Rzeczy są z mojej szafy i od Pati, nowe i używane (dokładny opis przy każdym ubraniu). Plamki na zdjęciach to wina aparatu, albo raczej fotografa-amatora. Na życzenie podam dokładne wymiary.
Uwaga, w domu jest kot, który przeprasza za ewentualne kłaczki.
Licytujemy od 5 zł za wyjątkiem ogrodniczek - licytacja od 10 zł.
Licytacja trwa 5 dni od pierwszej oferty, czyli do niedzieli 6 lutego godz. 19.37 (jak w poście dagmara-olga).
Koszty wysyłki w wysokości 5 zł pokrywa kupujący, resztę dokładam ja (wysyłka poleconym).
Możliwy odbiór osobisty w Centrum Warszawy.
1.Spódniczka mini, Stradivarius, rozmiar M, w pasie 2x39 cm, długość po szwie bocznym 29 cm, to biodrówka. Cudna. Trzy razy założona, stan bardzo dobry.

Licytuje Dzyśka

2. Bluzka, Vero Moda, rozmiar M.
Rękawki ¾, dopasowuje się do figury, ładny dekolt. Używana, stan bardzo dobry.

Licytuje za 5 zł

3. Bluzka Quiosque, rozmiar 40, kolor brązowy – z przodu aplikacja z naszytych cekinów, nowa, z metką
Wymiary:
od pachy do pachy 45 cm x2
długość mierzona z tyłu bluzki 53 cm

Licytuje Zazusia

4. Spódniczka sportowa For Woman, rozmiar 40, nowa z metką, kolor jak na zdjęciu, w pasie gumka.

Licytacja od 5 zł
5. Kurtka Amisu (sklep New Yorker), rozmiar L (ja nosiłam jako M) a`la wojskowa, zielona, jakby przecierana, zapinana na suwak, z przodu kieszonki. Świetnie wygląda z dżinsami. Używana, stan bardzo dobry.

Licytuje za 5 zł

6. Biała bluzka, rozmiar z metki L, ale to raczej M, zapinana na haftki. Ładnie marszczona, kobieca. Nie jest błyszcząca, to wina zdjęcia. Ubrana raz,na imprezę firmową, stan bardzo dobry.

Licytuje za 5 zł

7. Bluzka w esy-floresy, odcienie szarości i bieli, wiązana na szyi, z połyskiem, rozmiar M, odkryte plecy. Różowy kolor to efekt lampy błyskowej. Używana, stan bardzo dobry.

Licytacjuje Hadronida

8. Tunika firmy Principles z marszczeniem na jednym boku. Rozmiar M. Używana stan b. dobry
Wymiary:
od pachy do pachy 38 cm x2, po bokach wzdłuż szwu jest marszczenie, gumka, która lekko się rozciąga
długość mierzona z tyłu bluzki 55 cm

Licytuje dagmara-olga

9. Bluzka różowa w groszki firma Saint Tropez, rozmiar M, używana, stan dobry plus.

Licytacja od 5 zł
10. Ogrodniczki rybaczki, odpinane jak widać na zdjęciu. Na kieszeniach z tyłu mają naszyte kryształki. Używane, stan b. dobry. Na metce rozmiar 29 (inaczej rozmiar 38-40) Podaję wymiary:
w pasie, mierzone pod odpinanym karczkiem mają 38*2
a w biodrach 45*2 (mierzyłam na wysokości kieszeni przedniej)

Licytacja od 10 zł
Zapraszam!