nie wiem czy wszyscy znają tą smutną historię. Jeżeli nie, można doczytać tutaj i druga część tutaj
W dużym skrócie Pani Basia razem z Panem Stanisławem mieli pod swoją opieką około 30 kotów i 11 psów.
Niestety 13 lutego 2011, Pan Stanisław zmarł nagle na zawał serca.
Część kotów już udało się wyadoptować. Niestety okazało się, że większość stada ma świerzbowca. Te które zostały z Panią Basią mają w poniedziałek (4.04) zamówioną wizytę weterynarza.
Koszt tej wizyty to 422 zł + ewentualne lekarstwa (wiemy już, że przynajmniej jeden kot jest kichający, jak wypadnie reszta okaże się w poniedziałek)
Do chwili obecnej udało się dzięki Wam kochani zebrać ponad 1000 zł za co kupiłyśmy Pani Basi pół tony węgla, zapłaciłyśmy za prąd, zrobiłyśmy zakupy żywnościowo-chemiczne. Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję

Ale potrzebujemy dalej Waszego wsparcia. Stąd kolejny bazar. Fanty ofiarowała kobieta o wielkim sercu czyli Zabers.
A oto zasady gry:

Bazar trwa do niedzieli 10.04 do godz 21.00 czasu forumowego Każdą rzecz licytujemy od 1zł Najmniejszą kwotą jaką można przebić licytację jest 1 zł.
Koszt przesyłki wg cennika Poczty Polskiej ponosi szczęśliwy nabywca.
Ostatnia licytująca osoba otrzymuje ode mnie przesyłkę gratis

1. Ramka z kocim obrazkiem, format 10x15 cm

licytuje

2. Wydrukowany na płótnie wzór z kotem, wymiary środka 17x12 cm

licytuje

3. Puszka z motywami morskimi, na herbatkę, kawę, skarby. 8,5 cm x 8,5 cm wysokość 12 cm

licytuje

4. Puszka z motywem kota, 12,5 x 9 cm, wysokość 8 cm

licytuje: mamut 18 zł

5. Puszka zimowa na skarby, średnica 19 cm, wysokość 6 cm

licytuje

6. Puszka kawiarniana, średnica 20 cm, wysokość 7cm

licytuje

7. Puszka z piekarnią, średnica 19 cm, wysokość 4 cm

licytuje

8. Stylowe pudełeczko z kory brzozowej, bardzo misternie wykonane, średnica 11 cm, wysokość 5,5 cm W sam raz na biżuterię

licytuje

9. Mini portfelik, posiada suwak, z tyłu ma szlufkę, można nanizać na pasek

licytuje

10. Piórnik Myszka Miki ze słodkimi piankami i naklejkami literek alfabetu wg informacji na opakowaniu. Na życzenie mogę odpakować i sfotografować w środku (sama jestem ciekawa jak to wygląda

licytuje

11. Miska kocia, średnica 11 cm, wysokość 6 cm

licytuje

12. Magnesy na lodówkę, 6x9 cm

12.1. licytuje

12.2 licytuje

12.3 licytuje

13. Koci kubek, cud urody

licytuje

14. Koci kubek jeszcze większej urody, wysokość 9 cm, średnica 8,5 cm

licytuje

15. Kubek sercowy z podstawką wysokość 10 cm, średnica 8,5 cm

licytuje

16. Talia kart do gry ze zwierzakami

licytuje

17. Donośny dzwonek (np można dzwonić na posiłki, na męża, na kota... chociaż to ostatnie miałoby wątpliwe powodzenie chyba

licytuje

18. Magiczny dziurkacz, który zamiast zwykłych dziurek robi dziurki w kształcie kota

licytuje

19. Ogromny ręcznik z kotem, 100% bawełna, wymiary 154x80 cm, zadruk jednostronny.
Jak Twój kot ma focha, zawsze moża się owinąć kocim ręcznikiem. Niestety nie mruczy

licytuje

Uff! Startujemy! Kto pierwszy?