*** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE *** [KONIEC]

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 04, 2011 14:13 *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE *** [KONIEC]

Całkowity dochód zostanie przekazany na Katowickie Niekochane

Zbierane na bazarku fundusze zostaną przeznaczone na opłacenie ogłoszeń w serwisach takich jak allegro - wiadomo, większa ilość ogłoszeń to już spory koszt :( a bez ogłoszeń znacznie maleją szanse na nowe domy.

Będę więc prosiła o przelewy na moje konto (osobne, wyłącznie do rozliczeń ogłoszeniowych) - abym mogła wziąć na siebie regulowanie opłat w serwisach, w których mamy ogłoszenia, i nie dostarczać dodatkowej pracy ludziom w fundacji, bo i tak mają jej niemało... a tylko tak mogę na razie pomóc :oops:
Rozliczenia w wątku niekochanych, w zbiorowym poście z rozliczeniami

Do wylicytowania jest plastikowe poidełko z Puriny PRO Plan

Wysokość ok 30cm.
Do górnego zbiornika wlewa się wodę, która przez jakieś pół godziny skapuje do dolnego zbiornika.
Poidełko było dość krótko używane przez moje koty.
(Niestety, jako że jest plastikowe, nie jest zbyt ciężkie, i bardzo ciekawski kot, jeśli się uprze, jest w stanie przewrócić całość, tak jak mój Beeju... niby jest stabilne, ale bure uparły się na tkanie łapek od góry... więc polecam raczej do spokojniejszych kotów.... moje teraz piją z płaskiego naczynia do zapiekania, którego nie są w stanie przewrócić..)

Obrazek
(po kliknięciu na miniaturkę pełny rozmiar ; ) )

Cena wywoławcza: 5zł

Najwyższa oferta: m&s - 26,50zł :1luvu:

Licytacja potrwa do 14.02.2011r., do godziny 15:18 :ok:
Zapraszam :)

Inne info:

Koszt przesyłki listem poleconym wg cennika i koperty bąbelkowej - o ile pamiętam 4,50 na moje konto (inne niż to do celów allegrowych, chyba, że ktoś płaci za przelewy, to możemy się dogadać inaczej na pw), można też odebrać osobiście np na akcji w Silesia City Center, w katowickim schronisku, itp - mieszkam w Chorzowie, pracuję w Tychach - jakoś można się zgrać ;)

Po wylicytowaniu wysyłam pw z informacjami dotyczącymi przelewu, itp.
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 18:04 przez charm, łącznie edytowano 8 razy

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lut 04, 2011 15:18 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

za 15zł :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pt lut 04, 2011 15:33 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Zaznaczę sobie :kotek:

mikomikado

Od: Czw lis 04, 2010 17:40

Post » Pt lut 04, 2011 16:06 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

yogusia pisze:za 15zł :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Licytacja potrwa do 14.02.2011r., do godziny 15:18 :ok:

charm

Post » Pt lut 04, 2011 16:08 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

20 zł :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt lut 04, 2011 16:11 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Liwia_ pisze:20 zł :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

charm

Post » Pt lut 04, 2011 17:39 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

charm-za bazarek :1luvu:

Liwia_-własnie przeczytałam o Twoich kotach
hihi, po opisie charm zaraz będzie sz miała poidełko rozpracowane :lol:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lut 04, 2011 17:50 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Taaak, przyznam, że dopiero po zalicytowaniu doczytałam uwagę Charm :D Trudno, pozostaje mi liczyć na to, że koteczki raczą z fontanny korzystać jak należy ;)

Liwia_

Post » Pt lut 04, 2011 17:52 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

może nie są aż tak zdolne jak moje koteczki... Beeju - otwiera szuflady, drzwi z szafy, pudełka, zdejmuje książki z półek, itd.... :roll:

charm

Post » Pt lut 04, 2011 17:53 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

charm pisze:może nie są aż tak zdolne jak moje koteczki... Beeju - otwiera szuflady, drzwi z szafy, pudełka, zdejmuje książki z półek, itd.... :roll:
Tego się JESZCZE nie nauczyły (no, z włamywaniem się do jednej z szaf Antosiowi idzie już nieźle...). Ale młode są jeszcze :twisted:

Liwia_

Post » Pt lut 04, 2011 18:06 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Liwia_ pisze:
charm pisze:może nie są aż tak zdolne jak moje koteczki... Beeju - otwiera szuflady, drzwi z szafy, pudełka, zdejmuje książki z półek, itd.... :roll:
Tego się JESZCZE nie nauczyły (no, z włamywaniem się do jednej z szaf Antosiowi idzie już nieźle...). Ale młode są jeszcze :twisted:

Bure mają nieco ponad dwa lata, ale szafę mam zamykaną na klucz odkąd skończyły kilka miesięcy...
Szuflady z karmą/zabawkami są otwierana regularnie, z bardziej unikalnych umiejętności, to Beeju np aportuje (nauczył się sam z siebie... rzucane zabawki łapie, i po chwili przynosi, żeby mu znowu rzucić...), a Natalia dla odmiany otwiera szkatułkę (zamykaną na zatrzask, z którym 3.5-letni syn kuzynki nie potrafił sobie poradzić)... :roll:

charm

Post » Pt lut 04, 2011 18:17 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Antoś też aportuje - odkąd jest u mnie :) Włamują się do śmietnika, lubią rozwijać po mieszkaniu papier toaletowy, ściągać firanki, czasem coś zrzucą z półek, obydwoje czasami wpadają do kibla :twisted: - ale szuflad i szkatułek otwierać nie potrafią ;) Jak o mnie chodzi, mogą się nie uczyć...
Bardzo jestem ciekawa jak też traktowane będzie poidełko 8)

Liwia_

Post » Pt lut 04, 2011 21:22 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Mogę zareklamować - bo mam takie samo. Naprawdę fascynująca "zabawka" dla kotów: można pić ze zbiorniczka górnego, można pić z dolnego, można łapać spadające krople albo siedzieć i patrzeć jak skapują... Prosta konstrukcja - wiele radości.
Poidełko rozkłada się na trzy części: miski nałożonej na ...hmm stelaż(?), pojemnika na wodę i stojaka = łatwe mycie wybranej części.
Co do wywracania - jeśli ktoś ma możliwość, można ustawić w kąciku.
Polecam.
Obrazek------------------Obrazek------------------Obrazek
Kotek V.2004 - 26.07.2010 ------ Grzybek 1998? - 05.10.2016 ---- Tosia 2005 - 19.08.2019
Mój Pierwszy Koci Aniołek [*] -- -Śpij spokojnie [*]------- ----------Dziękuję, że byłaś [*]

Kotek&Tosia

Od: Śro lut 17, 2010 16:16

Post » Pt lut 04, 2011 21:40 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Kotek&Tosia pisze:Co do wywracania - jeśli ktoś ma możliwość, można ustawić w kąciku.
O ile oczywiście kot nie wpadnie na pomysł wzięcia w zęby górnego zbiorniczka... :roll:

Aczkolwiek potwierdzam, że przy normalnych kotach (o ile takie istnieją :roll: ... powiedzmy normalniejszych niż moje..) bardzo fajna "zabawka" :-)

charm

Post » Sob lut 05, 2011 2:36 Re: *** POIDEŁKO - na katowickie NIEKOCHANE ***

Oby :twisted: To po takiej reklamie - czekam, aż ktoś cenowo powalczy ;)

Liwia_

[następna]