Wtedy udało nam się uzbierać 180 zł, które zostały przekazane Fundacji Pod Jednym Dachem (http://www.podjednymdachem.org, viewtopic.php?f=1&t=108720) na sterylizacje bezdomnych kotów.
Ośmielona sukcesem tamtej akcji - ogłaszam jej drugą edycję. Tym razem pod tytułem "Pocztówka z Chin".
W marcu będę w Chinach. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, odwiedzę Pekin, Gulilin i Chengdu. A każdy z Was, kto wpłaci na moje konto jedyne 10 zł otrzyma pocztówkę z pozdrowieniami z jednego z tych miejsc.
Koszt pocztówki + wysyłki nie powinien przekroczyć 3 zł. Reszta zostanie wpłacona na konto Fundacji Pod Jednym Dachem z prośbą o wykorzystanie tych pieniędzy na pokrycie kosztów sterylizacji bezdomnych kotów. Im więcej kotów uda się wysterylizować przed nadejściem wiosny, tym mniej będzie kociej biedy i bezdomności.
Chętni są proszeni o wpisywanie się w wątku. W PW ja podam numer konta, a Wy adresy na jakie mają być przesłane pocztówki, ewentualny tekst i to, z którego miasta ma być wysłana pocztówka. Zgłaszać się można do 10. marca.
Zapraszam serdecznie!
A na zachętę kilka widoczków:

Pocztówki zamówili:
Megana
AgaPap
Kotek&Tosia - 2 pocztówki
Willow_
merrigold77 - 3 pocztówki
elzak3
Alienor - 2 pocztówki
Terra50
arwennna