Wszystko wskazuje na FIV+,czego obawiam się najbardziej.
Wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120977&p=6973823#p6973823
Znalazłam ją w grudniu w kiepskim stanie,Udało się ją doprowadzić do stanu 'używalności',ale coś zaczęło się dziać i wylądowała w szpitaliku na hospitalizacji...było naprawdę kiepsko,ale nadal nie wiemy co jej jest,a z infekcji wpada w infekcję
...reszta na wątku Na chwilę obecną wydaliśmy 980 zł
Myślałam,że kiepsko już było,ale tak nie było nigdy...
Zabrakło na karmy dla obu kić i na kolejne zastrzyki Zylexisu dla Megi.
nie wiadomo też co wykażą wyniki
Rozliczenia plus rachunki na wątku Megi str.26 i 33.
02.02.2011r
Daliśmy krew Meguni do badania PCR FiV i FelV w Laboklinie oraz dostała pierwszą dawkę Zylexisu.
Wisimy w klinice jeszcze 110 zł za test FeLV,ale to będzie spłacone do soboty,zapłaciliśmy dziś 220zł plus to co w sobotę.
Brakuje nam na kolejne dwa zastrzyki Zylexisu i na karmę
Od poniedziałku 7.02.2011
Kolejne dwie dawki Zylexisu (2x 50zł) i karma.
Jeśli nic nie wyjdzie we krwi to potrzebne badanie endo (badanie 200zł,wycinek 50zł,histopatologia wycinka 50 zł ) razem 400 zł
Wpłynęła mi renta (444zł) ,pokryła debet,który zrobiłam podczas leczenia Megi i zdołałam jej kupić z tego co zostało Kalm Aid,nie oddałam długu 150zł,za Meguś oraz pieniążków ,które pożyczyłam również na swoje wcześniejsze leczenie po szpitalu,dlatego nie mam nawet skąd pożyczyć.
Po opłatach z dn.02.02.2011 r na koncie pozostało z mojej renty 20 zł...wisimy w lecznicy 110 zł...to wszystko autentyczne.
Z bazarków wydane do zera.
Ja mam tylko rentę (niecałe 500zł).Jestem po operacji kręgozmyku węzinowego,dyskopatii kręgów L3/l4/L5/S1 i usuwaniu przepuklin.Mam założone śruby i implanty dysków.
Jestem dwa miesiące po ostatniej operacji.
TŻ-et zarabia max 1100zł z czego musimy utrzymać mieszkanie,siebie,zwierzaki i zakupić leki dla mnie i psicy.Dotychczas starczało,ale teraz się posypało wszystko na raz,bo ja zdążyłam zaleczyć powikłania po oper acji ,a Meguś się rozchorowała.Nie zapłaciłam czynszu,zadłużyłam się już wcześniej na siebie,teraz na Megi
Tak to wygląda na chwilę obecną...
Nie wiem co zrobię gdy zabraknie funduszy ,a będzie to kosztowało tyle co teraz?
Co jak nie będzie za co leczyć

Boję się czarnego scenariusza,choć staram się nie dopuszczać tej myśli
Z infekcji jelit wpadła w infekcję dróg oddechowych i zapalenie uszka ,a na dodatek nie działały leki,strasznie wymiotowała i miała problemy z qupką.Była tydzień na kroplówkach,non stop zmieniane leki,usg,rtg oba x 3,badania krwi,testy na pp,kilka zastrzyków dziennie przez 11 dni,beta glucan,Kalm Aid i conv.
============================================================================================
FANTY NA BAZAREK PRZEKAZAŁA PONOWNIE DAGMARA2
DZIĘKUJEMY
=============================================================================================
1.Piękny szlafrok damski kolorze kremowej żółci.Tkanina: frotka,bardzo miękka i przyjemna w dotyku.
Szlafrok długi,nowy.
Rozmiar z metki XL,ale warto sugerować się wymiarami.
Skład:80% bawełna,20% poliester
Wymiary :
Długość rękawa od pachy – 47 cm
Długość rękawa od ramienia – ok. 57 cm
Długość całkowita od karku – ok. 115
Szerokość pod pachami – ok 2x60 cm
Cena sklepowa ok.90-100 zł.

Cena wywoławcza
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Zestaw kosmetyków do włosów firmy L'occitane-odżywka i szampon do włosów,seria odbudowująca.Pojemność 2 x 50 ml.
Zapakowane,idealne na prezent.

Cena wywoławcza
LICYTUJE
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Lusterko w pięknej oprawie z imitacji skóry strusia firmy Avon z sygnaturą.W środku lusterko zwykłe i powiększające oraz pędzelek do malowania ust.

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz [/size]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.Masło do ciała z minerałami z morz martwego.Planet SPA Avon 200 ml.Nieużywane rzecz jasna

Cena wywoławcza
LICYTUJE
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.Ampułki do twarzy z zieloną herbatą AVON,seria Planet SPA zawartość 4 x 2 ml

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz [/size]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.Naszyjnik pięcio-rzędowy z masy perłowej ze srebrnym zapięciem.naszyjnik okazał się być bransoletką

Cena wywoławcza
LICYTUJE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.Naszyjnik,bardzo orientalny.Kamienie imitujące turkus.AVON

Cena wywoławcza
LICYTUJE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8.Pierścionek i broszka AVON,nowe w opakowaniu.Dla mamy,babci,cioci.

Cena wywoławcza
9.Piękna bransoletka AVON nowa w pudełeczku.Bransoletka na gumkę więc wielkość przegubu nie ma znaczenia.

Cena wywoławcza
LICYTUJE [/size]
10.Kolczyki złote z cyrkoniami,nowe AVON.Oczywiście imitacja złota.Są 3 pary.

Tu bardziej widoczne.
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=aca268d1b7&view=att&th=12df22ee8eea120f&attid=0.4&disp=inline&zw
Cena wywoławcza
1 parę
LICYTUJE
2 parę
LICYTUJE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11.kolczyki Avon,duże perły,średnica 2,5 cm.

Cena wywoławcza
LICYTUJE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12.Rewelacyjna książka Janusza Głowackiego "Good night Dżerzi".Książka NOWA.
Cena sklepowa 39 zł.
Powieść osnuta wokół losów sławnego pisarza Jerzego Kosińskiego – polskiego Żyda, który zrobił w USA wielką karierę. Kim naprawdę był ów kontrowersyjny człowiek, zmieniający wciąż swą biografię, naznaczony Holokaustem bywalec klubów dla sadomasochistów, podejrzewany o to, że nie napisał sam głośnego „Malowanego ptaka”? Ciekawa konstrukcja: narrator (sam Głowacki) próbuje stworzyć scenariusz do filmu o Kosińskim, przemierzając emigrancki Nowy Jork. Niepokojące, błyskotliwe, w części autobiograficzne.

Książka ma swój osobny bazarek,by nie zniknęła w tłumie
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=123754
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I coś dla panów:
13.Spinki do mankietów Avon.

Cena wywoławcza
LICYTUJE [/size]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:Dorzucam jeszcze parę drobiazgów.Te były używane i wszystko zostanie opisane.
14.Kolczyki do kompletu z bransoletką nr.6.
Kolczyki wiszące,srebro pr.925,ozdoba z masy perłowej ,dł.ok.6-6,5 cm

Cena wywoławcza
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15.Kolczyki,srebro pr.925,kamień Kryształ górski.Dł.ok.6 cm.

Cena wywoławcza
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16.Śliczne kolczyki z szachownicą.Srebro pr.925.Wielkość ok,1,2 cm x 1,5 cm

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz [/size]
zł
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17.Piękne srebrne pr.925 kolczyki z cyrkoniami.Ozdoba wysadzana 4-ma szt cyrkonii.Wielkość ok.2 x 1,5 cm

Cena Kup Teraz
Kupiła [/size]
Bazarek potrwa do soboty 12 lutego do godz.20 czasu forum.
Koszt przesyłki ponosi kupujący zgodnie z cennikiem PP .
Koszt ten zależny jest od wagi przedmiotów.
Minimalnie ok.5 zł list polecony priorytetowy,max paczka pocztowa 9,50 zł.
Zapraszamy i dziękujemy raz jeszcze Dagmara2 za fanty