarzowy.
Kurtka przywieziona z Anglii koszt takiej w sklepie myślę 250-300zł.

sylwiaro 50zł

12.Kurtka damska skórzana angielskiej marki Snap Shot.
Rozmiar XS.
długość całkowita od ramienia 52cm
szerokość od pachy do pachy 46cm
długość rękawa od ramienia 60cm - od pachy 46cm.
Fason bardzo dopasowany, kilkakrotnie ubrana. Grubsza skóra, kolor kruczoczarny - niestety aparat go rozjaśnił.
Zakupiłam ją po bardzo okazyjnej cenie 200zł.