Cel: opłacenie płatnego DT i być może również kastracja Tofika. To pies z mojego podpisu, dla którego naiwnie szukam nowego domu, a który po pobycie w bezpłatnym DT znów ma nad sobą groźbę schroniska. Nie dogaduje się z psami samcami (tak w skrócie i łagodnie mówiąc). Więcej na jego wątku: viewtopic.php?f=21&t=105845&p=6869767#p6869767
Koszt domu tymczasowego to 20 zł za dobę u Agnieszki z dogomanii, czyli 600 zł za miesiąc - 30 dni.
Koszt kastracji jeszcze do ustalenia (marzec miesiącem tańszych kastracji, ok 170 zł za tej wielkości psa + koszt badań przed kastracją, bo nie jest już młody)
Pies był kilka dni temu odrobaczany, ale trzeba będzie zabezpieczyć przed kleszczami i pchłami
Do Agi jedzie w niedzielę. Jeśli ktoś chciałby wesprzeć finansowo Tofika, przyjmę każdy grosz.
W tej chwili mam swoje 100 zł, obiecane drugie 100 od dotychczasowej właścicielki, może drugie 100 jeszcze od kogoś, ale realnie teraz mam na Tofika 100 zł
A więc... w opcji KUP TERAZ
KOCIE POSŁANIE W ZIELONO-BRĄZOWE PRĄŻKI - cena 90 zł - chyba, że ktoś się ulituje i da jeszcze więcej (+ przesyłka 13 zł)
własnoręcznie dziergane
średnica zewnętrzna ok 54 cm, wewnętrzna ok 34 cm, w środku mieści się spory kot - mój Czesiek (ten na zdjęciu) ma ok 6-7 kg
Posłanie wykonane z grubej włóczki, w większości jest to wełna bądź mieszanka z wełną. Wypełnienie to włóknina, dość mocno ją zrolowałam.
Najbardziej realne kolory są na pierwszym zdjęciu (na moim monitorze)