PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI-Było 9 GRATISÓW-KONIEC dziekuje:)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 17:48 PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI-Było 9 GRATISÓW-KONIEC dziekuje:)

Ufff, jakoś nie mogłam sie zabrać do tego bazarku 8) choć bardzo sa potrzebne pieniądze dla kociej Chatki :arrow: viewtopic.php?f=1&t=123761

Mam nadzieję, ze bazarek mnie nie zawiedzie i jak zawsze pójdzie pięknie :1luvu: licze na to bardzo,bardzo, tym bardziej, ze dostawałam wiadomości na pw z zapytaniem kiedy go wreszcie wystawie :wink:
No więc wystawiam Drogie Panie i liczę na hojność, bo rachunków w Kociej Chatce ostatnio co niemiara :roll:

Bazarek bedzie trwał do 3.04.2011r. do godz.21:00:00 koszt wysyłki pokrywa kupujący

Do Licytacji wystawiam - Nalewki oraz przetwory :ok:

Obrazek

Gratis-
Obrazek GRATIS II Obrazek GRATIS III Obrazek GRATIS IV Obrazek GRATIS V Obrazek GRATIS VI Obrazek [color=#BF0000]GRATIS VII Obrazek GRATIS VIII Obrazek GRATIS IX .Obrazek

Nr.1- To zestaw trzech nalewek: Nalewka z Aronii, Jarzębiny i Pigwy + Sok z Aronii i Żurek :wink:

Cena wywoławcza- 25 zł

Licytuje - Alienor - 91 zł :1luvu:

Obrazek...Nalewka z Aronii,Pigwy i Jarzębiny
oraz Sok z Aronii i Żurek :wink: (na Wielkanoc jak znalazł :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

Nr.2- To zestaw 8 owocowych przetworów - Pigwa w syropie,Galaretka Jabłkowa z dodatkiem Mięty,Konfitura Truskawkowa, Dżem pomarańczowo-Cytrynowy, Dżem Aroniowo -Gruszkowy, Powidła Śliwkowo-Czekoladowe, Dżem Jarzębinowy z dodatkiem gruszek i jabłek (świetny do mięs), Miód z Mniszka Lekarskiego

Cena wywoławcza - 25 zł

Licytuje - gosiakot - 170 zł :1luvu:

Obrazek

Zapraszam bardzo serdecznie do licytacji....moze już ostatniej bo przy tych cenach cukru nie wiem czy w tym roku będę robiła przetwory na bazarki :roll:
Ostatnio edytowano Nie kwi 03, 2011 20:28 przez Iweta, łącznie edytowano 35 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie mar 27, 2011 18:33 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Życzę powodzenia.Wiem co dziś w nocy będzie mi się śniło.PIGWA :mrgreen: :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie mar 27, 2011 18:50 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Start nr 2 8)
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 27, 2011 19:16 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Petka pisze:Start nr 2 8)

witam , poprosze nr 2 za 35 zł. może uda mi się uszcznąć choć parę specjałów ze spiżarni Iwety :mrgreen: Dzis mi smutno i nie wiem co dalej z moim podopiecznym Józiem , dziś nocuje w kociej chatce gdzie jest spokój i jedzonko , ale kotek jeść nie chce - ech, przydałoby się coś na poprawę humoru :ok:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie mar 27, 2011 19:28 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Oba po 50 zł za zestaw :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 27, 2011 19:57 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Dzięki Kasiu, gdybyś sie nie zameldowała na moim bazarku byłabym zawiedziona :wink:

Gosiu, na poprawe humoru to raczej zestaw nr 1 :lol:

Marzenko, dzieki wielkie, jakby co to truskawki wymienimy na coś innego :D

Iweta

Post » Nie mar 27, 2011 22:19 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Na dobranoc sobie podniosę, a nuż ktos zobaczy :wink:

Iweta

Post » Nie mar 27, 2011 22:43 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Ale smakowitości;zapachniało latem i jesienią... :1luvu: :ok: :1luvu: Powidła śliwkowo-czekoladowe-marzenie :spin2:
W portfelu pusto,to chociaż podrzucę :ok: :ok: :1luvu: :ok: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Nie mar 27, 2011 22:46 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

przyszłam poptrzec na kolejną walkę o pyszności Iwetki :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie mar 27, 2011 22:55 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Nie martw się cukrem, stanieje, a jeśli nie, to można skoczyć do Czech, tam ceny są normalne ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon mar 28, 2011 7:17 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

mniam mniam...
to ja poproszę nr 2 za 55 zł :D
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon mar 28, 2011 7:19 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

Tak tak cukier to nie problem :ok: więc nie wymyslaj Iwonko :ryk:
Cała Polska czeka na twoje przetwory :piwa: a kociaki min. dzięki twoim darom i hojności forumowiczów/ łasuchów mogą spać z wieeeelkimi brzuszkami w ciepłym pomieszczeniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon mar 28, 2011 7:44 Re: Jeszcze raz z... MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki :)

myrzapl pisze:mniam mniam...
to ja poproszę nr 2 za 55 zł :D

Dziekuje bardzo ale chyba nie będziesz chciała przesyłki do Abu Dhabi, bo pewnie zanim by doszła to juz tegoroczne przetwory stałyby w spiżarni :wink:

Dobra, dobra dziewczyny, sa dwa wyjścia albo otworze własną cukrownie albo zaczne robić przetwory bez cukru :mrgreen: :wink:

Iweta

Post » Pon mar 28, 2011 7:56 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

do Abu Dhabi rzeczywiscie trochę by szło... ale do Warszawy dotrze migiem! :D
czyli 55 zł, chyba że nie chcesz :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon mar 28, 2011 7:58 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

myrzapl pisze:do Abu Dhabi rzeczywiscie trochę by szło... ale do Warszawy dotrze migiem! :D
czyli 55 zł, chyba że nie chcesz :wink:

Jak nie chce? Przecież wpisałam a nawet do Abu Dhabi tez bym wysłała bo w zamian licze na te kapsle z bezalkoholowego piwa :wink:

Iweta

[następna]