Zwierzaki nie są strasznie zabiedzone, ale luksusów nie mają. 11 lat ma Czesiek, jest wykastrowany, cierpi na syndrom urologiczny i powinien jeść karmę urinary. Franca, biała kotka, ma 5,5 roku, trochę chuda, w najbliższych dniach zostanie wysterylizowana, psica Chilli ma 6 lat, jest wysterylizowana, jest energicznym psem, bardzo kochają się z Francą, i jeśli możliwe byłoby wydanie ich do domu razem to byłoby super. Wszystkie zwierzaki są bardzo proludzkie, oczywiście załatwiają się do kuwety i są niewychodzące (oprócz psa rzecz jasna

dochód z bazarku zostanie przeznaczony na badania dla Czesia- Monika D. jest gotowa dać mu nowy dom ale najpierw trzeba go porządnie zdiagnozować żeby wiedzieć co ją czeka. Koszt badań to ok 200zł- krew, mocz i usg pęcherza.
tutaj: viewtopic.php?f=20&t=125772 Monika też wystawiła bazarek.
no to zaczynamy:
jeansy Cross, nie wiem czy w ogóle były noszone, może z raz, szerokość w pasie 39, długość 100, biodra 49cm. 20zł

jeansy Levi's, stan bdb, minimalne wytarcia na pupie, pas 38, długość 95, biodra 49,5 20zł

widzę właśnie, że nie zrobiłam fotki całych spodni, jak będzie potrzebna oczywiście dorobię
jeansy Stradivarius, stan bdb, pas 42, długość 104, biodra 48cm, 15zł

rybaczki bojówki Zara, stan bdb, niestety materiał zbiera kłaki, więc polecam właścicielom czarnokotów, pas 41, długość 73, biodra 49cm, 15zł

marynarka/żakiet a'la frak, dłuższy z tyłu, w cieniutkie prążki, raczej dla pań z większym biustem, ma dość długie rękawy, szerokość w pachach 52cm, długość z tyłu 64cm, rękaw 67cm, 15zł

pasek, z prawdziwej skóry, stan bdb, kolor żółty ze złotawą poświatą, z tyły fioletowy napis "gold digger", rozmiar 85, długość całkowita bez klamry 97cm, szerokość 4,5, 10zł

dwie maskotki, myszka i kotek, myszkę można zawiesić, kot jak to kot- chciałby tylko leżakować

i na koniec, creme de la creme, mój osobisty faworyt, prosto z Anglii, czekał na specjalną okazję: termo-torba np na winko lub inny napój, na wycieczkę lub piknik, góra na rzep, u góry odpinana rączka, każdy będzie zazdrościł! wymiary to wysokość 26 i szerokość 16,5cm

jak widać wzbudza zainteresowanie nawet u kotów, można porównać z żywym modelem- wierna kopia kociego oblicza! proponuję 15zł na start.
za wysyłkę doliczę po 5zł. ślicznie dziękujemy za wsparcie.