Broszka pisze:Bazarek na spłatę długu u weta za Broszkę i Inkę
olbrzymie koszty leczenia pogrążyły moją i tak już trudną sytuację finansową...
Broszka, karzełek po ciężkiej operacji rozerwanej przepony z jelitami i innymi organami przemieszczonymi w płuca
viewtopic.php?f=1&t=121826
Koszty diagnostyki, operacji i leczenia pooperacyjnego Broszki wyniosły jak dotąd ok 1900,-
Większość długu udało się już spłacić dzięki wpłatom forumowiczów i bazarkom - bez Was nie dałabym rady tego udźwignąć![]()
ale nadal do spłaty jest ponad 600,- i wciąż dochodzą nowe koszty np niedawne badania kontrolne to 255,- (badanie, rtg, usg, krew), trzeba kontynuować b.drogą dietę (koszt ok 200,- za mc), do tego wszystkiego dochodzą koszty leków i czekają jeszcze szczepienia i sterylka...
Seniorka Inka z przewlekłą niewydolnością nerek, plazmocytarnymi dziąsłami i rakiem płaskonabłonkowym
viewtopic.php?f=1&t=123600
Półtora miesiąca temu przeszła ciężką operację usunięcia ucha (rak płaskonabłonkowy) i usunięcia wszystkich zębów (plazmocytarne zapalenie dziąseł).
Jak dotąd badanie przedoperacyjne (usg, krew, rtg), sama operacja, badanie histopatologiczne ucha i dziąsła, badania kontrolne i leczenie pooperacyjne kosztowały ok 700,- i ponad połowę tej sumy mam nadal do spłaty...
LICYTACJA lub KUP TERAZ
czas trwania bazarku do poniedziałku 4.04 do 21:11 czasu realnego lub KUP TERAZ
koszty przesyłki pokrywa kupujący - paczka - 13 zł
a mamy GADAJĄCEGO KOTA

Kot ma czujnik ruchu i gdy kogoś / coś wyczuje - miauczy rozdzierająca kilka razy. Takie cuda są w lidlu - po 39,9 ale żółw czy żaba - a to KOT!!!!
wykonany z tworzywa sztucznego - dla mnie imituje kamień trochę. Fajnie wykonany, zasilany bateriami - załączam. Kupiłam go na bazarku NOWEGO , postał na parapecie, niech pomoże Broszce. Wysokość kota: 22 cm

cena wywoławcza - 20 zł Mrata
KUP TERAZ - 50 zł z przesyłką
ZAPRASZAM