[KONIEC] DZIĘKUJĘ Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDo...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt lut 04, 2011 21:52 [KONIEC] DZIĘKUJĘ Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDo...

Zbieram na Megusię,gdyż zabrakło na kolejne,konieczne dawki Zylexisu i karmę :(
Wszystko wskazuje na FIV+,czego obawiam się najbardziej.

Wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120977&p=6973823#p6973823
Znalazłam ją w grudniu w kiepskim stanie,Udało się ją doprowadzić do stanu 'używalności',ale coś zaczęło się dziać i wylądowała w szpitaliku na hospitalizacji...było naprawdę kiepsko,ale nadal nie wiemy co jej jest,a z infekcji wpada w infekcję :placz:...reszta na wątku :( Od strony 13 historia obecnej choroby.

Na chwilę obecną wydaliśmy 980 zł :(
Myślałam,że kiepsko już było,ale tak nie było nigdy...
Zabrakło na karmy dla obu kić i na kolejne zastrzyki Zylexisu dla Megi.
nie wiadomo też co wykażą wyniki :(
Rozliczenia plus rachunki na wątku Megi str.26 i 33.

02.02.2011r

Daliśmy krew Meguni do badania PCR FiV i FelV w Laboklinie oraz dostała pierwszą dawkę Zylexisu.
Wisimy w klinice jeszcze 110 zł za test FeLV,ale to będzie spłacone do soboty,zapłaciliśmy dziś 220zł plus to co w sobotę.
Brakuje nam na kolejne dwa zastrzyki Zylexisu i na karmę :(

Od poniedziałku 7.02.2011

Kolejne dwie dawki Zylexisu (2x 50zł) i karma.

Jeśli nic nie wyjdzie we krwi to potrzebne badanie endo (badanie 200zł,wycinek 50zł,histopatologia wycinka 50 zł ) razem 400 zł :( ,ale na to już niestety nie wyskrobię,nie pożyczę.Nie mam skąd i od kogo.
Wpłynęła mi renta (444zł) ,pokryła debet,który zrobiłam podczas leczenia Megi i zdołałam jej kupić z tego co zostało Kalm Aid,nie oddałam długu 150zł,za Meguś oraz pieniążków ,które pożyczyłam również na swoje wcześniejsze leczenie po szpitalu,dlatego nie mam nawet skąd pożyczyć.
Po opłatach z dn.02.02.2011 r na koncie pozostało z mojej renty 20 zł...wisimy w lecznicy 110 zł...to wszystko autentyczne.
Z bazarków wydane do zera.

Ja mam tylko rentę (niecałe 500zł).Jestem po operacji kręgozmyku węzinowego,dyskopatii kręgów L3/l4/L5/S1 i usuwaniu przepuklin.Mam założone śruby i implanty dysków.
Jestem dwa miesiące po ostatniej operacji.
TŻ-et zarabia max 1100zł z czego musimy utrzymać mieszkanie,siebie,zwierzaki i zakupić leki dla mnie i psicy.Dotychczas starczało,ale teraz się posypało wszystko na raz,bo ja zdążyłam zaleczyć powikłania po oper acji ,a Meguś się rozchorowała.Nie zapłaciłam czynszu,zadłużyłam się już wcześniej na siebie,teraz na Megi :(

Tak to wygląda na chwilę obecną...

Nie wiem co zrobię gdy zabraknie funduszy ,a będzie to kosztowało tyle co teraz?
Co jak nie będzie za co leczyć :placz:
Boję się czarnego scenariusza,choć staram się nie dopuszczać tej myśli :(

Z infekcji jelit wpadła w infekcję dróg oddechowych i zapalenie uszka ,a na dodatek nie działały leki,strasznie wymiotowała i miała problemy z qupką.Była tydzień na kroplówkach,non stop zmieniane leki,usg,rtg oba x 3,badania krwi,testy na pp,kilka zastrzyków dziennie przez 11 dni,beta glucan,Kalm Aid i conv. :(

============================================================================================

FANTY NA BAZAREK PRZEKAZAŁA PONOWNIE
DAGMARA2

DZIĘKUJEMY :1luvu:

=============================================================================================

1.Piękny szlafrok damski kolorze kremowej żółci.Tkanina: frotka,bardzo miękka i przyjemna w dotyku.
Szlafrok długi,nowy.
Rozmiar z metki XL,ale warto sugerować się wymiarami.

Skład:80% bawełna,20% poliester

Wymiary :

Długość rękawa od pachy – 47 cm

Długość rękawa od ramienia – ok. 57 cm

Długość całkowita od karku – ok. 115

Szerokość pod pachami – ok 2x60 cm

Cena sklepowa ok.90-100 zł.
Obrazek
Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 50 zł

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Zestaw kosmetyków do włosów firmy L'occitane-odżywka i szampon do włosów,seria odbudowująca.Pojemność 2 x 50 ml.
Zapakowane,idealne na prezent.

Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 20 zł

LICYTUJE
:arrow: myshka za 30 :1luvu:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.Lusterko w pięknej oprawie z imitacji skóry strusia firmy Avon z sygnaturą.W środku lusterko zwykłe i powiększające oraz pędzelek do malowania ust.

Obrazek

Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 12 zł

Cena Kup Teraz [/size] :idea: 20 zł

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.Masło do ciała z minerałami z morz martwego.Planet SPA Avon 200 ml.Nieużywane rzecz jasna ;)

Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 10 zł

LICYTUJE
:arrow: Beatta_82 za 15 zł :1luvu:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.Ampułki do twarzy z zieloną herbatą AVON,seria Planet SPA zawartość 4 x 2 ml

Obrazek

Cena wywoławcza

Cena Kup Teraz [/size] :idea: 17 zł

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.Naszyjnik pięcio-rzędowy z masy perłowej ze srebrnym zapięciem.naszyjnik okazał się być bransoletką :oops:

Obrazek

Cena wywoławcza

LICYTUJE
:arrow: edii za wywoławczą :1luvu:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.Naszyjnik,bardzo orientalny.Kamienie imitujące turkus.AVON

Obrazek

Cena wywoławcza

LICYTUJE
:arrow: toffik za 12 zł :1luvu:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.Pierścionek i broszka AVON,nowe w opakowaniu.Dla mamy,babci,cioci.

Obrazek

Cena wywoławcza

9.Piękna bransoletka AVON nowa w pudełeczku.Bransoletka na gumkę więc wielkość przegubu nie ma znaczenia.

Obrazek

Obrazek

Cena wywoławcza

LICYTUJE [/size] :arrow: edii za wywoławczą :1luvu:

10.Kolczyki złote z cyrkoniami,nowe AVON.Oczywiście imitacja złota.Są 3 pary.

Obrazek
Obrazek

Tu bardziej widoczne.
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=aca268d1b7&view=att&th=12df22ee8eea120f&attid=0.4&disp=inline&zw

Cena wywoławcza
:idea: 8 zł / para

1 parę
LICYTUJE
:arrow: toffik za wywoławczą :1luvu:

2 parę
LICYTUJE
:arrow: ef25 10 zł :1luvu:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.kolczyki Avon,duże perły,średnica 2,5 cm.

Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 7 zł

LICYTUJE
:arrow: toffik za 8 zł :1luvu:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.Rewelacyjna książka Janusza Głowackiego "Good night Dżerzi".Książka NOWA.
Cena sklepowa 39 zł.

Powieść osnuta wokół losów sławnego pisarza Jerzego Kosińskiego – polskiego Żyda, który zrobił w USA wielką karierę. Kim naprawdę był ów kontrowersyjny człowiek, zmieniający wciąż swą biografię, naznaczony Holokaustem bywalec klubów dla sadomasochistów, podejrzewany o to, że nie napisał sam głośnego „Malowanego ptaka”? Ciekawa konstrukcja: narrator (sam Głowacki) próbuje stworzyć scenariusz do filmu o Kosińskim, przemierzając emigrancki Nowy Jork. Niepokojące, błyskotliwe, w części autobiograficzne.

Obrazek

Książka ma swój osobny bazarek,by nie zniknęła w tłumie ;)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=123754

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I coś dla panów:

13.Spinki do mankietów Avon.

Obrazek

Cena wywoławcza
:idea: 15 zł

LICYTUJE [/size] :arrow: toffik za 18 zł :1luvu:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:Dorzucam jeszcze parę drobiazgów.Te były używane i wszystko zostanie opisane.

14.Kolczyki do kompletu z bransoletką nr.6.
Kolczyki wiszące,srebro pr.925,ozdoba z masy perłowej ,dł.ok.6-6,5 cm

Obrazek

Cena wywoławcza

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.Kolczyki,srebro pr.925,kamień Kryształ górski.Dł.ok.6 cm.

Obrazek

Cena wywoławcza

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.Śliczne kolczyki z szachownicą.Srebro pr.925.Wielkość ok,1,2 cm x 1,5 cm

Obrazek

Cena wywoławcza

Cena Kup Teraz [/size] :idea: 17

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.Piękne srebrne pr.925 kolczyki z cyrkoniami.Ozdoba wysadzana 4-ma szt cyrkonii.Wielkość ok.2 x 1,5 cm

Obrazek

Cena Kup Teraz

Kupiła [/size] :arrow: sunshine :1luvu:

Bazarek potrwa do soboty 12 lutego do godz.20 czasu forum.

Koszt przesyłki ponosi kupujący zgodnie z cennikiem PP .
Koszt ten zależny jest od wagi przedmiotów.

Minimalnie ok.5 zł list polecony priorytetowy,max paczka pocztowa 9,50 zł.

Zapraszamy i dziękujemy raz jeszcze Dagmara2 za fanty
:1luvu:
Ostatnio edytowano Sob lut 12, 2011 20:25 przez niki2117, łącznie edytowano 23 razy

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Pt lut 04, 2011 23:41 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

nr 2, 4, 6, 7, 9 za wywoławczą
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob lut 05, 2011 0:34 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

edii pisze:nr 2, 4, 6, 7, 9 za wywoławczą

Wow 8O
Dziękujemy stokrotnie i zaznaczamy :1luvu:

niki2117

Post » Sob lut 05, 2011 5:58 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

Witam, to ja poproszę:
4/ masło za 12zł
7/ naszyjnik za 12zł
10/ kolczyki wywoławcza i 12/ spinki wywoławcza

toffik

Od: Wto lip 24, 2007 13:55

Post » Sob lut 05, 2011 8:10 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

Teraz zauważyłam ,że jest chyba pomyłka.Pod nr 9 jest bransoletka i ten sam numer chyba pomyłkowo mają kolczyki. Mi chodziło o bransoletkę , bo kolczyków niestety nie noszę. Nie zaznaczyłam tego , bo nie zauważyłam podwójnej dziewiątki.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob lut 05, 2011 13:34 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

Tak faktycznie już zmieniam-przepraszam to zmęczenie :oops:

niki2117

Post » Sob lut 05, 2011 14:30 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

W związku z dorzuceniem jeszcze kilku rzeczy bazarek zostanie przedłużony o kilka godzin.
Zamiast kończyć się z piątku na sobotę w nocy koniec nastąpi w sobotę 12 lutego o godz.20.

Zapraszamy :1luvu:

niki2117

Post » Sob lut 05, 2011 17:13 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

Podrzucimy,bo masa tu ładnych rzeczy ;)
Kusimy...kusimy... :twisted: Może ktoś się skusi :wink:

niki2117

Post » Sob lut 05, 2011 17:27 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

ten Głowacki jest teraz "na fali" - może zrobić z niego osobny bazarek? Bo to może się zgubić.
Aha - i dopisz z czego jest szlafrok.
Nie obraź się za te "wtrącenia" - tylko chce pomóc :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lut 05, 2011 19:01 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

sunshine pisze:Nr 17 za wywoławczą, poproszę.

Dziękuję zaznaczam :1luvu:

niki2117

Post » Sob lut 05, 2011 20:46 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

nr 2 za 30 zł :)

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Sob lut 05, 2011 20:49 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

myshka pisze:nr 2 za 30 zł :)

Dziękujemy :1luvu:

niki2117

Post » Nie lut 06, 2011 0:32 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

Oczywiście zaprosimy,może nocą ktoś wypatrzy :ok:

niki2117

Post » Nie lut 06, 2011 10:12 Re: Szlafrok Biżuteria Avon SpinkiDoMankietów Książka...NOWE !

No i zaprosimy z rana :ok: :ok: :ok:

niki2117

[następna]