Zbierane na bazarku fundusze zostaną przeznaczone na opłacenie ogłoszeń w serwisach takich jak allegro - wiadomo, większa ilość ogłoszeń to już spory koszt

Będę więc prosiła o przelewy na moje konto (osobne, wyłącznie do rozliczeń ogłoszeniowych) - abym mogła wziąć na siebie regulowanie opłat w serwisach, w których mamy ogłoszenia, i nie dostarczać dodatkowej pracy ludziom w fundacji, bo i tak mają jej niemało... a tylko tak mogę na razie pomóc

Rozliczenia w wątku niekochanych, w zbiorowym poście z rozliczeniami
Do wylicytowania jest plastikowe poidełko z Puriny PRO Plan
Wysokość ok 30cm.
Do górnego zbiornika wlewa się wodę, która przez jakieś pół godziny skapuje do dolnego zbiornika.
Poidełko było dość krótko używane przez moje koty.
(Niestety, jako że jest plastikowe, nie jest zbyt ciężkie, i bardzo ciekawski kot, jeśli się uprze, jest w stanie przewrócić całość, tak jak mój Beeju... niby jest stabilne, ale bure uparły się na tkanie łapek od góry... więc polecam raczej do spokojniejszych kotów.... moje teraz piją z płaskiego naczynia do zapiekania, którego nie są w stanie przewrócić..)

(po kliknięciu na miniaturkę pełny rozmiar ; ) )
Cena wywoławcza: 5zł
Najwyższa oferta: m&s - 26,50zł

Licytacja potrwa do 14.02.2011r., do godziny 15:18

Zapraszam

Inne info:
Koszt przesyłki listem poleconym wg cennika i koperty bąbelkowej - o ile pamiętam 4,50 na moje konto (inne niż to do celów allegrowych, chyba, że ktoś płaci za przelewy, to możemy się dogadać inaczej na pw), można też odebrać osobiście np na akcji w Silesia City Center, w katowickim schronisku, itp - mieszkam w Chorzowie, pracuję w Tychach - jakoś można się zgrać

Po wylicytowaniu wysyłam pw z informacjami dotyczącymi przelewu, itp.