Zasady bazarku:
- Wszystkie ceny są cenami wywoławczymi
- Bazarek trwa do niedzieli 3 kwietnia do godziny 18:00
- Koszty wysyłki częściowo pokrywa kupujący - 4 zł - reszta po mojej stronie.
- Na życzenie dorobię więcej zdjęć lub podam więcej informacji: dokładne wymiary, skład itd. - proszę pisać

- Ewentualne wpłaty idą na moje konto, ja potem przesyłam wszystko hurtem na konto AFNowskie, z rozliczeniem ogólnym na wątku i szczegółowym w PW do Tweety (prezesowej Fundacji).
Oraz, uwaga! Prowadzę również bazarek z kolczykami - viewtopic.php?f=20&t=125600&start=0 więc jak ktoś chciałby sobie dobrać kolczyki, to dla Kupujących na tym bazarku mamy zniżkę z 8 do 5 zł

Oto fanty:
1. Pistacjowa bluzka z wstawkami. Kolor bardzo ładny, intensywniejszy niż na zdjęciach. Szerokość w biuście ok 37cm*2, długość ok 57 cm. Cena wywoławcza 7 zł Kupiła siostra milu za 7 zł

2. Czerwony sweterek-golf ze złotą nitką. Szerokość w biuście ok 38cm*2, długość bez golfu od wycięcia ok 47 cm. Cena wywoławcza 7 zł

3. Oryginalna koszulka Nike, kolor różowy ciut może jaskrawszy niż na pierwszym zdjęciu, nie paskudny, bawełna dobrej jakości. Kupiona kiedyś jako nówka w angielskim charity shopie, założona może z 3 razy. Przyglądając się koszulce przed wystawieniem zauważyłam lekkie przebarwienia na jednym boku, jakby po nieudanym suszeniu czy coś, ale naprawdę prawie niewidoczne na żywo (na pierwszym zjęciu poprzeczne po lewej stronie). Szerokość w biuście ok 41cm*2, długość z przodu ok 45 cm. Naprawdę wdzięczna bluzka. Cena wywoławcza 6 zł (o złotówkę mniej niż inne przez te przebarwienia). Kupiła jej siostra za 6 zł

4. Jasnozielona, lniana (tak mniemam) bluzeczka Dunnes Stores. Taka kopertowa trochę, wiązana z tyłu. Szerokość w biuście ok 50 cm, długość od karku ok 58 cm. Prana, nieprasowana

5. Fajna letnia/plażowa bluzeczka rozmiar M, założona może 2 razy. Wiązana na szyji, z tyłu na gumce, więc się dopasuje. Bez rozciągania w biuście ok 38cm*2, długość od odcięcia pod biustem ok 25 cm. Cena wywoławcza 5 zł.

6. Śliczna brązowa bluzeczka. Szerokość w biuście bez rozciągania ok 38cm*2, długość od linii biustu wg szwu w najdłuższym miejscu ok 59 cm. Cena wywoławcza 7 zł. Kupiła jej siostra za 7 zł

7. Letnia sukienka - bawełna, kupiona kiedyś w sklepie indyjskim, świetna na plażę

8 - 9 - 10. Czarny (nr

Niebieski kupiła anna09 za 10 zł

Czarny kupiła Annazoo za 10 zł

Wymiary - czarny i czerwony - po ok 39 cm*2 w biuście, po ok 48 cm długości mierząc od dołu stójki
- niebieski - ok 39 cm*2 w biuście, ok 47 cm długości mierząc od dołu stójki

11. NOWY z metką, piękny i delikatny komplet. Solidnie wykonany, produkcji polskiej - firma Monika. Rozmiar z metki 44, skład polyester 50%, viscose 35%, elastan 15%. W wiosennych kolorach

12. Lekka spódniczka na gumce. W pasie bez rozciągania ok 35cm*2, długość ok 53 cm. Z metki wewnątrz rozmiar 42, skład 100% wiskoza. Cena wywoławcza 6 zł

13. Ciut mniej lekka spódniczka bo z podkładką. W pasie 35cm*2 bez rozciągania, długość ok 62 cm. Skład 100% polyester. Cena wywoławcza 6 zł

14. Śliczna sukienka, taka raczej do miasta. Z metki rozmiar 52, skład 67% poliester, 33% wiskoza. Biust ok 48cm*2, długość od wycięcia wraz z frędzlami ok 83 cm. Cena wywoławcza 15 zł Kupiła ametyst55 za 17 zł

15. Śliczna elegancka jasnoszara bluzka/tunika dużego rozmiaru - z metki 24 angielski, więc to tak ok 52 polski. Mierzyłam podkładkę, bo się nie rozciąga - ok 68 cm*2. Skład 100% polyester, odcięta metka z nazwą firmy, ale wykonanie bardzo solidne. Delikatniutki materiał, ale właśnie pewnie przez to bluzka ma 2 zaciągnięcia - jedno malusie na ramieniu, drugie trochę większe idące wzdłuż materiału. Nie są jakoś bardzo widoczne, a może ktoś będzie umiał coś z tym zrobić. Cena wywoławcza 8 zł (przez te zaciągnięcia) Kupiła Jafusia za 10 zł

16. Jaskrawopomarańczowa bluzeczka Angie na szczupłą osobę (wygląda na nową) - skład 90% wiskoza, 10% elastan. W biuście ok 35 cm*2 bez rozciągania, długość ok 44 cm. Cena wywoławcza 7 zł

17. Przewiewne spódnico-szorty na porządnej gumce z tyłu. Ok 32cm*2 bez rozciągania w pasie (ale się rozciąga), długość ok 52 cm. Cena wywoławcza 5 zł Kupiła jej siostra za 5 zł

18.Bluzeczka/tunika Cubus rozmiar M. Ok 44 cm*2 w biuście, długość ok 55 cm, dość głęboki dekolt. Oglądając bluzkę przed wystawieniem zauważyłam 2 przebarwienia, najpewniej do uprania - postarałam się uchwycić je na zdjęciu. Cena wywoławcza 6 zł. Kupiła jej siostra za 6 zł

19. Elegancka wyjściowa brązowa bluzeczka/sweterek ze złotą nitką. W biuście ok 44 cm*2 bez rozciągania, długość od karku ok 54 cm. Cena wywoławcza 8 zł

20. Porządna sportowa bluza Reporter, z metki L. W biuście ok 54 cm*2, długość wraz z szyją ok 60 cm. Cena wywoławcza 10 zł

21 i 22 Luźne, krótkie kamizelko-wdzianka na rozmiar ok M/L Cena wywoławcza każdego 4 zł
Nr 21 kupiła miszelina za 4 zł

Nr 22

23. Kwadratowa apaszka ok 68x68 cm Cena wywoławcza 4 zł

24. Dół od stroju kąpielowego - nowy z metką - dwustronny

25. No i na koniec - nowe czerwone koronkowe majtki

ZAPRASZAMY!